• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü zamanı

Aynen midesi yananlara zararlı bile aaah ahh ne çekioz ben doktora baktırdım sorun ykmtu şükür bu dördüncü günüm yapıom kürü bakalım yarabbim kankam üçüncü gün olmuş hemen kürü uyguladığının üçüncü günü hamile olmuş ben de inanıyorum çinkü içini temizlio spremleri alıo rahatça

Onu bende merak ediyorm gebeligi dusunenler icin dusuk yapma riskini artirmiyo mu sogan kuru?? Iki aydir yapmiyorm kur eger artirmiyosa bende yapayim

Aman yaptım yaptigim ay 40 gunde anca adet olabildim 2.5 cm de kistim olmustu yumurtam catlayamamisti. Bidaha hayatta icmem gozumu korkutmustu

S
Bir de yanlışım varsa düzeltin ama,bu kür yılda 2 defa yapılabiliyor diye biliyorum. Doktor Fazlasını önermiyordu sanırım bir video da.
Aynen zaten on beş gün yapıp bırakçan bi da YÖK yapmak seneye kim kala kim öle
Ben ya yarın ya öbür gün bırakçam 5-6 gün yeter içini temizlio

Yanlis bisekilde uygulamis olabilir misin peki?
Hayir tam uyguladim tarifine ve ne kadar sure icilmesi gerektigine göre. Ama adetim gecikti o ay fazlasıyla. Sogan kurunu bidaha denemeye cesaret etmedim. Corek otu bal tarçın kurunu denedim 2 3 ay adetinizi muthis duzenliyor yumurtlamam vs. Ama gene hamilelik olusmadi. Bi ay da incir kuru uyguladim onda da olmadi. Bu arada bütün hormon testi rahim ici film esimin sperm testi vs hersey de normal :) demek ki zamani var bu ay hic bi kür denemicem. Bu ay hsg cekildim Rabbimin takdirine birakicam.

Hayir tam uyguladim tarifine ve ne kadar sure icilmesi gerektigine göre. Ama adetim gecikti o ay fazlasıyla. Sogan kurunu bidaha denemeye cesaret etmedim. Corek otu bal tarçın kurunu denedim 2 3 ay adetinizi muthis duzenliyor yumurtlamam vs. Ama gene hamilelik olusmadi. Bi ay da incir kuru uyguladim onda da olmadi. Bu arada bütün hormon testi rahim ici film esimin sperm testi vs hersey de normal :) demek ki zamani var bu ay hic bi kür denemicem. Bu ay hsg cekildim Rabbimin takdirine birakicam.
Aynen Benin de sorun yok şükür filmlerde falan sadece denk gelmio o da olur inşallah

Hayirlisi gercekten. Bende cocuk istiyorm ancak takinca daha beter oluyo galiba. Akisina birakmayi da biz kadinlar beceremiyoruz maaleseff

Hayirlisi gercekten. Bende cocuk istiyorm ancak takinca daha beter oluyo galiba. Akisina birakmayi da biz kadinlar beceremiyoruz maaleseff
Aynen ilk bikaç ay çok takıodum test alıp duruyodum akışına bıraktım gibi bişey iki üç ay test almadım bakmadım beklemedim amann olmam hamile bu aralar herhalde diodum ama adet olunca yine aklıma gelio üzülüyodum anlıcağın takılıyor insan ....
Şimdi de soğan kürü eğer adet olursam zamanında yine takıcam aah ahh korku oluyo ne yalan söyleyim endişeleniyorum

Ben soğan kürünü 4 gün kullandım son iki gün dür yapmıyorum çünkü iki gündür pembe akıntı geldi kürden mi kaynaklı anlamadım bat 11 nisan ve eşimle son birlikteliğimiz 5 gün önce oldu çok tedirgin oldum :(

Ben soğan kürünü 4 gün kullandım son iki gün dür yapmıyorum çünkü iki gündür pembe akıntı geldi kürden mi kaynaklı anlamadım bat 11 nisan ve eşimle son birlikteliğimiz 5 gün önce oldu çok tedirgin oldum :KK43:
Benim de beşinci gün bugün ben de yapmıcam çoğu kişiye faydalı ama olsun içimiz temizlensin diil mi amaç üç beş gün yeter Emin'im ben boşverdim sen bilirsin yapıp yapmama konusunda ...inşallah hamile kalırız bu sefer

Benim de beşinci gün bugün ben de yapmıcam çoğu kişiye faydalı ama olsun içimiz temizlensin diil mi amaç üç beş gün yeter Emin'im ben boşverdim sen bilirsin yapıp yapmama konusunda ...inşallah hamile kalırız bu sefer
İnşallah canım allahım herşeyin hayırlısını versin gönlümüze göre olsun inşallah

Bi hafta geçmişti hastalığımın üstüne daha doğrusu 6 gün geçti başladım ve beş gün yaptım bu akşam da yapıp bırakçam
Hesaplıyorum adetimin ilk gününden itibaren 6 gün geçti 6ncı gün başladım beş gün yaptım yanı hasta olduğumun ilk gününden beri 11 gün olmuş daha 11 gün daha var hasta olmama yani var baya bakalım gecikme olup heyecanlanacak mıyım yoksa hemen hasta mı olcam

Bi hafta geçmişti hastalığımın üstüne daha doğrusu 6 gün geçti başladım ve beş gün yaptım bu akşam da yapıp bırakçam
Hesaplıyorum adetimin ilk gününden itibaren 6 gün geçti 6ncı gün başladım beş gün yaptım yanı hasta olduğumun ilk gününden beri 11 gün olmuş daha 11 gün daha var hasta olmama yani var baya bakalım gecikme olup heyecanlanacak mıyım yoksa hemen hasta mı olcam
İnş gönlüne göre olsun canım

Back
X