Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlama tarihim 31 Ekimdi, yani üzerine 14 gün eklersek aslında bat yarın olmuş oluyor değil mi . Ben dayanamayacağım sanırım :) İş çıkışında 4 adet test alıp birtanesini bu akşam eve gidince yapayım diyorum, eğer birşey yoksa da erkenden öğrenip kendimi hazırlarım en azından, zaten regl olacaksam da büyük ihtimalle yarın olurum değil mi yumurtlamaya göre hesaplarsak

ay inşallah bebiş vardır hemen yaz ama :) bende olsam yapardım hemen testi

aynen yarın bat olmuş oluyor, bence dayan yarın ilk idrarla yap derim, varsa da daha belirgin çıkar

ben kendime kesinlikle söz verdim bu ay battan 1 hafta geçene kadar asla test yapmıcam!
hayal kırıklığı oluyor beklicem öylece

aynen yarın bat olmuş oluyor, bence dayan yarın ilk idrarla yap derim, varsa da daha belirgin çıkar
Ohh iyi o zaman rahatladım canım çok sağol. Ama zaten fazladan test alacağım sırf varya sabırsızlığım yüzünden, ay ne zor be kızlar :)

ben kendime kesinlikle söz verdim bu ay battan 1 hafta geçene kadar asla test yapmıcam!
hayal kırıklığı oluyor beklicem öylece
Ben de tam tersi bu ay çok umutlu olduğum için eğer olumsuzsa bir an önce öğrenmek istiyorum canım, batın geçmesini beklerken adet olunca daha çok üzülüyorum ben

Oooo zman büyük haberi bekliyoruz senden ablam

Ben ilk gün biraz ağlıyorum, eşim teselli ediyor.. artık geleneksel oldu bu bizde inşallah bu ay bu döngüyü kırmışızdır:)

Ben ilk gün biraz ağlıyorum, eşim teselli ediyor.. artık geleneksel oldu bu bizde inşallah bu ay bu döngüyü kırmışızdır:)
Aynen beni de eşim sakinleştiriyo sağolsun, bence sen yarın sabahtan 1 tane yap bakalım test, belirtilerinin önceki aylara göre çok farklı olduğunu söyledin çünkü
belki yavruş sana ilk merhabasını diyecek testte

yaa canım hayal etmesi bile güzel , ne güzel yazmışsın zaten yarın herşey belli olur bat tarihi ise :) Hakkımızda hayırlısı olsun

Canım sen de erken yumurtladin ya goguslerinde agri sertlesme de basladi mı bende hic bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…