Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
badenzi badenzi canım dünden beri yeni girdim siteye bütün mesajlarınızu okudum heyecanlandırdın beni kuzum ya ama testi alamamışın . Hayırlısı canım bekliyoruz inşallah güzel haberlerini.

Ama BilgeUfuk BilgeUfuk için söylediklerim senin için de geçerli. Ben inanıyorum vakti geldiyse olacaktır. Asla umutsuzluğa düşmeyelim olur mu kuzum. :KK200::KK60:

Günaydın ben test yaptım negatif. Vee yarım saat sonrasında pembe kan geldi. Yine olmadı yine olmadı......
kuzum öncelikle adet olabildiğin için şükret, şükret diyorum yanlış anlama sakın gayet sağlıklısın ki kendiliğinden adet oluyorsun ve moralini bozma sakın,
ne desem boş biliyorum mutlaka üzülüyorsundur ama her şerde bir hayır vardır, Allah’tan umut kesilmez
okuduğum kadarıyla da yaşın henüz çok çok genç, bende 30 olmadan 2. çocuğu istiyorum ama kısmet bak, lütfen üzülme; önümüzdeki maçlara bakacağız:duduk::rapci:

Canım benim hayırlısı böyleymiş lafından bu durumlarda hoşlanmıyoruz ama gerçekten de hayırlısı böyleymiş. Elbet bi vakti var ve o vakit gelmeden hiç bir şey olmuyor. Hani bir söz var ya "Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." işin özeti bu canım. Üzülmemek elde değil ama asla umutsuz olma. Soğan kürüne de adet bittikten 2 gün sonra başla 15 gün hiç ara vermeden devam et. Bu sırada vitaminlerini almaya da özen göster. Folic, varsa b12,d vitamini demir vs eksikliğin onları da kullan. Adetin başladı madem çörek otu bal tarçın karışımını uygula yumurtayı geliştiriyor ve kalitesini arttırıyor. Eşine de bulabilirseniz keçiboynuzu pekmezi yada keçiboynuzunun kendisini yedire bilirsin yada suda kaynatıp içirebilirsin. Daha bir sürü şeyler var yapabileceğimiz. Çareler tükenmez biz sonuna kadar çare arayıp elimizden geleni yapıcaz gerisi takdiri ilahi zamanı gelince olacaktır.

Bak bi de şunu unutma bişey olsun diye değil hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye istiyor dua ediyoruz ya hep. Etrafta ne örnekler var hamile kalıp bebeğini kaybeden. Doğurup büyütüp kaybeden. Yada hayırsız bir evlatla büyük bir sınav verenler daha ne örnekler var.

Hem sende beni beklersin kuzum bak benim yasak daha bitmedi aralık ayını bekliyorum aralıkta önce sen sonra ben bi güzel haber veririz belki :KK74::KK36:

Kıyamam sana sakın o güzel gülen gözlerini soldurma beraber geleceğe bakalım.:KK68:
Ben bi kaç gün bu moddan çıkamıyorum abla. Çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın. Aylardır kullanmadığım şey yapmadığım şey kalmadı ki. Hele eşime o kadar iyi bakıyorum ki. Keçiboynuzu pekmezide içti. Ben bitek o çörekotu karışımını denemedim. Doğru söylüyorsun herşeyin hayrlısı bilmiyorum yaa rabbim kaldiramicamiz yükü vermesin kimseye. Inan son 2 aydr hiç umrumda olmadan hayatıma bakıyordum. Ama işte bu belirtiler yada benim Kendi kendime uydurdugum şey. Bilmiyorum ama offf hiç birşey bilmiyorum heralde ben. Söylicek yazacak hiçbirşey bulamıyorum inan.

Merhaba arkadaşlar, ben de soğan kürüne başlamak istiyorum adetim iki gün geçti ama 15 gün yaptığımda adetime 3-4 gün kalıyor, yumurtlama ve sonrasında soğan kürü yapmanın bi sakıncası var mıdır, bir düşük iki dış gebelikten sonra 4 aydır hamile kalamadım, sol tüpüm kapalı hem sağlık hem bebiş için soğan kürü şifa olur belki dedim

