Sen doktora gittinmi canim bi problemin var mi
Merhabalar canımMerhaba canım seni cok merak ediyorum bekliyorum güzel haberlerini insallah gebesindir nezaman yapacaksin testi:)
Hadi inşallah bekliyoruzMerhabalar canımÇok teşekkür ederim inşallah Dün test alamadım ama bugün için eşimden rica ettim, 4 tane istedim ama inşallah istediğim sayıda alır :) birkaç tane alırsa bir tanesini bu akşam eve gidince yaparım nasip olursa , hemen bilgilendiririm canım sizleri de
Bide benim dun aksam yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı geldi yumurtladigim icin akintinin katilasmasi yapiskan olmasi gerekmiyormugünaydın şu an hiç bir hassasiyet yok geçen sabah çok hafif bastırınca olmuştu o kadar
benim bildiğim de sadece ovulasyondan kısa bir süre önce yapışkan ve şeffaf akıntı oluyor, sonra olmuyor kuruluk başlıyor diye hatırlıyorum canımBide benim dun aksam yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı geldi yumurtladigim icin akintinin katilasmasi yapiskan olmasi gerekmiyormu
Canım benim kızım 13 aylık benim doğuştan yumurtalarım küçük dedi doktor olmadı normal yolla çok şükür rabbime tedaviylede olsa nasip ettiCanim hikayeni gözlerim dolarak okudum cok sevindim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin sizin proobleminiz neydi niye normal yolla olmadi
Bide benim dun aksam yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı geldi yumurtladigim icin akintinin katilasmasi yapiskan olmasi gerekmiyormu
Amin canım inşallah 2.bebeğim olmazsa normal yolla bende katılırım aranıza hepimizin hakkında hayırlısı canımm benimCanım benim ya Allah razı olsun senden. O güzel dualarına yürekten amin.Rabbim seninde evladını sana bağışlasın hep güzellikler versin sağlık ve mutluluk versin ailenize.
Amin canım inşallah 2.bebeğim olmazsa normal yolla bende katılırım aranıza hepimizin hakkında hayırlısı canımm benim
Yok canım kızım daha cok ufak birde gece uykuları hiç düzene girmedi kızımın en az 2 yada 3 yaş olması lazım ki düşüneyim doktora kontrole gidiyorum doğumdan sonra bayağı düzelme olduğunu söyledi ben hapla bat oluyorum demiştim normal olcağımı söyledi ocak ayı için çünkü şu anda hala hap kullanıyorum aralıkta hap kullanma ocakta kendiliğinden olucaksın dedi o zmn birde hormon testi yapıcak oda normal cıkarsa cok sewincem inan senelerdir hap kullanarak bat olmaktan bıktım kendiliğinden olsun istiyorum2.yi düşünüyor musun canım başladınız mı?
Bizim hereketlilikte ameliyat oncesi %30 ameliyattan 4 ay sonra %26 ya düştü fakat toplar olarakta 57 den 165 e cıktı. Bu sonuçla gebelik görülür dendi tekrar daha önceki ilacın bir üst seviyesinde ilaç verdi. Bende artı takviyeler yaptmYaa ileri hareket kac sizin bizimki %25 sinirda dedi doktor o yuzden bende caksir suyu keci boynuzu kürü iciriyorum bide biz ari sütü ve polen de yiyoruz bide doktorun verdigi ilaclar vardi onlar bitti bizim temmuzda sayi 10 milyondu gecen ay 21 milyona çıkmıştı budefada hareketlilik düşmüştü
Çok tşk ederimOlacağını sanmıyorum canım sonuçta ikisi de aynı şeye faydası dokunuyor. Ama bir araştırayım.
Hemde 3 defa üçünde de sende bi Sorun yok denildiSen doktora gittinmi canim bi problemin var mi
Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu abla nisan ayındaBilgeUfuk canım bu ileri hareket sorununun nedeni belli mi ben genelde varikosel olarak duymuştum hatta vardı bi kaç tanıdığım eşi bu yüzden ameliyat olmuş sorun çözülmüştü. Sonra da bebekleri olmuştu. tAbi başka sebepleri de olabilir ama siz ne durumdaysanız o konu üzerinde belki bişeyler yapılabilir.
Aynen ablam başlıcamDoğru canım haklısın, sen soğan kürüyle başla en azından, zaten o da kanalları açıyor
ben doktor takibi yaptirdim pazar günü gittigimde yumurtan catlamis dedi dün boyle wc de baya bi seffaf uzayan akıntı geldi anlamadim bu ay 4 5 gunn erken olduCanım uzayan akıntı en yoğun dönemden sonra yumurtlamanın yaklaştığını 1-2 gün içinde olacağını işaret eder. Yumurtlama yani çatlamadan sonra bu akıntı yapışken ve biraz daha katı hal alır. Sen yumurtladığını nerden biliyorsun test ile mi takip ediyorsun
Sizinķi bizimkinden iyimis:) bizimde 40 tan 109 mi ne cikti amelyattan sonra artmasi gerekmiyormuBizim hereketlilikte ameliyat oncesi %30 ameliyattan 4 ay sonra %26 ya düştü fakat toplar olarakta 57 den 165 e cıktı. Bu sonuçla gebelik görülür dendi tekrar daha önceki ilacın bir üst seviyesinde ilaç verdi. Bende artı takviyeler yaptm
Ben seni karıştırdım ozaman sen tup bebek yapan arkadaş degilmisinAmin canım inşallah 2.bebeğim olmazsa normal yolla bende katılırım aranıza hepimizin hakkında hayırlısı canımm benim