• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Incir kürü ve prolaktin ???

9 ay oldu biz niyetine gireli canm ama en az 2 ~3 tanesini denk getiremedik :) esim surekli is seyahatine cikiyor ve talihsizlik ki bazilari yum.gunune denk geliyor. 9ayda heralde 4 yada 5 tanesi denk geldi ama olmadi. Doktora direk 9 ay dedim ama :) neye bakilacaksa biran once baksin ertelemeyelim.diye.
En mantıklı olanını yapmışsın canım 9 ay demen iyi olmuş. Tabi iş seyahatleri de çocuk konusunda sıkıntı oluyor. Ama Rabbim inşallah en kısa zaman da nasip eder.

Bencede öyle canım 2 aydir bebek için o kadar cok stres yapiyorum ki ara ara agliyodum ama baktim ki hep zararimaymis bundan sonra stres yapmamaya çalışacam
Valla uygulamasi cok zor ama insaallah yapabiliriz. Eşinin degerleri normalse hic stres yapma zaman ilerledikce şans artiyormus. Bizde o da var :KK43:

Valla uygulamasi cok zor ama insaallah yapabiliriz. Eşinin degerleri normalse hic stres yapma zaman ilerledikce şans artiyormus. Bizde o da var :KK43:
Esimde sperm testi yaptiracak cuma günü inşallah onda sorun çıkmaz çünkü benimki halledilmeyecek bi sorun değil doktorda öyle söyledi

İlaç verdimi peki canim yukselebiliyomuymuş ilaçla
Normal bir ilac vermedi canm sanirim direk buna etki eden bir ilac yok. Vitaminlerden olusan bir takviye hap yazdi ama buay alamadik onlar cok pahali oluyor haftaya fln alabiliriz anca. Hsg falan da cektirdim çünkü maddi yönden zorlandik biraz. Simdilik keciboynuzu özü kullaniyor sadece. İnsaallah onun faydasını gören çok

Normal bir ilac vermedi canm sanirim direk buna etki eden bir ilac yok. Vitaminlerden olusan bir takviye hap yazdi ama buay alamadik onlar cok pahali oluyor haftaya fln alabiliriz anca. Hsg falan da cektirdim çünkü maddi yönden zorlandik biraz. Simdilik keciboynuzu özü kullaniyor sadece. İnsaallah onun faydasını gören çok
Aynen canım onun faydasıni gören çok inşallah esinde faydasini görür

Back
X