Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? junes junes cnm ne yaptin esinin soniclari ciktimi? cennetkokulumm cennetkokulumm sen nasilsin :) sana kocakari cinsiyet testi yapalimmiiii :KK51:.
evet canım cuma günü çıktı, totalde sayı çok iyi, ileri hareketli normal referans aralığının %32 olması beklenirmiş eşimin %30, bu da besin ve vitaminlerle istenirse artabilir
ama gel gelelim morfoloji 0 çıktı, biz şok tabi; hiç beklemiyorduk
bugün üroloji doktoru önemli birkaç değer içinde iyi yorum yaptı, daha önce doğal yollardan nasıl çocuk sahibi olduysanız yine olacak dedi
vitamin taksiyesi verdi, eşimden de renkli doppler istedi, o da temiz çıktı şükür

Sağol teyzesi inşallah. Sen hiç merak etme kuzum senin bal kaymak kızçede çok akıllı olacak. Dediğin gibi sorun çocuklarımızda değil biz istiyoruz dersleri iyi olsun aman başarılı olsun ama işte onlar okula gitselerde hala çocuklar. Akılları oyunlarda. Ayy şimdi kendimi hatırladımda küçükken uyur gezerlik yapmışım ben tam evin kapısını açmış dışarı çıkmış merdivenlerden inecekken annem yakalamış sormuş nereye gidiyorsun diye ne desem beğenirsin ip atlamaya gidiyorum demişim. :KK70::KK70:
Valla bizim kuzularında akılları oyunlarda olması çok normal.

Evet kuzum doğum öncesi taşıncaz. Kısmetse ramazan bayramı sonrası. Benim açımdan rahat bir dönem olacak 6 aylık civarlarında olucam. Zaten temizlik vs işlerine karışmıcam bir eşyaları toplarım ondada ağır kaldırma işine girmem. Birde yerleşme yanımda yardım edenlerimde olacak sağolsunlar. O yüzden çok korkmuyorum ama tabi telaşı bitsin istiyorum.

Kuzum benim eşimde sağolsun bana yardım konusunda her zaman tam destek. Dediğin gibi bizim kadar yapamasalar da boş durmayıp çabalıyor ya o da yeter. Allah razı olsun eşlerimizden.
Yaaa seni yerim uyurgezer kızçe seni hahahhh:KK48::KK48:
Oo taşınma süresine de az kalmış canım, hadi hayırlısı olur inşallah, sene başında da dediğim gibi bu yıl sizin yılınız olacak inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Sana yardım eden çok olur etrafında hiç düşünme bence de, yine içine sinmez sende yapmak için can atarsın ama boşver canım sen kendini ve bebeğini düşün, boşver:halay: bi kere de sallayalım yahuu:-)
Kesinlikle çok haklısın, bende senin gibi düşünüyorum aksini düşünmek bile istemiyorum
Allah kocalarımızı bize bağışlasın onları başkmızdan ve evimizden eksik etmesin:dua: AMİN.!

evet canım cuma günü çıktı, totalde sayı çok iyi, ileri hareketli normal referans aralığının %32 olması beklenirmiş eşimin %30, bu da besin ve vitaminlerle istenirse artabilir
bugün üroloji doktoru önemli birkaç değer içinde iyi yorum yaptı, daha önce doğal yollardan nasıl çocuk sahibi olduysanız yine olacak dedi
vitamin taksiyesi verdi, eşimden de renkli doppler istedi, o da temiz çıktı şükür
Canm merhaba, hsg yi cektirdinmi, bir de morfoloji vitamin takviyesiyle yukseliyormuymus

Kürde bugün 13.günüm tek taraflı çok şiddetli bel ağrım ve kasık ağrım var akıntım kanama oluşmadı hiç. Normal mi yaşayanlar var mı bu şikayetleri?

