Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bata kadar mı? ama canım benim ovulasyon testinde bugün artık tek çizgi çıktı, gün aşırı artık olacak şekilde 1 hafta daha yapmayı düşünüyordum, ama bata kadar da olur neden olmasın, yaparım.:sampiyon:

( bana bak yalnız sanki tek başıma oluyormuş gibi yaparım da yaparım:olamaz::olamaz:)
Canım sen devam et garantiye al hem için de rahat etmiş olur, ben ilk gebeliğimde bu şekilde kalmıştım :) bat a kadar devam :)

birşey sorucam arkadaşlar benim reglim dün sabah bitti hatta temizlendim afedersiniz eşimle ilişkide oldu şimdi lavaboda bakyım sanki yumurtlama akıntısı yapışkan ama kanla karışık bir akıntı kürden kaynaklı mı anlamadım hiç böyle olmamıştı
Bence soğan küründen dolayı çünkü aynısı bende de oldu hatta junes junes te olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Bizim batlarimiz yakin olcak ozaman 1 2 gün arayla bende pazar aksam gittigimde çatlamış demişti
sen yumurtlama takibi mi yaptırdın?
ben öylesine gitmiştim dün akşam, dün gündüz test kitinde silikleşince emin olmak istedim ama doğruymuş walla:KK48:
eğer öyleyse 14 gün ekleyince benim bat 26 Kasım oluyor ya da 27 değil mi, halbuki döngüme göre 30 Kasım olmam lazım ama çok erken yumurtladım bu ay:KK51:

Evet canim
sen yumurtlama takibi mi yaptırdın?
ben öylesine gitmiştim dün akşam, dün gündüz test kitinde silikleşince emin olmak istedim ama doğruymuş walla:KK48:
eğer öyleyse 14 gün ekleyince benim bat 26 Kasım oluyor ya da 27 değil mi, halbuki döngüme göre 30 Kasım olmam lazım ama çok erken yumurtladım bu ay:KK51:
Takip edelim dedi doktor o nasil takiptiyse beni bilgilendirmedi cuma gittim folikul yok dedi daha erken pazar gittim çatlamış dedi bende kocayla kustugum icin cumayi es gecmistim nede olsa erken diye bilseydim kusermiydim hic :KK43: bugunde gittim arkadan bitane daha geliyo dedi ama o bu donguye yetismez dedi ama sen yine bugun ve persembede birlikte ol dedi yumurtaya belli olmaz bi kac gun yasayabilir sen de devam et tatlim evet 14 gun sonrasi benimde erken oldu 4 5 gün hep gecikirdi oysaki ilk defa boyle oldu sende mi sogan kürü yaptin ben gecen ay yapmıştım

Be
anladım teşekkür ederim bakalım bende anlarım umarım kür yüzünden kuruluk olmayacak sanırım çünkü ovi testi mi alsam ya ama ondada herkesde ayrı bir soru işareti
Bende kurulukta yapmisti gecen ay zor iliski oluyodu daha yeni gecti diyebilirim ama enfeksiyonum devam ediyo aslinda iki gunde bir iliskiye girmek iyi ama adet bitiminden baslayip bi sonraki adete kadar cunku nezaman olacagi belli olmuyo benim normalde 16. 17. Gun olurdu budefaa 12. Gun oldu

Gercekten zor oluyodur demi cocuklar büyüyünce nezaman yapıyorsunuz vakit bulabiliyomusunuz nasil oluyo yani cok özel degilse tabi:)
plansız gelişirse eğer odasını oyuncaklarıyla dağıtıp oyuna yönlendiriyoruz çabuk sıkılmıyor o zaman, ya da mama sandalyesine alıyorum önüne sevdiği aktivite ne varsa onlardan bişeyler veriyorum ilgileniyorken oluyor ve istese de tek başına çıkamıyor ordan veya çok sevdiği çizgi kahramanların dvdlerini açıp tv odasına alıyoruz, ya da erkenden uykuya postalıyoruz gibi gibi örnek çok var hahahh
aslında birazda bizim çocuğumuzu tanımamızla alakalı, ona göre onun sıkılmayacağı şeylere yönlendiriyoruz, ona göre teklif sunuyoruz
bi de benim kızım bağımsız bir çocuk kendi kendine oyun kurabiliyor vs vs işte kısaca:KK66:
evde özel hayatımızı 3 yaşındaki bir bireye göre ayarlıyoruz, onun böyle bir şeye şahit olmasını asla ve asla istemem, zaten odamız içerden kilitli oluyor:-)