Hoş geldin canım. Öncelikle geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı hamilelik versin bundan sonra inşallah.Küre zaten adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun. Mide problemin yoksa hiç bir sakıncası yok. Rabbim şifa versin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. :dua:

kuzum öncelikle adet olabildiğin için şükret, şükret diyorum yanlış anlama sakın gayet sağlıklısın ki kendiliğinden adet oluyorsun ve moralini bozma sakın,
ne desem boş biliyorum mutlaka üzülüyorsundur ama her şerde bir hayır vardır, Allah’tan umut kesilmez
okuduğum kadarıyla da yaşın henüz çok çok genç, bende 30 olmadan 2. çocuğu istiyorum ama kısmet bak, lütfen üzülme; önümüzdeki maçlara bakacağız:duduk::rapci:
Sizler yazdıkça hep kendimi daha güçlü hissediyorum. Hem de dayanamayıp daha çok ağlıyorum. Benim yaşım evet normal ki evlendiğinde zaten ben söyle 3 sene felan yapmam diyordum. Eşimin yaşı büyük olduğu için vee bende sanırım onun istemesiyle etkilendim. Benim son halim bu. Hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız

Ben bi kaç gün bu moddan çıkamıyorum abla. Çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın. Aylardır kullanmadığım şey yapmadığım şey kalmadı ki. Hele eşime o kadar iyi bakıyorum ki. Keçiboynuzu pekmezide içti. Ben bitek o çörekotu karışımını denemedim. Doğru söylüyorsun herşeyin hayrlısı bilmiyorum yaa rabbim kaldiramicamiz yükü vermesin kimseye. Inan son 2 aydr hiç umrumda olmadan hayatıma bakıyordum. Ama işte bu belirtiler yada benim Kendi kendime uydurdugum şey. Bilmiyorum ama offf hiç birşey bilmiyorum heralde ben. Söylicek yazacak hiçbirşey bulamıyorum inan.

Bak kuzum biz türlü türlü şeyler deniyoruz hepsi bir umut belki Rabbim vesile kılar diye. Evet yaptığımız herşeyin gerçekten de büyük faydaları var. Ama işte vakti geldi mi bunların hiç birini yapmasak bile olacağı varsa oluyor. Tabi bizim için geçerli olan hani demişler ya tedbirini al takdirini Allah'a bırak bizde öyle yapıyoruz. Yalnız herşey yolundaysa ve bir problem yoksa streste büyük engellerden biridir. Sen gönlünü ferah tut canım. :KK200:

Yok kuzum hani ilk yaptığın test vardı ya silik çizgi çıktı demiştin
Hiç belli olmuyor ki abla oda foto da. Ben çıplak gözle bile zor görüyorum. Belki de uydurdum. Onu bat gününde yapmıştım. Pazar günü. Olsa zaten çıkardı

Bak kuzum biz türlü türlü şeyler deniyoruz hepsi bir umut belki Rabbim vesile kılar diye. Evet yaptığımız herşeyin gerçekten de büyük faydaları var. Ama işte vakti geldi mi bunların hiç birini yapmasak bile olacağı varsa oluyor. Tabi bizim için geçerli olan hani demişler ya tedbirini al takdirini Allah'a bırak bizde öyle yapıyoruz. Yalnız herşey yolundaysa ve bir problem yoksa streste büyük engellerden biridir. Sen gönlünü ferah tut canım. :KK200:
Çok sağol ablam benim allah razı olsun. Çok öpüyorum seni. Hakkaten çok harika destek oluyorsunuz. Burda da tek başımayım gerçi Türkiye de olsam da kime söylicem ki. Önce yüzüne bakarak yalanlar. Arkandan dedikodun döner. Çok sağolun hepiniz :KK200:

BilgeUfuk BilgeUfuk canım sen hiç umudunu kaybetme, hayırlısıyla soğan kürüne de bir başla ve 15 gün aralıksız yap, süt buharı ne kadar zahmetli olmasına rağmen yapmışsın, inan bana soğan kürü seni hiç yormayacak belki de o şifa olacak. Mesaj yazma alanında fotoğraf makinesi sembolü var canım ona tıklayıp telefonundan fotoğraf seçip yükleyebilirsin eğer istersen tabii.
Bir de kontrole gitmiştin sen, rahim filmi istedi mi peki canım doktorun

cennetkokulumm cennetkokulumm canım sorma valla alamadım bir türlü testi dün ben de çok heyecan yaptım, bugün de tuvalete gidip baktım ama gelen giden birşey yok şuan için, şeffaf su gibi akıntım var sadece bir de dün akşam belim ağrıdı yine,
Hadi inşallah BilgeUfuk BilgeUfuk 'la aynı zamanlarda verirsiniz güzel haberleri canlar, o da soğan kürüne başlarsa, sen de Aralıkta korunmayı bırakıyorsun, oohh gelsin yeni heyecanlarr :KK200::anneadayı: Ve yazdıklarına tamamen katılıyorum canım, Allah herşeyin hayırlısını versin:dua:

