• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman geçmek bilmiyor bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum ....
Canım bu kadar stres yapma, vücudunu olumsuz etkiliyorsun. Sen soğan suyu iç kafana takma, kistlerin gider soğan suyu ile. Hem yaşın daha genç olur merak etme

Canım bu kadar stres yapma, vücudunu olumsuz etkiliyorsun. Sen soğan suyu iç kafana takma, kistlerin gider soğan suyu ile. Hem yaşın daha genç olur merak etme
Haklısın canım.. ama elimde değil inan öyle üzülüyorumkii.. insanlar çok gaddar olmuş hep ağır laflara tavırlara katlanıyorum herkes gözümün içine bakıyor.. insan içine çıkmak istemiyorum inan..

Haklısın canım.. ama elimde değil inan öyle üzülüyorumkii.. insanlar çok gaddar olmuş hep ağır laflara tavırlara katlanıyorum herkes gözümün içine bakıyor.. insan içine çıkmak istemiyorum inan..
Arkadasim ne demek o? İnsanlar tedavilerde hastanelerde servet harciyor yaslari olmus kac yine de umutlarini kaybetmiyorlar 25 yasinda bu umutsuzluk nedir? Onunde nasil bir yol var bilmiyorsun yelkenleri simdiden suya indirme

Ooo canım insanları düşünürsek yandık zaten. Boşver insanları ağzı olan konuşuyor, he hee de geç, inan yaşın daha çok küçük evlilikte de yenisin anlaşılan ilerleyen zamanlarda takmıyorsun çünkü. Bak ben senden büyüğüm ve yedi yıllık evliyim hâlâ bekliyorum yapacak bişey yok ama stres yapmamaya çalış sadece zarar veriyor başka bir işe yaramıyor kafanı boşaltmaya bak. Zaman zaman bende stres yapıyorum ama çözüm olmuyo herşey daha karışıyor. Soğan suyunun işe yarayacağına inanarak iç bak gör işe yarayacak :) allah inş çok bekletmeden nasip eder, bana da dua et bende senin için dua edeceğim

Ooo canım insanları düşünürsek yandık zaten. Boşver insanları ağzı olan konuşuyor, he hee de geç, inan yaşın daha çok küçük evlilikte de yenisin anlaşılan ilerleyen zamanlarda takmıyorsun çünkü. Bak ben senden büyüğüm ve yedi yıllık evliyim hâlâ bekliyorum yapacak bişey yok ama stres yapmamaya çalış sadece zarar veriyor başka bir işe yaramıyor kafanı boşaltmaya bak. Zaman zaman bende stres yapıyorum ama çözüm olmuyo herşey daha karışıyor. Soğan suyunun işe yarayacağına inanarak iç bak gör işe yarayacak :) allah inş çok bekletmeden nasip eder, bana da dua et bende senin için dua edeceğim
Sen neler yapıyorsun peki ilaç bitki falan.. ben de senin için dua edeceğim adetim bitsin okuyacağim insallah.. ben cok bebek istiyorum hep hayalimdi o yüzden insanların sözleri beni çok incitiyor..

Arkadasim ne demek o? İnsanlar tedavilerde hastanelerde servet harciyor yaslari olmus kac yine de umutlarini kaybetmiyorlar 25 yasinda bu umutsuzluk nedir? Onunde nasil bir yol var bilmiyorsun yelkenleri simdiden suya indirme
Gerçekten haklısın ama inan elimde değil.inşallah kafamı dagıtırım biraz

Sen neler yapıyorsun peki ilaç bitki falan.. ben de senin için dua edeceğim adetim bitsin okuyacağim insallah.. ben cok bebek istiyorum hep hayalimdi o yüzden insanların sözleri beni çok incitiyor..
Ben şuan folik asit kullanıyorum canım, adet olunca soğan suyu yapıcam, yanında bal çörekotu tarçın yapmayı düşünüyorum

Yok düzenli değildi inofolic içiyorum o düzenledi çok şükür. Daha önce yapmıştım bir defa şimdi yeniden deneyeceğim işte
İnşallah rabbimin izniyle bizde hamiş oluruz.. soğan kürüne inanıyorum yani ne bileyim güveniyorum...bu ay progestan ve soğan kürü aynı anda içmeyi düşünüyorum

Uzun zamandır girmiyordum foruma söyle bi bakmak için girdim ve bu konuyu gördüm dayanamadım yazıyorum :) ben de pkoluyum adetlerim hep düzensizdi. ikinci cocuguma soğan kürüyle hamile kaldım. Adetim bittikten yedi gun sonra başladım küre. Hiç korunmadım ve soğan küründen sonra adet olmadan hamile kaldım. Şu an kızım iki yasına yaklaştı. Bu hamilelikten sonra pko da geçti. Şimdi düzenli adet görüyorum. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin.