Ben adet döneminde başlamıştım içmeye. Şimdi adetin 16. Günü yumurtlama günlerinde değilimdir bence

Ben adet döneminde başlamıştım içmeye. Şimdi adetin 16. Günü yumurtlama günlerinde değilimdir bence

Akıntıdan fark edersin yumurtla günün de olup olmadığını gecikebilir yumurtlama her ay aynı olmuyo misal benim 17. Gün de yumurtladıgım oluyo 12. Günde yumurtlama günü hafif bir kaşık ağrısı oluyormuş bazı kişilerde de ama sen şiddetli diyorsun çok mu iltihap vardı acaba vücudunda akıntın nasıl

Canım baktımda mesajlarına kistin varmış normal ağrın olması kistini atmaya çalışıyordur soğan suyu iltihap ,kist atmak içim birde yumurtanın gelişmesinde de çok faydalı diye içmiştim öylede oldu iltihap kistim yoktu o ay hemen hamile kaldım ne yazık ki düşük oldu bende şimdi yeniden başlıcam soğan kürüne

Canım baktımda mesajlarına kistin varmış normal ağrın olması kistini atmaya çalışıyordur soğan suyu iltihap ,kist atmak içim birde yumurtanın gelişmesinde de çok faydalı diye içmiştim öylede oldu iltihap kistim yoktu o ay hemen hamile kaldım ne yazık ki düşük oldu bende şimdi yeniden başlıcam soğan kürüne
İnşallah kisttendir ya kurtulayım artık ondan

Hepsine care bulunmusya cnm cok sukur:). Hangi vitamini yazdi canim soyleyebilirmisin? Bende esime alsam :). En azindan simdi daha saglam adimlarla ilerliceksiniz canim :KK66: .

Evet canım size şöyle anlatayım ben daha bekarken ege üniverstesi bana çikolata kistimin oldugunu ve hamile kalmıcamı soyledi bir cok dr gezdim (ablamlar aşılamayla hamile kaldı) esime tanıstımda ilk dedigim benim cocugum olmaya bılır oda tup bebek yaparız dedi ve ilk ay hamile kaldım oglum 4 yasında gecen sene kardes istedi bizde zamanı geldi dedik muayne oldum hiç bişey cıkmadı ama 8 ay sonra hamile kaldım 11 haftalıkken dustu sogan kurunu uyguladıgın 3. Gun hamile kaldım her içtigimde inandım.ilişkiden 3 gun sonra dedim ki ben hamileyim hee hamileliğimi önceden anlarım vucudum hemen degısıyor cunku .buraya atmak istedim testleri atamadım 6 kala bata saglık kabininde kan testı yaptırdım bana negatıf dedi ama sonucu gösteemedi bide 20 dk cıkar dıye 80 tl verdim salak gibi sırf sevgılıler gununde esıme suprız yapayım dıye oglumda 12 gun kala ogrendim 6.2 dı . esime dedim ki kan testi yaptırdım ama ben inanmıyorum ben hamileyım bata 1 gun kala aksam test yaptım çift çizgi.YANİ KıSACASI ÜMiDİNİZİ KAYBETMEYİN.Kim ne derse desin rabbimin meleklerin bize yollıcagı gun bellidir Sizler için burda okudugum nike lere göre dua ediyorum.

Canım ne mutlu sana Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah. :dua::dua::dua::nazar:

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? junes junes cnm ne yaptin esinin soniclari ciktimi? cennetkokulumm cennetkokulumm sen nasilsin :) sana kocakari cinsiyet testi yapalimmiiii :KK51:.

Günaydın kuzum iyiyim ben şükür sen nasılsın gelen giden bişeyler var mı.

Yap bakalım kuzum kocakarı testi. Bende badenzinin yolladığı çin takvimine baktım erkek çıktı sende yap bi test bakalım kuzum.

Günaydın kızlaar;
Hadi gözünüz aydın tam anlamıyla dün geldi kırmızılar kurtuldunuz benden :KK48::KK48:
junes junes kuzum eşinin sonuçlarının da güzel çıkmasına sevindim her şey geçti gitti bak.Şimdi çalışmalara devam son gaz:KK50:
ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN canım son 3-4 aydır göğüs ağrım reglden önce oluyordu ki yine öyle oldu.İnşallah senin de hemen gelir :dua:
BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum diye diye kırmızıları getirdim şükür:KK45:
cennetkokulumm cennetkokulumm tatlışım sen nasılsın miden nasıl kuzum?

Son düzenleme:
X