Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen abla bak sabah 7 de uyandım o saatten bu saate 3 defa gittim. Hatta 4 e gideceğim

Valla canım benim belirtiler silik test bunlar hepsi sonucun pozitif olacağına çıkıyor. Ama seni böyle ümitlendirip sonuç aksi çıkarsa üzmek asla istemiyorum. Sen bu ay başka neler yaşadın belirti olarak önceki aylardan farklı olarak gözlemleyebildin mi kendini.

O zman sorun yok Smdi ben burda hani ne biliyim benden büyük insalara canım diyemem ki yaşıtımmış gibi ee buda nihayetinde saygı
sen içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et kuzucum :) en güzel içten samimi olmak değil mi zaten, benim bazen neler neler yazasım geliyor da tutuyorum kendimi, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi, hadi kız yap şu testi falan yazıcaktım sana hatta :)

Evet abla göğüs ve bel agrım adetten 12 gün önce felan başlardı. Ama bu ay 4 gün önce felan sanirim hafiften bel agrım başladı 2 gün önce göğüs agrım. Ama göğüs agrım adet olmam gereken gün geçti. Smdi yok hatta. Ama bel agrım hafiften devam. Akintimda çok günde çok afedersin 4 veya 5 defa günlük ped değiştiriyorum. Lavabodan hiç çıkmıyor gibi birşey zaten. Ağzımın tadı olmuyor bazen hatta şuan da yok. Sağlı sollu kasıkta ağrı oluyor. Gaz da var ayrica. Daha ne olsun

artık daha bu konuda ilgilenmek istemiyorum zaten akışına bıraktım olursa olur olmazsa da nasip değilmiş derim
ilk hamileliğim sürpriz olmuştu mesela, ama bu sefer baya baya deniyoruz yani

Hiç belli olmaz canım bakarsın bu da sana ceee yapar gelir. Senin yumurta çatlamış ama bende badenzi ye katılıyorum denemelere devam et bakarsın o kadar kaliteli yumurtanın içinde soğan küründe de etkisiyle tekrar bi yumurta gelişir çatlar ya da belki ilk çatlayanda döllenme oluşur. Olumlu düşün canım. İnofolic te çok güzel bir takviye ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor yani baya bişey yaptın canım gerisi takdiri ilahi Rabbim hayırlı sağlık bir şekilde yollasın inşallah bebişini.

Yerim yaa bende oyle oluyorum cidden. Içten ve samimi olmak bence her zman iyidr

Daha ne mi olsun bebek olsun kuzum BEBEK olsun. Bak bende sana anlatayım benimde normalde adetten 10 gün önce göğüs ağrıalrım başlardı şiddetli ama o ay bu ağrılar olmadı göğüslerim boş gibiydi. Adete doğru biraz dolgunlaştılar ama eskisi gibi olmadılar. Bel ağrısı öncesinde de oldu o ay da oldu. Ama kasık ağrılarına gelince adetten önce olmazdı fakat hamiel kaldığım ay baya oldu. Hatta adet günüm geçer geçmez öyle kasık ağrılarım oldu ki yerimden kalkarken usul usul kalkıyordum Acayip derecede iştahım arttı öncesinde böyle değildim. Adete doğru ne yesem doymamaya başladım. Ve fena halde halsizlik uyku vardı erkenden yatıyordum yinede uykusuzdum. Akıntı normaldi sanırım dikkatimi çekmedi Gaz dersen bende de oldu hatta öyle bir karnım şişti ki o sıralar sanki 5-6 aylık hamile gibi.

Senin de belirtiler baya baya gösteriyor sanki canım hayırlısı yarın sabahı bizde merakla bekliyoruz. İnşallah kutlama yaparız

Inşallah yaparız ablam. Bende de acayip iştah var. Ağzım hiç boş kalmıyor yemek yemesem bile kesin abur cubur yiyorum. Normalde adet öncesi canımız şekerli yada çikolata tarzı şeyler ister benimki hatta acayip ister bu ay öyle yok daha çok acılı cips felan yemek istiyorum. Yaa bide bat günümden 4 gün önce kadar kabızlık vardı 3 gün sürdü. Battan bir gün önce ishale cevirdi

Hadi bakalım hayırlısı canım. İnşallah kutlıcaz yarın sabaha.

Kabızlık bende de oldu öncesinde gayet iyiydim ama sonra baya çektim kabızlık.

bata kadar mı? ama canım benim ovulasyon testinde bugün artık tek çizgi çıktı, gün aşırı artık olacak şekilde 1 hafta daha yapmayı düşünüyordum, ama bata kadar da olur neden olmasın, yaparım.

( bana bak yalnız sanki tek başıma oluyormuş gibi yaparım da yaparım)

Belki de canım bu da dediğin gibi sürpriz olabilir, desteğin için çok sağol canım benim
Allah önce olan evlatlarımızı bize bağışlasın, sonradan olacak olanları da nasipte varsa olsun zaten

Bizim batlarimiz yakin olcak ozaman 1 2 gün arayla bende pazar aksam gittigimde çatlamış demişti

birşey sorucam arkadaşlar benim reglim dün sabah bitti hatta temizlendim afedersiniz eşimle ilişkide oldu şimdi lavaboda bakyım sanki yumurtlama akıntısı yapışkan ama kanla karışık bir akıntı kürden kaynaklı mı anlamadım hiç böyle olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…