Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.5 bardak icme suyuna bir sogani kabuklarini soyup dorde boldukten sonra kapagi kapali olarak 5 dk kaynatip 5 dk sonra suzup sabah aksam sicakken ictim
1.5 bardak icme suyuna bir sogani kabuklarini soyup dorde boldukten sonra kapagi kapali olarak 5 dk kaynatip 5 dk sonra suzup sabah aksam sicakken ictim
Ac karnina olmasi gerekiyor canim[/QUOTE merhaba canım bemde bu ay uygulamaya basladım kürü ama saatinde içmiyorum ayrı ayrı vakitlerde içiyorum bi sakıncası varmıdır?
16 gun sogan kuru yaptim ama sadece aksam yemekten once, ve hep kahverengi akintim oldu, simdide 3 gundur regl olmayi bekliyorum ama sogan kuru bittiginden beri akintida bitti. kistim ve miyomum var maalesef, 10 temmuz doktorda randevum var, acaba ise yaradimi cok merak ediyorum