- 11 Ocak 2017
- 264
- 96
- 40
Aynen öyle canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin çevremde olmayanlara isimleriyle dua ediyorum şimdi burdakileride isimleriyle dua ediyorum rabbim sesimizi duysun versin hayırlısıyla hayırlı evlatlar inşallahAyy canım ne güzel anlatmışsın.Aynen de dediğin gibi oluyo. Hiç bitmiyor telaşımız stresimiz. Büyüdükçe de katlanarak devam ediyor. Benim oğlum 8 yaşında bazen öğretmeninden telefon geliyor gün içinde içim cıs ediyor. Acaba ne oldu hastalandı mı düştü mü kavga mı etti. Hayat boyu evlatlar ile işimiz böyle. Rabbim olmayanlara hayırlı zamanda nasip etsin ve herkesin evladını bağışlasın acıları göstermesin.
Ama senin hikayene bayıldım. Güzel de sonuçlanmış. Rabbim bir ömür sağlık mutluluk versin
Canım bak ben kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördüğüm halde eczaneden test aldım yaptım silik cıkmıştı hamileydim zaten o testi yapmamın tek sebebide aylarca o testi yaptım tek çizgi gördüğüm için çift çizgi göreyim diye yaptım her yaptığımda tek çizgi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyordu ve o testi saklıyorum Allahım ne zor zamanlar geçirmişim anlattıkca yaşıyorum resmen yani anlayacağın büyük ihtimal hamilesin yeni olduğu için silik cıkıyor testteAmin ablam benim çok tşk ederim. Dün görsen sırf düşünmemek için sabahtan akşama kadar hep yemek yaptım. Tabi ayakta durmaktan akşam da belim kirilacak gibi ağrıdıBugünde geçsin de belki sabah yaparım diye dúsünüyorum
Canim hikayeni gözlerim dolarak okudum cok sevindim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin sizin proobleminiz neydi niye normal yolla olmadiCanım bak ben kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördüğüm halde eczaneden test aldım yaptım silik cıkmıştı hamileydim zaten o testi yapmamın tek sebebide aylarca o testi yaptım tek çizgi gördüğüm için çift çizgi göreyim diye yaptım her yaptığımda tek çizgi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyordu ve o testi saklıyorum Allahım ne zor zamanlar geçirmişim anlattıkca yaşıyorum resmen yani anlayacağın büyük ihtimal hamilesin yeni olduğu için silik cıkıyor testte
Yaa ne saf ne güzel düşüncelerimiz var yaa. Inşallah vardr ablam yaa çok sağolCanım bak ben kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördüğüm halde eczaneden test aldım yaptım silik cıkmıştı hamileydim zaten o testi yapmamın tek sebebide aylarca o testi yaptım tek çizgi gördüğüm için çift çizgi göreyim diye yaptım her yaptığımda tek çizgi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyordu ve o testi saklıyorum Allahım ne zor zamanlar geçirmişim anlattıkca yaşıyorum resmen yani anlayacağın büyük ihtimal hamilesin yeni olduğu için silik cıkıyor testte
Merhablar Hiç bir sakıncası yok. Bence yapmalısınızMerhaba arkadaşlar, ben de soğan kürüne başlamak istiyorum adetim iki gün geçti ama 15 gün yaptığımda adetime 3-4 gün kalıyor, yumurtlama ve sonrasında soğan kürü yapmanın bi sakıncası var mıdır, bir düşük iki dış gebelikten sonra 4 aydır hamile kalamadım, sol tüpüm kapalı hem sağlık hem bebiş için soğan kürü şifa olur belki dedim
Yaa kuzum benim hayırlısı olsun hakkında, senin denemelerin daha çok yeni 1 yıla kadar yolu var , ben inanıyorum sen çok çabuk hamiş olacaksın. Rabbimin vardır bir bildiği, inan ki hayırlı zamanı O bizden daha iyi biliyor. Negatifi görünce ben de üzülüyorum ama sonradan da hayırlısı ne ise o olsun deyip Allah'a bırakıyorum. Pembe kanın devamı geldi mi peki, koyulaştı mı yani?Günaydın ben test yaptım negatif. Vee yarım saat sonrasında pembe kan geldi. Yine olmadı yine olmadı......