Evet canim

Takip edelim dedi doktor o nasil takiptiyse beni bilgilendirmedi cuma gittim folikul yok dedi daha erken pazar gittim çatlamış dedi bende kocayla kustugum icin cumayi es gecmistim nede olsa erken diye bilseydim kusermiydim hic :KK43: bugunde gittim arkadan bitane daha geliyo dedi ama o bu donguye yetismez dedi ama sen yine bugun ve persembede birlikte ol dedi yumurtaya belli olmaz bi kac gun yasayabilir sen de devam et tatlim evet 14 gun sonrasi benimde erken oldu 4 5 gün hep gecikirdi oysaki ilk defa boyle oldu sende mi sogan kürü yaptin ben gecen ay yapmıştım
o nasıl takipmiş öyle yaaa, bence doktorun biraz sallapati yapmış gibime geldi açıkçası
yumurta kalitesine göre 24 saat yaşıyor en fazla, belki denk gelmiştir bilemeyiz o kadar çok ince hesaplara girince insanın aklı karışıyor cidden, biz elimizden gelen herşeyi yapıp deneyelin de gerisi hayırlısı ise Allah’tan
benim soğan küründe bugün henüz 4. günüm yeni başladım canım

plansız gelişirse eğer odasını oyuncaklarıyla dağıtıp oyuna yönlendiriyoruz çabuk sıkılmıyor o zaman, ya da mama sandalyesine alıyorum önüne sevdiği aktivite ne varsa onlardan bişeyler veriyorum ilgileniyorken oluyor ve istese de tek başına çıkamıyor ordan veya çok sevdiği çizgi kahramanların dvdlerini açıp tv odasına alıyoruz, ya da erkenden uykuya postalıyoruz gibi gibi örnek çok var hahahh
aslında birazda bizim çocuğumuzu tanımamızla alakalı, ona göre onun sıkılmayacağı şeylere yönlendiriyoruz, ona göre teklif sunuyoruz
bi de benim kızım bağımsız bir çocuk kendi kendine oyun kurabiliyor vs vs işte kısaca:KK66:
evde özel hayatımızı 3 yaşındaki bir bireye göre ayarlıyoruz, onun böyle bir şeye şahit olmasını asla ve asla istemem, zaten odamız içerden kilitli oluyor:-)
Minnoş yaa simdi ne tatlıdır:) Allah bağışlasın. Ben ilk cocugumun kız olmasini istiyorum:) Cocuk biraz daha buyurse daha zor olur ozaman 7 8 yasindayken mesela

yaa kıyamam ben ona yaa kuzumm :KK68:

o nasıl takipmiş öyle yaaa, bence doktorun biraz sallapati yapmış gibime geldi açıkçası
yumurta kalitesine göre 24 saat yaşıyor en fazla, belki denk gelmiştir bilemeyiz o kadar çok ince hesaplara girince insanın aklı karışıyor cidden, biz elimizden gelen herşeyi yapıp deneyelin de gerisi hayırlısı ise Allah’tan
benim soğan küründe bugün henüz 4. günüm yeni başladım canım
Guya tanıdık doktor kuzenimin referansiyla gittim cokta ilgilendi aslinda ama bilmiyorum böyle soyledi sen icerken yumurtladin oylemi sen niye yapiosun kürü

ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN canım ben soğan kürünü bu ay yaptım ve yumurtlamam 5 gün erken oldu, 31 Ekim,1 Kasım ve 2 Kasım'da yumurtlama akıntım oldu, aslında o tarihe göre hesaplarsak benim bat yarın

X