Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen doktora gittinmi canim bi problemin var mi
Merhaba canım seni cok merak ediyorum bekliyorum güzel haberlerini insallah gebesindir nezaman yapacaksin testi:)
Merhabalar canım Çok teşekkür ederim inşallah Dün test alamadım ama bugün için eşimden rica ettim, 4 tane istedim ama inşallah istediğim sayıda alır :) birkaç tane alırsa bir tanesini bu akşam eve gidince yaparım nasip olursa , hemen bilgilendiririm canım sizleri de

Hadi inşallah bekliyoruz

Bide benim dun aksam yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı geldi yumurtladigim icin akintinin katilasmasi yapiskan olmasi gerekmiyormu
benim bildiğim de sadece ovulasyondan kısa bir süre önce yapışkan ve şeffaf akıntı oluyor, sonra olmuyor kuruluk başlıyor diye hatırlıyorum canım
sen daha önce yumurtladın ama dimi, enfeksiyon veya üşüttüğümüz zamanlarda akıntı oluyor bazen

Canim hikayeni gözlerim dolarak okudum cok sevindim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin sizin proobleminiz neydi niye normal yolla olmadi
Canım benim kızım 13 aylık benim doğuştan yumurtalarım küçük dedi doktor olmadı normal yolla çok şükür rabbime tedaviylede olsa nasip etti

Bide benim dun aksam yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı geldi yumurtladigim icin akintinin katilasmasi yapiskan olmasi gerekmiyormu

Canım uzayan akıntı en yoğun dönemden sonra yumurtlamanın yaklaştığını 1-2 gün içinde olacağını işaret eder. Yumurtlama yani çatlamadan sonra bu akıntı yapışken ve biraz daha katı hal alır. Sen yumurtladığını nerden biliyorsun test ile mi takip ediyorsun

kızlar bu gün soğan kürünün 9. günü arada sabahlrı içebildim sadece ama biliyorsunuz ben regliden önce başladım küre dünki lekelenmeden sonra bu günde sıvı su gibi akıntı reglim bittiginden beri ıslaklık aslında bende iltihap vs yoktu ama sizce neden daha yumurtlamama 7 gün var hani böyle idrar kaçırmış gibi az az

2.yi düşünüyor musun canım başladınız mı?
Yok canım kızım daha cok ufak birde gece uykuları hiç düzene girmedi kızımın en az 2 yada 3 yaş olması lazım ki düşüneyim doktora kontrole gidiyorum doğumdan sonra bayağı düzelme olduğunu söyledi ben hapla bat oluyorum demiştim normal olcağımı söyledi ocak ayı için çünkü şu anda hala hap kullanıyorum aralıkta hap kullanma ocakta kendiliğinden olucaksın dedi o zmn birde hormon testi yapıcak oda normal cıkarsa cok sewincem inan senelerdir hap kullanarak bat olmaktan bıktım kendiliğinden olsun istiyorum

Bizim hereketlilikte ameliyat oncesi %30 ameliyattan 4 ay sonra %26 ya düştü fakat toplar olarakta 57 den 165 e cıktı. Bu sonuçla gebelik görülür dendi tekrar daha önceki ilacın bir üst seviyesinde ilaç verdi. Bende artı takviyeler yaptm

Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu abla nisan ayında

ben doktor takibi yaptirdim pazar günü gittigimde yumurtan catlamis dedi dün boyle wc de baya bi seffaf uzayan akıntı geldi anlamadim bu ay 4 5 gunn erken oldu

Sizinķi bizimkinden iyimis:) bizimde 40 tan 109 mi ne cikti amelyattan sonra artmasi gerekmiyormu

BilgeUfuk canım hiç üzülme inanki ben 8 sene boyunca öle üzüldümki şimdi kendime kızıyorum neden bunu dert haline getirdim kendimi yıprattım diye yaşın daha cok küçük inanki olur ama bizler hep istediğimizi hemen olsun istiyoruz olmayıncada karaları bağlıyoruz yapma güzelim yapma olunca yapmasaydım keşke diceksin ben öle diyorum bende 32 yaşında anne oldum rabbim bana o zmna nasıp etmiş benim doğuştan yumurtalarım ufak dendiği zaman anneme ne dedim biliyormusun neden beni eksik doğurdun neden benim istediğim zaman cocuğum olmuyor ablamın hemen oldu neden ben eksiğim dedim annemi o kadar üzmüşüm ki cocuğum oldu hala annem o lafıma üzülür elinden gelen hiç birşey yok oysaki rabbim yarattı beni annem bana yoldaş oldu ama ben bu sorunum için bile annemi suçladım canım yandığı için kızım olucağını öğrenince Allahım dedim kızımın bütün organlarını sağlıklı ver özellikle yumurtaları düzgün olsun istediği zaman cocuğu olsun benim çektiklerimi çekmesin dedim düşün öle canım yanmışki doğmamış bebeğin rahmi için dua ediyorum ama yanlış yapmışım şimdi gülüyorum halime ne acelem wardı diye yeni ewliliğin bile tadını cıkaramıyon düşünmekten cektiklerimi anlatıyorum benden ders al sen aynısını yapma kuzum olucak rabbime sığın elinden geleni yap gerisini Allaha bırak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…