Uzun zamandır girmiyordum foruma söyle bi bakmak için girdim ve bu konuyu gördüm dayanamadım yazıyorum :) ben de pkoluyum adetlerim hep düzensizdi. ikinci cocuguma soğan kürüyle hamile kaldım. Adetim bittikten yedi gun sonra başladım küre. Hiç korunmadım ve soğan küründen sonra adet olmadan hamile kaldım. Şu an kızım iki yasına yaklaştı. Bu hamilelikten sonra pko da geçti. Şimdi düzenli adet görüyorum. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin.
Amiiinnnn allah bağışlasın

İnşallah rabbimin izniyle bizde hamiş oluruz.. soğan kürüne inanıyorum yani ne bileyim güveniyorum...bu ay progestan ve soğan kürü aynı anda içmeyi düşünüyorum
Evet evet kullan kesinlikle ve stres yapma, inşallah olur allahın izniyle

Maşallah ya ne mutlu sana.. çok güzel bi duygu. Canım demek korunmadan içtin ve adet olmadan hamile kaldın peki anlamadığım şey kistler nasıl gitti adet olmadıysan .bide şöyle bişey duydum bikaç yerde soğan içerken hamile kalıpta düşük yapanlar olmus. Banada telde korunun dediler ama kafam karıstı iyice

Nurbanu bişey soracagım peki soğan suyu içerken başka bir şeyde içtin mi ilaç vs

Ben de kendimi bildim bileli pco hastasiyim. 29 yasimdayim. Kendiligimden mens oldugum cok nadirdir. Genelde adet sokturuculerle ayi kurtariyordum denilebilir :) evlendiktenn sonra doktora gittim. Oncelikle yumurta buyutucu klomen türevi bir ilaç verdi. 3 ay boyunca kullandim. Ama buyumedi malesef. Sonraki 3 ay boyunca adetlerim bu ilacin etkisiyle sanirim duzenli geldi. Ben bu sirada burda okudugum kurleri yapmaya basladim. Hayit otunu her gun 2 bardak sabah ve aksam olmak uzere ictim. Bal tarcin corek otu yedim . 2 ay sogan kuru yaptim.kuru Incir gunde 3 defa yedim yumurtaliklari buyutuyor diye. Bu sirada doktoruma da gidiyorum. Yumurtaliklarim buyumeyince rahim filmi cektirmemi soyledi. Onu da yaptim .Rahim filmi cektirdikten sonraki 3. Ayda hamile oldugumu ogrendim cok şükür :KK73:. Bunlarin hepsi bir asama imtihan . Elbet zamani gelince olucaktir. Ben de cok takiyordum. Mumkunse(zor oldugunu biliyorum ama) rahatlat kendini. Etrafina kulaklarini tika. Hayirlisini iste. Sakin ama sakin olmaz deme. Insallah guzel haberlerini aliriz. :dua::21:

Merhaba arkadaşlar. Forumda benzeri konular var ama çok karmaşık durumda.İnanın baya takip ettim artık başım döndü :KK43: Ben pko hastasıyım 4 aydır hamile kalamadım doktor progestan verdi bu hapı kullandım adet oldum ama hamilelik yok malesef.. soğan kürü yapmak istiyorum. Bu kürü yapıp hamile kalan çok bayan varmış. Peki küre ne zaman başladınız adet bitince.. .? kürü içerken korundunuz mu...? Soğan suyu içerken hamile kalırsam düşük olur mu ..? Kusura bakmayın çok sordum ama bilenler yapanlar tarafından bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler insallah bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız..
canım merhabalar,
bende soğan kürü ile hamile kalanlardanım malesef bebeğim gelişmediği için 7 haftalıkken alındı. fakat sana şunu söyleyim pko da soğan kürü mucize ben soğan kürünü uygulayarak adet olabiliyordum ki kendi kendime hiç adet olamayan biriyim. en son adetim bitti 4 gün sonra dedim bu ay bir deneyim bebek 1 yıldır olmuyordu ama hiç bebek için denememiştim soğan kürünü neyse öğretmen olduğum için çok sağlıklı yapamadım 5 gün falan yapabildim umudum yoktu bu sürede korunmadım hiç adet olmayınca yine pkodan sandım fakat göğüs ağrıları ve bulantılardan süphelenip test yaptım pozitif çıktı yani demem o ki çokta kafana takmadan dene şu gün buna başlayım bugün buna deyince olmuyor tecrübeyle sabit... inşallah tez zamanda isteğine hayırlısı ile kavuşturur Rabbim.

Mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun... ben de dün soğan suyuna başladım ama adetim bitince ertesi gün başladım. Erken mi başladım acaba... inşallah ben de sizler gibi bebeğim gelir beni sevindirir..

Kızlar benim bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben adetten hemen sonra başlamıştım. Ve adetime 14 gün var. Bu sabah kanamam oldu aynı zamanda ağrım ve bazen sancım oldu. Bende endişelendim doktora gittim. Doktor baktı bir şey yok daha erken evlilik 6 ayı geçsin öyle gel yumurta takibi yapalım dedi.kanama için bişey demedi sinir oldum hemen başından savuşturdu.. ben aynı zamanda progestan kullanıyorum. Bu ilacı kullanmasam soğan suyu içimi temizliyor dicektim bu kanama için ama ilaç ta içiyorum aynı zamanda o yüzden kafama takıldı anlamadım bişey. Bende ilacı bırakıyorum sadece soğan suyuyla devam edicem yoluma... adet mi oldum ne oldum bilmiyorum... bakalım devam edicek mi

Back
X