• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yapanlar

Canım ben yararını gördüm kıstım vardı ameliyatlık 8 günde patladı çok şükür ;) inşallah senin bebiş te benim.kide bekletmez artik ;)

Merhaba :)

Ben soğan kürüne başlayalı 5 gün oldu ama çok yoğun bir akıntı olmadı. Hatta çoğunlukla kuruluk hissediyorum. Yaptığım saatler değişiyor arada, acaba o yüzden mi? Etkili yapmadığım anlamına mı geliyor acaba? Deneyimli arkadaşların cevaplarını bekliyorum :)

Evet devam ediyorum. Bugün 8. gün. Hala fazla akıntı yok, arada bir oluyor. Kanama zaten yoğun oluyor benim. İlk üç gün pıhtı şeklinde özellikle. İnşallah işe yarar ya...

Ben bir de çok sık idrara çıkarım. Gece de mutlaka 1 kez kalkıyorum tuvalete. Belki idrar yollarımda iltihap vardır diye bu kür bitince kızılcık çayı yapıp içmeyi düşünüyorum. Çok etkiliymiş araştırmalarıma göre.

Evet bende de iltihap var bende karni bahar kuru yapmaya başladım hatta ilk içtim direk yanmam geçti ;)) şüphelenmiyorsan var diye onuda uygulayabilir sin

Evet bende de iltihap var bende karni bahar kuru yapmaya başladım hatta ilk içtim direk yanmam geçti :KK66:) şüphelenmiyorsan var diye onuda uygulayabilir sin
Aslında yanma hissetmiyorum. Sadece sık gidiyorum ve çıktığımda hala varmış gibi geliyor, geri dönüyorum. Kızılcık çayını yapayım, geçmezse senin kürü denerim, teşekkürler :)

Rica ederim canım :) Rabbim şifa versin hepimize :) Ha bu arada tuvaletini yaptıktan sonra öne eğil sola da idrar torbanın boşalmasını sağlar. Tam boşalan torba da enfeksiyon tutmaz :) Sağlıkla kal..

Ben de Saraçoğlu'nun birkaç videosunu izledim şimdi, gerçekten 6 ayda bir 15 günlük uygulayın diyor. Hatta çalışanlar için de, bir akşam yemeğinden önce bir de gece yatmadan içebilirsiniz diyor. Regl bitiminden 2 gün sonra başlayabilirsiniz diyor. Ben de öyle yapacağım.

Yalnız bu kür uygulanırken gebelik düşünebiliyor muyuz, yoksa o ay denemeyecek miyiz, bu konuda özel bir açıklama yapmadı. Sizler nasıl uyguladınız? Aynı anda gebelik düşündünüz mü?

Merhaba Lorde, geçen ay başlamıştım, aynı anda gebelik düşünüyoruz bir sakıncası yok diye biliyorum. Bir diğer mesajında sormuşsun, bende de herkesin söylediği gibi çok akıntı olmadı ama sık idrara çıkmaya başlamıştım. Gebelik olmadı ama adetim tam zamanında ve düzenli geldi şükür diyordum ki gribe fena yakalandım antibiyotiklerden ilaçtan düzenim tekrar bozuldu :KK43:( tekrar başlayacağım soğan kürüne bu ay. Senin nasıl gidiyor

Merhaba Lorde, geçen ay başlamıştım, aynı anda gebelik düşünüyoruz bir sakıncası yok diye biliyorum. Bir diğer mesajında sormuşsun, bende de herkesin söylediği gibi çok akıntı olmadı ama sık idrara çıkmaya başlamıştım. Gebelik olmadı ama adetim tam zamanında ve düzenli geldi şükür diyordum ki gribe fena yakalandım antibiyotiklerden ilaçtan düzenim tekrar bozuldu :KK43:( tekrar başlayacağım soğan kürüne bu ay. Senin nasıl gidiyor
Merhaba :) Teşekkürler cevabın için. Geçmiş olsun, ilaç etkilemiş olabilir. Benim 1 kür bitti bu ay. Aslında 9 gün dayanabildim soğan suyuna ve kokusuna :( Son adet tarihimin üstünden 30 gün geçti beklemedeyim. Beni düzenlemedi yani sanırım :) Sen bilirsin ama bence diğer küre başlamak için 6 ay bekle. Saraçoğlu öyle diyor. Bir araştır istersen. Sürekli yapılabilecek bir kür değilmiş.

Back
X