evet çok ama çok tatlı kızımMinnoş yaa simdi ne tatlıdır:) Allah bağışlasın. Ben ilk cocugumun kız olmasini istiyorum:) Cocuk biraz daha buyurse daha zor olur ozaman 7 8 yasindayken mesela
Amin inşallah canım:)evet çok ama çok tatlı kızım
Amin, senin de Allah gönlüne göre versin canım benim inşallah
Büyüyünce bakalım ilgi alanlarına göre değişir artık, ya da arkadaşlarına postalarım en kötü hahahhh
Allah Allah yaa, tanıdık bi deGuya tanıdık doktor kuzenimin referansiyla gittim cokta ilgilendi aslinda ama bilmiyorum böyle soyledi sen icerken yumurtladin oylemi sen niye yapiosun kürü
olsun canımpardon kuzum yanlış hatırladım o zaman
yaa kıyamam ben ona yaa kuzumm
Bende enfeksiyonum icin yaptim akintim vardi bu gidisimde doktora bi bakarmisiniz dedim evet biraz enfeksiyon var dedi gebe kalmazsan gel ilac vereyim simdi vermeyeyim dedi. Bu sogan kürü yumurtalari uyariyo biseyler yapiyo anladigim kadariylaAllah Allah yaa, tanıdık bi de
ben küre başladıktan 1-2 gün sonra yumurtlamış oluyorum
ben önce tamamen sağlık için yapıyorum, enfeksiyon, iltihap, vs varsa temizlensin üreme organları diye
bir de çok minik 1 tane çikolata kistimin olduğunu öğrendim onun için bir de tabii, çok iyi geliyormuş
bitkisel fitiller de var aslında onlardan verebilirdi, gebelik olsa bile bir zararı olmuyor içeriğinde antibiyotik yok mesela gynoflorBende enfeksiyonum icin yaptim akintim vardi bu gidisimde doktora bi bakarmisiniz dedim evet biraz enfeksiyon var dedi gebe kalmazsan gel ilac vereyim simdi vermeyeyim dedi. Bu sogan kürü yumurtalari uyariyo biseyler yapiyo anladigim kadariyla
gynoflor flora düzenleyici değilmi bana vermişti sanki daha önceden. kaliteye olan katkı umarım kalıcıdır. çünkü bidefa klomen kullanmıştım ondada erken yumurtlamıştım cabuk gelişmiş demişti doktorbitkisel fitiller de var aslında onlardan verebilirdi, gebelik olsa bile bir zararı olmuyor içeriğinde antibiyotik yok mesela gynoflor
evet soğan kürü yumurtalamaya da katkısı varmış, yani kalitesi açısından galiba
yok öyle bişe yok 21.günde progesteron yumurta çatlayıp çatlamamışmı onu gösteriyor. benim bidefa 14 falandı ama sonunda adet olmuştumkızlar bu arada doktor adetin 21. günü eğer kandan progestan baktırabilirsen döllenme olup olmadığını anlayabiliriz dedi, eğer değer 3’ün üzerindeyse döllenme olduğu anlamına geliyor dedi bana,siz böyle bişey biliyor muydunuz?
:)) valla onu bilemiyoz 1-2 gün önce ya da sonrada olabilio ben dikkat ettim de benim ovu testinde genelde tek sayılı günlerde koyu oluyo o yüzden ben tekli günlerde ilişkiye giriyom :)ay çok soru soruyorum biliyorum ama kafam çok karışık benim yumurtlama günüm programda 22 kasım ben şimdi gün aşırı ilişkiyi 22 sinde ilişki olarak mı 21 de ilişki olarakmı denk getirmem gerekiyor
Sen adet biter bitmez başla, gün aşırı devam et canım, illa takvimde gösteren günde ilişki olmasına gerek yok, bir gün öncesi ve birgün sonrası da olabilir, her ikisinde de hamile kalabilirsin, çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyoray çok soru soruyorum biliyorum ama kafam çok karışık benim yumurtlama günüm programda 22 kasım ben şimdi gün aşırı ilişkiyi 22 sinde ilişki olarak mı 21 de ilişki olarakmı denk getirmem gerekiyor
bana doktorum bir kaç ay önce vermişti, tatil sonrası havuzdan, hamamdan enfeksiyon çıktı bunu vermişti, kutu bittiğinde tekrar kontrole gittim geçmiş demiştigynoflor flora düzenleyici değilmi bana vermişti sanki daha önceden. kaliteye olan katkı umarım kalıcıdır. çünkü bidefa klomen kullanmıştım ondada erken yumurtlamıştım cabuk gelişmiş demişti doktor
değerlerin manasını bilmiyorum da ee çatladığı usgde de görülüyor zaten ne gerek var kiyok öyle bişe yok 21.günde progesteron yumurta çatlayıp çatlamamışmı onu gösteriyor. benim bidefa 14 falandı ama sonunda adet olmuştum
benim bi türlü gemiyo ne fittiller ne kremler kullandım ne elma çiçeği yağları ne sirkeler ne süt buharları malesef bi tek süt cürüğü şeklinde mantarım vardı o geçti ama enfensiyon hala görülüyorbana doktorum bir kaç ay önce vermişti, tatil sonrası havuzdan, hamamdan enfeksiyon çıktı bunu vermişti, kutu bittiğinde tekrar kontrole gittim geçmiş demişti
bilemicem gecen sene yaptırmıştım doktor bana yumurtan görünmüyo demişti ogün progesteron test istedi 1.5 falandı dedi bu ay yumurtlamıyor olabilirsın 3 4 gün sonra yine gel 3 ün üstündeyse çatlamış demektir dedi benimde 14 cıkmıştı rahatlamıştımdeğerlerin manasını bilmiyorum da ee çatladığı usgde de görülüyor zaten ne gerek var ki
Sen adet biter bitmez başla, gün aşırı devam et canım, illa takvimde gösteren günde ilişki olmasına gerek yok, bir gün öncesi ve birgün sonrası da olabilir, her ikisinde de hamile kalabilirsin, çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyor
kız yok stres yapma sen yenisin galibainşallah bu ay bata kadar gün aşırı denicem olmazsa birdaha ki ay yumurtlama haftası herhün olarak sonuçta eşimiin siperm kalitesini bilmiyorum ki 3 gün canlı kalıyormu acaba yada kaliteli hergün ilişki daha çok artırır şansımı belki
ay ben çok sitres yapıyorum
kız yok stres yapma sen yenisin galibagün aşırı yap sen rahat ol hergün yaparsan sayı ve kalite düşer doktorlar böyle öneriyor hatta haftada 2 3 kez düzenli ilişkiyle gebelik oluşur testlerle falan stres yapmayın diyorlar
neden tekrarlıyor acaba, bu konuda bilgim yok canım pek,benim bi türlü gemiyo ne fittiller ne kremler kullandım ne elma çiçeği yağları ne sirkeler ne süt buharları malesef bi tek süt cürüğü şeklinde mantarım vardı o geçti ama enfensiyon hala görülüyor
anladım canım, insanı strese sokan bir testmiş ciddenbilemicem gecen sene yaptırmıştım doktor bana yumurtan görünmüyo demişti ogün progesteron test istedi 1.5 falandı dedi bu ay yumurtlamıyor olabilirsın 3 4 gün sonra yine gel 3 ün üstündeyse çatlamış demektir dedi benimde 14 cıkmıştı rahatlamıştım