- 30 Kasım 2010
- 1.096
- 1.386
Aynen artması gerekiyordu fakat neden boyle olduğunu bilmiyoruz. Sevgili doktorumuz bile hayretler içinde baktı tahlil sonuclarinaSizinķi bizimkinden iyimis:) bizimde 40 tan 109 mi ne cikti amelyattan sonra artmasi gerekmiyormu
Geçen ay 5 gün yapıp bıraktım midemde hafif yanma yaptığı için şimdi bu ay tekrarlayabilir miyim? yoksa 6 ay mı bekleyeceğim. Soğan küründen sonra yumurtlama günümde erken oldu.
Ablaammm çok tşk ederim. Hepinizin desteği o kadar güzel ki allah razı olsun. Çok haklısın gerçekten ya ne biliyim işte bende eşimden biraz fazla etkileniyorum sanırım. O çok fazla istiyor çocuğumuz olmasını. Onun üzüldüğünü fark edince yada gorunce ben ondan daha kötü oluyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin herşeyin cümlemize inşallahBilgeUfuk canım hiç üzülme inanki ben 8 sene boyunca öle üzüldümki şimdi kendime kızıyorum neden bunu dert haline getirdim kendimi yıprattım diye yaşın daha cok küçük inanki olur ama bizler hep istediğimizi hemen olsun istiyoruz olmayıncada karaları bağlıyoruz yapma güzelim yapma olunca yapmasaydım keşke diceksin ben öle diyorum bende 32 yaşında anne oldum rabbim bana o zmna nasıp etmiş benim doğuştan yumurtalarım ufak dendiği zaman anneme ne dedim biliyormusun neden beni eksik doğurdun neden benim istediğim zaman cocuğum olmuyor ablamın hemen oldu neden ben eksiğim dedim annemi o kadar üzmüşüm ki cocuğum oldu hala annem o lafıma üzülür elinden gelen hiç birşey yok oysaki rabbim yarattı beni annem bana yoldaş oldu ama ben bu sorunum için bile annemi suçladım canım yandığı için kızım olucağını öğrenince Allahım dedim kızımın bütün organlarını sağlıklı ver özellikle yumurtaları düzgün olsun istediği zaman cocuğu olsun benim çektiklerimi çekmesin dedim düşün öle canım yanmışki doğmamış bebeğin rahmi için dua ediyorum ama yanlış yapmışım şimdi gülüyorum halime ne acelem wardı diye yeni ewliliğin bile tadını cıkaramıyon düşünmekten cektiklerimi anlatıyorum benden ders al sen aynısını yapma kuzum olucak rabbime sığın elinden geleni yap gerisini Allaha bırak kuzum
Geçen ay 5 gün yapıp bıraktım midemde hafif yanma yaptığı için şimdi bu ay tekrarlayabilir miyim? yoksa 6 ay mı bekleyeceğim. Soğan küründen sonra yumurtlama günümde erken oldu.
Ablm
Ablaammm çok tşk ederim. Hepinizin desteği o kadar güzel ki allah razı olsun. Çok haklısın gerçekten ya ne biliyim işte bende eşimden biraz fazla etkileniyorum sanırım. O çok fazla istiyor çocuğumuz olmasını. Onun üzüldüğünü fark edince yada gorunce ben ondan daha kötü oluyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin herşeyin cümlemize inşallah
Yok canım kızım daha cok ufak birde gece uykuları hiç düzene girmedi kızımın en az 2 yada 3 yaş olması lazım ki düşüneyim doktora kontrole gidiyorum doğumdan sonra bayağı düzelme olduğunu söyledi ben hapla bat oluyorum demiştim normal olcağımı söyledi ocak ayı için çünkü şu anda hala hap kullanıyorum aralıkta hap kullanma ocakta kendiliğinden olucaksın dedi o zmn birde hormon testi yapıcak oda normal cıkarsa cok sewincem inan senelerdir hap kullanarak bat olmaktan bıktım kendiliğinden olsun istiyorum
bu soğan küründen sonra bi çarpıklık oluyo yumurtalarda
Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu abla nisan ayında
aynen kullandığım gecen ay gec oldu bu ay erken oldu şaşırdılar gariplerimgeçmi erken mi yumurtlatıyo bu kür karışıkbakalım bende nasıl olucak tezimiz bir yönde ilerler belki :)
Çok doğru söylüyorsun. Inan ben bu ay kendi haline bırakmıştım yumurtlama takip felan etmedim gerçekten canim ne zamn istediyse o zman ılişkiye girdim. Cnki bebek için özellikle girince de hem ben hem eşim stress yapıyor. Işte zaten ameliyattan 1 sene sonra ya kadar bebek olmazsa yada değerler düzelmezse tekrardan bütün kontroller yapılacak diye okumuştum bende bir kaç yerdenaslında ameliyat yeni olmuş sizinde ondan öncekileri silersen çokda değil aslında benimde bu ay olmazsa bir sonrki ayı hamilelik adına hiçbirşey yapmayarak geçiricem yumurtlama günü bile hesaplamıycam başka bir uğraş bulmam gerek stres hormonlarla orantılı çalışıyo tabi yapabilirsem
netten alsan daha hesaplı olabilir ben 30 ovu testine 29 mu ne vermiştim yanında 1 erken 2 normal gebelik testi hediyeçok akıntım oluyo bu gün alabilirsem ovi testi alıcam çünki gün aşırı ilişkide olsa blmek istiyoum yumurtlama gününü
Toplam sperm sayısı olarak 3 katına felan çıktı fakat ileri hareketli %30 dan %24 e düştü. Işte ameliyattın üzerinden 1 sene geçtikten sonra hala değerler duzelmezse tekrar büyük kontrol. Fakat toplamda baya yükseldiği için bununla da gebelik görülür diyor doktoranladım canım peki düzelmedi mi sorun eğer düzelmediyse başka bir nedeni araştırıldı mı canım
Ayy amin canım inşallah siz böyle söyledikçe daha da kıpır kıpır oluyor içim
ben doktor takibi yaptirdim pazar günü gittigimde yumurtan catlamis dedi dün boyle wc de baya bi seffaf uzayan akıntı geldi anlamadim bu ay 4 5 gunn erken oldu
Toplam sperm sayısı olarak 3 katına felan çıktı fakat ileri hareketli %30 dan %24 e düştü. Işte ameliyattın üzerinden 1 sene geçtikten sonra hala değerler duzelmezse tekrar büyük kontrol. Fakat toplamda baya yükseldiği için bununla da gebelik görülür diyor doktor
bu soğan küründen sonra bi çarpıklık oluyo yumurtalarda
Canlar size bir sorum var, ben normalde 30 günde bir adet olurum, hiç değişmez. Şimdi bu ay 5 gün erken yumurtlamış olmam, bat tarihini de değiştirir mi sizce? Yoksa ay içerisinde ne zaman yumurtlarsan yumurtla yine aynı tarihte mi regl olursun