Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
badenzi Hayırlısı bakalım canım beraber heyecanlanıp beraber sevinip kısmet değilse de beraber üzülcez. Hepiniz iyi ki varsınız.
Ablam sen bide bana çörekotunun nasıl yapıldığını anlatirmisin sana zahmet. Ne zman başlamam lazm nasıl günde ne kadar yicem felan. Ben onun malzemelerini hemen alayım. Yeni bir serüvene cümleten hoşgeldiniz diyelim vee başlayalım o zaman

Kuzucum eğer 1 yıldan fazla süredir korunmuyorsanız ve olmadıysa mutlaka rahim filmi ister doktorlar, sen bence tekrar git ve bu durumu söyle, rahim filminde korkulacak hiçbirşey yok genel anesteziyle 5. dk içinde yapılıyor ve ben rahim filminden sonra cidden kanallarımın açıldığını hissettim çünkü önceden damla damla gelirdi reglim bir pedi doldurmazdı, filmden sonra hem şakır şakır hem de berrrak gelmeye başladı

BilgeUfuk soğan kürüne hemen başlama canım regliyken etkisi azalıyor, bittikten sonra 3-7 gün arasında başla

Canım burda çörek otu öğütülmüş yazıyor bazı yerlerde sadece çörek otu denmiş sen imkanına uygun olanı yap. Bal içinde bi kaç yerde kestane balı duydum ama doğal bal da uygundur. Rabbim inşallah vesile kılsın. Hayırlısıyla bir melek yollasın
ÇÖREK OTU BAL TARÇIN KARIŞIMI TARİFİ
Çörek otu, bal ve tarçın doğurganlık özelliğini arttırmak yani hamile kalmak için düzenli tüketilebilir. 6 çorba kaşığı (30 gr)öğütülmüş çörek otunun içine 10 çay kaşığı toz tarçın ve 10 çorba kaşığı hakiki süzme bal eklenir. Malzemeler homojen bir şekilde karıştırıldıktan sonra tüketilmeye başlanır. Hazırlanan kür adet kanamasının 2. günü başlanarak 12. gününe kadar devam edilir. Her gün sabah ve akşam 1'er yemek kaşığı tüketilir. Çörek otu, bal ve tarçın ile hazırlanan kür hormon dengesini düzenleyici etki yaratarak gebe kalma olasılığını arttırır. Yumurtalıkların fonksiyonel olarak çalışmasını sağlar, yumurta sayısını arttırır. Aynı karışım erkekler tarafından da sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullanılabilir.

Onu ancak türkiye ye döndükten sonra yatırabilirim abla. Burdakilerle güvenemem çnki

Amin ablam benim çok tşk ederim

E Ben bunu eşime de kullandirabilirim o zman. Bizim de ileri hareketlilikte sorin vardı

Ileri hareket icin çakşır suyu ve havuc suyu canım
Çakşır suyunu bi önceki ay kullandık faydası olmadi. Bu geçtiğimiz ayda tozuyla ballı karışım yaptım bide keçiboynuzu pekmezi iciriyordum. Onunda faydası olmadi o yüzden bu ay da eşime sadece keçiboynuzu pekmezine devam etcektim

Aynen canım eşine kullandır. Hatta folic asit de kullandır.
Folic asit bulabilirim heralde umarım burda. Ben 9 ay kullandım sadece son 1 aydr felan kullanmıyorum bıraktım. Aa bide ablam çok soru sordum ama soğan kürüyle beraber bu çörekotu karışımını bi sknti olmaz dimi ?

Yaa ileri hareket kac sizin bizimki %25 sinirda dedi doktor o yuzden bende caksir suyu keci boynuzu kürü iciriyorum bide biz ari sütü ve polen de yiyoruz bide doktorun verdigi ilaclar vardi onlar bitti bizim temmuzda sayi 10 milyondu gecen ay 21 milyona çıkmıştı budefada hareketlilik düşmüştü

Olacağını sanmıyorum canım sonuçta ikisi de aynı şeye faydası dokunuyor. Ama bir araştırayım.

BilgeUfuk canım bu ileri hareket sorununun nedeni belli mi ben genelde varikosel olarak duymuştum hatta vardı bi kaç tanıdığım eşi bu yüzden ameliyat olmuş sorun çözülmüştü. Sonra da bebekleri olmuştu. tAbi başka sebepleri de olabilir ama siz ne durumdaysanız o konu üzerinde belki bişeyler yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…