Kızlar benim yumurtlama tarihim 31 Ekimdi, yani üzerine 14 gün eklersek aslında bat yarın olmuş oluyor değil mi . Ben dayanamayacağım sanırım :) İş çıkışında 4 adet test alıp birtanesini bu akşam eve gidince yapayım diyorum, eğer birşey yoksa da erkenden öğrenip kendimi hazırlarım en azından, zaten regl olacaksam da büyük ihtimalle yarın olurum değil mi yumurtlamaya göre hesaplarsak
İnşallah canım amiiinnay inşallah bebiş vardırhemen yaz ama :) bende olsam yapardım hemen testi
Kızlar benim yumurtlama tarihim 31 Ekimdi, yani üzerine 14 gün eklersek aslında bat yarın olmuş oluyor değil mi . Ben dayanamayacağım sanırım :) İş çıkışında 4 adet test alıp birtanesini bu akşam eve gidince yapayım diyorum, eğer birşey yoksa da erkenden öğrenip kendimi hazırlarım en azından, zaten regl olacaksam da büyük ihtimalle yarın olurum değil mi yumurtlamaya göre hesaplarsak
ben kendime kesinlikle söz verdim bu ay battan 1 hafta geçene kadar asla test yapmıcam!
hayal kırıklığı oluyorbeklicem öylece
Ohh iyi o zaman rahatladım canım çok sağol. Ama zaten fazladan test alacağım sırf varya sabırsızlığım yüzünden, ay ne zor be kızlar :)aynen yarın bat olmuş oluyor, bence dayan yarın ilk idrarla yap derim, varsa da daha belirgin çıkar
Ben de tam tersi bu ay çok umutlu olduğum için eğer olumsuzsa bir an önce öğrenmek istiyorum canım, batın geçmesini beklerken adet olunca daha çok üzülüyorum benben kendime kesinlikle söz verdim bu ay battan 1 hafta geçene kadar asla test yapmıcam!
hayal kırıklığı oluyorbeklicem öylece
İnşallah canım, zaten benim olursa bil ki soğan küründen :)bi benim bat çok uzak ay inşallh sizden müjdeler alır mutlu umutlu beklerim :)
Oooo zman büyük haberi bekliyoruz senden ablamKızlar benim yumurtlama tarihim 31 Ekimdi, yani üzerine 14 gün eklersek aslında bat yarın olmuş oluyor değil mi . Ben dayanamayacağım sanırım :) İş çıkışında 4 adet test alıp birtanesini bu akşam eve gidince yapayım diyorum, eğer birşey yoksa da erkenden öğrenip kendimi hazırlarım en azından, zaten regl olacaksam da büyük ihtimalle yarın olurum değil mi yumurtlamaya göre hesaplarsak
Ah inşallah be kuzucumOooo zman büyük haberi bekliyoruz senden ablam
Amin ablam inşallahAh inşallah be kuzucumcümlemizin olsun inşallah bir an önce sağlıkla
yok canım benim yumurtalama tarihine 14 gün ekleyince 26 ya da 27 Kasım oluyor ama normalde 30 Kasım’da bekliyordum, erken yumurtladımsenin de yakınmı bat
Ben de tam tersi bu ay çok umutlu olduğum için eğer olumsuzsa bir an önce öğrenmek istiyorum canım, batın geçmesini beklerken adet olunca daha çok üzülüyorum ben[/QUOTE ] benim geçen ay 2 gün gecikmişti mesela, bi an acaba mı dedim ovulasyon testinde denedim önce bir baktım yok anlamıştım mesela olmadığını2-3 gün cidden moralsiz oluyorum ama sonra alışıyorum hatta kendim espirisini yapar oluyorum eşime bu da gol değil falan diye
Aynen beni de eşim sakinleştiriyo sağolsun, bence sen yarın sabahtan 1 tane yap bakalım test, belirtilerinin önceki aylara göre çok farklı olduğunu söyledin çünküBen ilk gün biraz ağlıyorum, eşim teselli ediyor.. artık geleneksel oldu bu bizdeinşallah bu ay bu döngüyü kırmışızdır:)
yaa canım hayal etmesi bile güzel , ne güzel yazmışsınAynen beni de eşim sakinleştiriyo sağolsun, bence sen yarın sabahtan 1 tane yap bakalım test, belirtilerinin önceki aylara göre çok farklı olduğunu söyledin çünkü
belki yavruş sana ilk merhabasını diyecek testte
Canım sen de erken yumurtladin ya goguslerinde agri sertlesme de basladi mı bende hic bise yokAynen beni de eşim sakinleştiriyo sağolsun, bence sen yarın sabahtan 1 tane yap bakalım test, belirtilerinin önceki aylara göre çok farklı olduğunu söyledin çünkü
belki yavruş sana ilk merhabasını diyecek testte
Normalde yumurtladiktan sonra benim gogus duyarliligim baslar ama simdi gayet normalCanım sen de erken yumurtladin ya goguslerinde agri sertlesme de basladi mı bende hic bise yok