1 yıl da diil ki abla. 2 yıl ı geçti biz evleneli. Onun üzerine daha birşey gelmedi ama hasta olmuşumdur çnki çok sancim var. Bilmiyorum ki yaa o kadar çaba o kadar istek sonunda da bunu görünce insan üzülmese üzülüyor. Yarın başlarım bende soğan kürüne. Artk ondan da bi fayda beklemiyorum ya neyse hayrlisiYaa kuzum benim hayırlısı olsun hakkında, senin denemelerin daha çok yeni 1 yıla kadar yolu var , ben inanıyorum sen çok çabuk hamiş olacaksın. Rabbimin vardır bir bildiği, inan ki hayırlı zamanı O bizden daha iyi biliyor. Negatifi görünce ben de üzülüyorum ama sonradan da hayırlısı ne ise o olsun deyip Allah'a bırakıyorum. Pembe kanın devamı geldi mi peki, koyulaştı mı yani?
Kesin haber ver ablaKızlar hepinize günaydınlar, ben dün akşam iş çıkışı koştur koştur eczane aradım ama evimizin yakınlarında bulamadım malesefeve gidip yemek yapmam gerekiyordu o yüzden de çok fazla dolaşamadım. Akşam kocama söyledim yarın alır mısın diye, tamam dedi bakalım bu akşam iş çıkışı alacak. Benim bayadır beyaz akıntım var bu arada ama bugün belli olur zaten çünkü bat tarihim. Sizi tekrar haberdar ederim canlar
Tamam bitanem, sen şu dünkü testini bi atsana bizeKesin haber ver abla
Bugün ki ? Cnki bugün yaptım ben testi sabahTamam bitanem, sen şu dünkü testini bi atsana bize
1 yıl da diil ki abla. 2 yıl ı geçti biz evleneli. Onun üzerine daha birşey gelmedi ama hasta olmuşumdur çnki çok sancim var. Bilmiyorum ki yaa o kadar çaba o kadar istek sonunda da bunu görünce insan üzülmese üzülüyor. Yarın başlarım bende soğan kürüne. Artk ondan da bi fayda beklemiyorum ya neyse hayrlisi
Buraya nasılTamam bitanem, sen şu dünkü testini bi atsana bize
Hormonlara felan bakılmıştı hepsi normal cıktınasip demekki daha süresi varmış meleğinin gelmesi için dr.gittinmi bende 6 ay boşa gitmiş hormondon dolayı keşke başta gitseydim dedim
Buraya foto nasıl atılıyor bimiyorum ablaTamam bitanem, sen şu dünkü testini bi atsana bize
Günaydın ben test yaptım negatif. Vee yarım saat sonrasında pembe kan geldi. Yine olmadı yine olmadı......
Canım sen de erken yumurtladin ya goguslerinde agri sertlesme de basladi mı bende hic bise yok
günaydın şu an hiç bir hassasiyet yok geçen sabah çok hafif bastırınca olmuştu o kadarNormalde yumurtladiktan sonra benim gogus duyarliligim baslar ama simdi gayet normal
Aynen öyle canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin çevremde olmayanlara isimleriyle dua ediyorum şimdi burdakileride isimleriyle dua ediyorum rabbim sesimizi duysun versin hayırlısıyla hayırlı evlatlar inşallah
hakkımızda hayırlısı olsun be canım, senin güzel haberlerini bekliyoruz, ya da sen bize direkt foto atyaa canım hayal etmesi bile güzel , ne güzel yazmışsınzaten yarın herşey belli olur bat tarihi ise :) Hakkımızda hayırlısı olsun