Merhaba arkadaşlar, ben de soğan kürüne başlamak istiyorum adetim iki gün geçti ama 15 gün yaptığımda adetime 3-4 gün kalıyor, yumurtlama ve sonrasında soğan kürü yapmanın bi sakıncası var mıdır, bir düşük iki dış gebelikten sonra 4 aydır hamile kalamadım, sol tüpüm kapalı hem sağlık hem bebiş için soğan kürü şifa olur belki dedim
Hayır canım hiçbir skaıncası yok ve şiddetle tavsiye ederim soğan kürünü. Ben yeni bitirdim ve inan bana yaparken vücudundaki değişiklikleri hemen farkedeceksin

Çok sağol ablam benim allah razı olsun. Çok öpüyorum seni. Hakkaten çok harika destek oluyorsunuz. Burda da tek başımayım gerçi Türkiye de olsam da kime söylicem ki. Önce yüzüne bakarak yalanlar. Arkandan dedikodun döner. Çok sağolun hepiniz :KK200:

Allah senden de razı olsun canım benim. Bende seni çok öpüyorum iyi ki varsın. Söylediklerine aynen katılıyorum canım bazen hiç tanımadığın uzağındaki insanların desteği yanındaki kuru kalabalağın desteğinden daha büyük oluyor. Hem bizde burda bi aileyiz dimi uzakta da olsak :KK200:

BilgeUfuk BilgeUfuk canım sen hiç umudunu kaybetme, hayırlısıyla soğan kürüne de bir başla ve 15 gün aralıksız yap, süt buharı ne kadar zahmetli olmasına rağmen yapmışsın, inan bana soğan kürü seni hiç yormayacak belki de o şifa olacak. Mesaj yazma alanında fotoğraf makinesi sembolü var canım ona tıklayıp telefonundan fotoğraf seçip yükleyebilirsin eğer istersen tabii.
Bir de kontrole gitmiştin sen, rahim filmi istedi mi peki canım doktorun

cennetkokulumm cennetkokulumm canım sorma valla alamadım bir türlü testi dün ben de çok heyecan yaptım, bugün de tuvalete gidip baktım ama gelen giden birşey yok şuan için, şeffaf su gibi akıntım var sadece bir de dün akşam belim ağrıdı yine,
Hadi inşallah BilgeUfuk BilgeUfuk 'la aynı zamanlarda verirsiniz güzel haberleri canlar, o da soğan kürüne başlarsa, sen de Aralıkta korunmayı bırakıyorsun, oohh gelsin yeni heyecanlarr :KK200::anneadayı: Ve yazdıklarına tamamen katılıyorum canım, Allah herşeyin hayırlısını versin:dua:
O sembole tıkladım ama hiçbirşey olmuyor. Yikicaktim bugunki yaptığımı ama olmadı. Sanirim 3 defa gittim kontrole. Alttan muayne yaptı hep ve senin hiç bir sorunun yok dedi yolladı. Hormonlara da bakıldı. Onlarda da sorun çıkmadı. Sadece rahim filmi istemedi. Ah ben ahh. Benim çalıştığın hastanede harika bir doktorumuz vardı buraya gelmeden ona gitmeliydim. Çok iyi bir kadın doğumcu. Keşke ona gidip ondan sonra gelseydin keşke buraya

Allah senden de razı olsun canım benim. Bende seni çok öpüyorum iyi ki varsın. Söylediklerine aynen katılıyorum canım bazen hiç tanımadığın uzağındaki insanların desteği yanındaki kuru kalabalağın desteğinden daha büyük oluyor. Hem bizde burda bi aileyiz dimi uzakta da olsak :KK200:
Kesinlikle öyleyiz. Hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim. Benim sahte insanlara ihtiyacım yok. En azından burda hepimiz aynı şeyin peşinden koşuyoruz bu bile yetiyor aslında :KK200:

X