Aslında benim ara kanamalar filan oluyor sonra adet tarihi kayıyor belli bir gün yok maalesefIkinci ay adete 10 gun kala 5-7 GUN kullanilmaki diyo asagi yukari adet tarihinize 1 hafta kala baslayin zaten sogan adeti geciktiriyo daha dgrusu 28 gunden az surede adet dongunuz varsa 28 gune cikarabilio. Benimkini 4 gun geciemisti hamileyim sanmistim o yuzden taa ki idrar testinde tek cizgiyi gorene kadar...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan kürü yapanlar
- Konu Sahibi Ceylann34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar konu eski ama bişey sormak istiyorum bu soğan kürünü uygularken midenizde bi sıkıntı oluyor mu?? ya da herhangi bi vücutta koku vs. oluyor mu? Ben soğan yemeyen biriyim yanlışlıkla misafirlikte salatada falan yiycek olsam 3 gün kokuyorum ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum koku konusunda biraz hassasım da uygulayanlar bi cevap yazabilirler mi lütfen???
hayır kokmuo. ılık icerseniçerken bile kokusunu almıosun. salatada ciğp yiyosun ama bunu hasladıgın icin kokmuo..Arkadaşlar konu eski ama bişey sormak istiyorum bu soğan kürünü uygularken midenizde bi sıkıntı oluyor mu?? ya da herhangi bi vücutta koku vs. oluyor mu? Ben soğan yemeyen biriyim yanlışlıkla misafirlikte salatada falan yiycek olsam 3 gün kokuyorum ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum koku konusunda biraz hassasım da uygulayanlar bi cevap yazabilirler mi lütfen???
Valla gözümü kararttım başladım dün deneyerek öğrendim kokmadığını Gerçekten kokmuyomuş :) Teşekkürler cvp. için :)hayır kokmuo. ılık icerseniçerken bile kokusunu almıosun. salatada ciğp yiyosun ama bunu hasladıgın icin kokmuo..
ne güzel.. tebrik ederim.. :)bu soğan kürü ve incir kürü sayesinde bebeğime kavuşucam :)
Canim nasil uyguladin sogan kurunu ve incir kurunu adetin kacinci gunu sogan kacinci gunu incir detayli anlatrmisin saracoglunu okudum ama tam anlayamdimne güzel.. tebrik ederim.. :)
Canim nasiluyguladin sogan kurunu ve incir kurunu adetin kacinci gunu sogan kacinci gunu incir detaylianlatrmisin saracoglunu okudum ama tam anlayamdimbu soğan kürü ve incir kürü sayesinde bebeğime kavuşucam :)
Öncelikle merhaba ben yeni katıldım araniza bende 5 cm kist vardı solda soğan kuru uyguladim 9. gün ağırlı bir şekilde kanamam başladı doktorumu aradım kist patlamıştır dedi kanamam devam ederse acile gitmemi söyledi gittim ve doktor kist yok tertemiz olduğunu söyledi denemekten çekinen arkadaşlar kesinlikle yapsın ilk doktor ameliyat acilen demişti çok şükür ki gerek.kalmadı
Arkadaşlar soğan kürü yapanlar ve hamile kalanlar lütfen cevap yazarmisnz. Nasil oluyor nekadar kulanicam adetliyken kullanabilrmiyim.bilgi verirseniz sevinirm
Bende bu ay yaptim. Adetim 5 gun gecikti bakalim noldu ^_^
Öncelikle merhaba ben yeni katıldım araniza bende 5 cm kist vardı solda soğan kuru uyguladim 9. gün ağırlı bir şekilde kanamam başladı doktorumu aradım kist patlamıştır dedi kanamam devam ederse acile gitmemi söyledi gittim ve doktor kist yok tertemiz olduğunu söyledi denemekten çekinen arkadaşlar kesinlikle yapsın ilk doktor ameliyat acilen demişti çok şükür ki gerek.kalmadı
Cok sevindim senin adina. Sogan sonucta heryerde kullaniyoruz. Zarari olcagini hic dusunmuyorum. Denemekte fayda var fakat 15 gunu gecirmeyin
Kesinlikle cnm ben zaten çok seviyorum bana meyve suyu gibi geliyor :) sonucu da iyi oldu gerçekten tavsiye ederimCok sevindim senin adina. Sogan sonucta heryerde kullaniyoruz. Zarari olcagini hic dusunmuyorum. Denemekte fayda var fakat 15 gunu gecirmeyin
Yaaaa ne güzel maşallah :) tebrik ederimm darısıda bize olur inşallah
Ay inşallah inşallah
arkadaşlar çalışanlar bu kürü nasıl uyguladı? bugün 11. günümdeyim, ama çalıştığım ve çıkış saatlerim değiştiği için, içtiğim saatler de değişti. bir bardak akşam yemeğinden önce, bir bardak yatmadan önce içtim. inşallah işe yarar. ben de bebiş istiyorum, inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim.
arkadaşlar çalışanlar bu kürü nasıl uyguladı? bugün 11. günümdeyim, ama çalıştığım ve çıkış saatlerim değiştiği için, içtiğim saatler de değişti. bir bardak akşam yemeğinden önce, bir bardak yatmadan önce içtim. inşallah işe yarar. ben de bebiş istiyorum, inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim.
Ben de Saraçoğlu'nun birkaç videosunu izledim şimdi, gerçekten 6 ayda bir 15 günlük uygulayın diyor. Hatta çalışanlar için de, bir akşam yemeğinden önce bir de gece yatmadan içebilirsiniz diyor. Regl bitiminden 2 gün sonra başlayabilirsiniz diyor. Ben de öyle yapacağım.
Yalnız bu kür uygulanırken gebelik düşünebiliyor muyuz, yoksa o ay denemeyecek miyiz, bu konuda özel bir açıklama yapmadı. Sizler nasıl uyguladınız? Aynı anda gebelik düşündünüz mü?