• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü zamanı

kızlar ben 4.gündeyim soğan küründe.
akıntım arttı ve bugün akıntıyla beraber damar damar pembe kan vardı.
Bu kürden kaynaklı mıdır sizce?tedirgin oldum devam edip etmemekte.
Normalde bu şekilde akıntım adet başlamasına bir-iki gün kala olurdu.Bat 11.nisan bu arada.

çok görüş var nasıl yapılacağı konusunda. sen nasıl yapacaksın ?
Saraçoğlundan sebepsiz infertilite için Kür aldım ben.
Adet bitikten 2 gün sonra, öğleden önce ve sonra ya da çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce. (Aç karnına)
15 gün uygulanacak kür.
Klorsuz su. 1,5 su bardağı kaynayan suya, 5 dk soğanı 4e bölüp kaynatma.
Ilıdıktan sonra içmek.
Soğan bildiğimiz yemeklik soğan, taze yapılacak her seferinde. Beklemiş su içilmemeli diyor bunlar saraçoğlundan

Saraçoğlundan sebepsiz infertilite için Kür aldım ben.
Adet bitikten 2 gün sonra, öğleden önce ve sonra ya da çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce. (Aç karnına)
15 gün uygulanacak kür.
Klorsuz su. 1,5 su bardağı kaynayan suya, 5 dk soğanı 4e bölüp kaynatma.
Ilıdıktan sonra içmek.
Soğan bildiğimiz yemeklik soğan, taze yapılacak her seferinde. Beklemiş su içilmemeli diyor bunlar saraçoğlundan
aklımda olsun çok sağol. adet olursam yapabilirim

kızlar ben 4.gündeyim soğan küründe.
akıntım arttı ve bugün akıntıyla beraber damar damar pembe kan vardı.
Bu kürden kaynaklı mıdır sizce?tedirgin oldum devam edip etmemekte.
Normalde bu şekilde akıntım adet başlamasına bir-iki gün kala olurdu.Bat 11.nisan bu arada.
Ben de bilmiorum ki benim de dördüncü gün

Kızlar bende prolaktin hormonu yüksek dostinex kullanıyorum. Soğan kuru yapsam sorun olur mu sizce prolaktine faydası olur mu ?

Kızlar hayırlısı olsun hepimiz için. Ben bu ay başlayamadım ama Allah ım izniyle sizden güzel haberler bekliyorum. Buraya yazmayı unutmayın emi :KK54:

merhaba arkadaşlar. Akıntım olduğu için doktor fitil vermişti. Fitil bitti ama Çok olmasa da eskiye göre yine akıntım var . Bebek düşünüyoruz (Allah kısmet ederse İnşallah) ve bu yoğun akıntının bebek sahibi olmaya negatif etkisi olduğunu söyledi doktor. İçerideki akıntı yüzünde spermler kalitesini yitiriyormuş. Soğan kürü denemek istiyorum ama bu konuda kafamı karıştıran bir kaç konu var.
-Bu forumda biri akıntı çoksa 15 gün yerine 7 gün soğan kürü kullanman yeterli demiş. Kist ya da diğer rahatsızlığı olanlar 15 gün kullanıyor demiş.Bu şekilde kullanıp durumu düzelen var mı? Hamile kalan var mı?
-Bir de adet bitiminde başlanması gerekiyormuş bu soğan kürüne. Adet sonrası başlamasak adet öncesi başlasak , adet olana kadar devam etsek, o ay ki yumurtayı kötü bir şekilde etkiler mi bu kür? Ya da döllenme de sorun olur mu?
-Adet sonrası 15gün kullansak, diğer ay ki adet dönemindeki yumurtayı mı değerlendirmek gerekir ? Bu konularda tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çookk mutlu olurum ...
Offf kafalar çok karışık

Benim 2bucuk cm cikolata kistim vardi 5bucuk cm de normal kistim vardi. Doktor dogum kontrol hapi vermisti sabit dursun diye kuculmedi de buyumedi de. 7ay sonra hapi birakmadan once 10gun sogan kuru yaptim (midem hassas fazla dayanamadim) sonraki ay da hapi birakip10 gun yine kur yaptim ve sonra adetin 3.gunu dojtora gittigimde 5bucuk cm olan kistim yok olmustu. 2bucuk cm olan cikolata kisti ise yarim cm kuculmustu. Kesinlikle tavsiye ederim. Baslarda sogan koktugunu hissediyosn ama bikac gun sonra alisiyosun ve iltihap tarzi akintilari da sokup atiyo

Benim 2bucuk cm cikolata kistim vardi 5bucuk cm de normal kistim vardi. Doktor dogum kontrol hapi vermisti sabit dursun diye kuculmedi de buyumedi de. 7ay sonra hapi birakmadan once 10gun sogan kuru yaptim (midem hassas fazla dayanamadim) sonraki ay da hapi birakip10 gun yine kur yaptim ve sonra adetin 3.gunu dojtora gittigimde 5bucuk cm olan kistim yok olmustu. 2bucuk cm olan cikolata kisti ise yarim cm kuculmustu. Kesinlikle tavsiye ederim. Baslarda sogan koktugunu hissediyosn ama bikac gun sonra alisiyosun ve iltihap tarzi akintilari da sokup atiyo
Ne güzel şükür
Tadından nolucak yeterki şifa olsun dayanırız içini temizlio

Ne güzel şükür
Tadından nolucak yeterki şifa olsun dayanırız içini temizlio

Orasi oyle tabi ki ama midesi hassaslar icin zor cidden ben son gunler zor dayaniyodum. Simdi cocuk istiyorm ancak kist tekrarlar diye korkuyorm ve cikolata kisti buyurse diye. Ne cekiyo bu kadinlar yaa

Orasi oyle tabi ki ama midesi hassaslar icin zor cidden ben son gunler zor dayaniyodum. Simdi cocuk istiyorm ancak kist tekrarlar diye korkuyorm ve cikolata kisti buyurse diye. Ne cekiyo bu kadinlar yaa
Aynen midesi yananlara zararlı bile aaah ahh ne çekioz ben doktora baktırdım sorun ykmtu şükür bu dördüncü günüm yapıom kürü bakalım yarabbim kankam üçüncü gün olmuş hemen kürü uyguladığının üçüncü günü hamile olmuş ben de inanıyorum çinkü içini temizlio spremleri alıo rahatça

Back
X