bana doktorum kürtajdan sonra tam bir adet ol öyle çektir filmi dedi,43 gün önce kürtaj oldum,düşük nedeni araştırılırken morfolojiye de baktırdık,sınırda dediler bizim değer için,sadece benim aklıma takılan şu oldu,bu %4 den kalan şekli bozuk %96 sperm gidip yumurtayı dölleyebiliyor mu,yani onlardan birinin denk gelip düşüğe neden olma durumu varmıSağol canım, sen ne zaman çektireceksin?
Bizim 0 çıktı maalesef, ürolog netrofil verdi. Senin %4 oranı ise zaten normal kabul ediliyor.
Başka bir sorun yoka hayli hayli gebelik olur. %1 ile bile çok var benim okuduğum kadarıyla KK'da
Günaydın kızlaar;
Hadi gözünüz aydın tam anlamıyla dün geldi kırmızılar kurtuldunuz benden
junes kuzum eşinin sonuçlarının da güzel çıkmasına sevindim her şey geçti gitti bak.Şimdi çalışmalara devam son gaz
@ISTANBULLUGELINN canım son 3-4 aydır göğüs ağrım reglden önce oluyordu ki yine öyle oldu.İnşallah senin de hemen gelir
BilgeUfuk kuzum diye diye kırmızıları getirdim şükür
cennetkokulumm tatlışım sen nasılsın miden nasıl kuzum?
Canım ben size kısa vadede güzel haber veremem herhalde
themis_ ben sana ve kendime bahar dedim ama biz bunu yaz diye revize etsek mi acaba
Ah canım sorma valla buna sevineceğimi hiç tahmin etmezdim.Senin deiğin gibi bugün 3.günü tam anlamıyla çok güzel bir şekilde söküldü çok şükür.Tabi bu arada dün çörek oto kürüne başladım.O bitince havuç kürünü yapıcam ve tam o kür bittiğinde de ilacıma başlamış olcam.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Kuzum gözünaydın çok sevindim. Bu konuda sevineceğimiz de varmış ama olsun bu senin sağlıklı bir şekilde tedavine başlaman için gerekliydi. Çok şükür artık yol almaya başlıcaksın canım. Bak kuzum ben sana demiştim pazartesiye kadar sökülürsün diye. Ehh hadi artık başlasın tedavi Allah'ın izniyle 1-2 ay içinde çok güzel şeyler olacak.
Ben iyiyim canım çok şükür. Sizlerle birlikte daha da iyi oluyorum.
Evet canım tamam senin kürtaj durumunu hatırladım ben şimdi, tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin.bana doktorum kürtajdan sonra tam bir adet ol öyle çektir filmi dedi,43 gün önce kürtaj oldum,düşük nedeni araştırılırken morfolojiye de baktırdık,sınırda dediler bizim değer için,sadece benim aklıma takılan şu oldu,bu %4 den kalan şekli bozuk %96 sperm gidip yumurtayı dölleyebiliyor mu,yani onlardan birinin denk gelip düşüğe neden olma durumu varmı
Alah razı olsun canım,İnşAllah olur canım ya,sağlıklı hayırlısıyla evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize inşAllahEvet canım tamam senin kürtaj durumunu hatırladım ben şimdi, tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Kruger yöntemine göre bakıldı ise %4 normal, gebelik hayli hayli olur Allah'ında izniyle elbette; spermin yapısı bozuk olduğu için zaten yumurtaya giremiyor, döllenme imkansız.
Amin canım benim, senden Allah razı olsun. Sağlığımız olsun da gerisi gelir inan ki.Alah razı olsun canım,İnşAllah olur canım ya,sağlıklı hayırlısıyla evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize inşAllah
Canim yarin dr a gidecegim. Bu sefer iptal etmicem (Allahdan bir keder gelmezse tabi ) bi kac gundur lekelenme var yine cnm bu seferki adeti andiriyor daha kirmizi :))). . Iyi olmana sevindim cnm . Kirmizi lahana ile cinsiyet belirleme diye yazarmisin cnm. Kendin yapicaksin idrara ihtiyac var :)))Günaydın kuzum iyiyim ben şükür sen nasılsın gelen giden bişeyler var mı.
Yap bakalım kuzum kocakarı testi. Bende badenzinin yolladığı çin takvimine baktım erkek çıktı sende yap bi test bakalım kuzum.
Uf be ne pahaliymis. Cokda sasirmamam lazim ise yarayan butun ilaclar pahali .Üroloji doktoru netrofil verdi, 60 adet fiyatı 249 tl eczanelerde...
Evet canım maalesef, biz de 3 ay sabah-akşam kullanacağız.Uf be ne pahaliymis. Cokda sasirmamam lazim ise yarayan butun ilaclar pahali ..
Ah canım sorma valla buna sevineceğimi hiç tahmin etmezdim.Senin deiğin gibi bugün 3.günü tam anlamıyla çok güzel bir şekilde söküldü çok şükür.Tabi bu arada dün çörek oto kürüne başladım.O bitince havuç kürünü yapıcam ve tam o kür bittiğinde de ilacıma başlamış olcam.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
iyi olmana sevindim canım benim
Yahu bende kaç gündür bir akıntı var bir akıntı var hiç sormayınEeeee demekki boşuna aşk yaşamıyorum sogancıgımla
Canim yarin dr a gidecegim. Bu sefer iptal etmicem (Allahdan bir keder gelmezse tabi ) bi kac gundur lekelenme var yine cnm bu seferki adeti andiriyor daha kirmizi :))). . Iyi olmana sevindim cnm . Kirmizi lahana ile cinsiyet belirleme diye yazarmisin cnm. Kendin yapicaksin idrara ihtiyac var :)))
Cok iyi yapmissin canim. Ilaca bende asla guvenemem internetten.... sifa olur insallah .Evet canım maalesef, biz de 3 ay sabah-akşam kullanacağız.
İnternette de uygun fiyatlara var ama ben güvenemedim, kocam içecek sonuçta korktum sahtesi vs. olur güvenemedim.
Eczaneden aldım.
Sagol canim insallah bakalim biraz heyecanlandimHadi hayırlısı olur inşallah canım. Yarın güzel haberlerle gel inşallah. Belki de adet oluyorsun ama yine de gitmende fayda var canım.
Tamam canım ilk fırsatta denicem bakalım lahana testini
Amin canım inşallah
Sagol canim insallah bakalim biraz heyecanlandim. Insallah dr iyidir. Bahsetmistimya unlu bir dr dan aldim randevuyu diye dr erkek diye esim istemedi dun laf arasinda erkek dr diye soylemistim kiskanclik yapti bende icine sinsin diye degsitirdim bayan bir dr dan aldim randevuyu cnm :) . Lahana testi tabi kesin sonuc degil ama fikir benim kizim dogru cikmisti . Bir cok arkadasim yapti hepsi dogru cikti canim