• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü zamanı

Canim

Sogan kuru cok etkili bir kur. O yuzden cok gelisiguzel yapilmamali kesinlikle. Saracoglunun videolarini izle gorursun adetiniz duzenliyse adet bitiminden 2 gun sonra baslayin der hep. İyi izle onu onun aoylediklerine harfiyen uy. Ben sogan kuru gebesiyim su an:) harfi harfine uydum
Meraba cnm soğan kürüyle ilgili bişey sormak istiyorum burdamısın görürsen cnn yazar mısın

Ben soğan kurunu 10 gün kullandım 2 gün önce kahverengi leke geldi dün kırmızıya yakın koyu leke bugünde yine kahverengi akıntı oluyo afedersin peçeteyle silince çok oldu bunun bi zararı varmi korktum bugün bıraktım??

Birde doktor adetin 21.günu hormon kanı istemişti progesteron çok düşük çıktı netten baktığına göre bu lekelerden dolayımı korkuyorum sonuç böyle:KK43::KK43:
Screenshot_20170728-163759.jpg
Screenshot_20170728-163759.jpg

Merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum bugun. 5 yillik evliyim 3 senedir korunmuyoruz herseyimiz normal ama bebek sahibi olamadik. Gecen ay adetten 1 hafta sonra kanli akinti gelmeye basladi koyu renkli doktora gittim vajinal muayene yapti ve rahimin icinde bisey var mi diye pipet gibi bi aracla rahimin icine steril su enjekte etti gorunen bisey yok dedi ve fitil verdi enfeksiyon olabilir diye. O donemde gebelik olsaydi cok minik bile olsa vajinal ultrasonda gorebilirdi degil mi? Yaptigi islemden sonra cok kotu agri cektim ve kanama devam etti 1 hafta sonrada regl oldum. Bu ay sogan kuru deniyecegim insallah faydasi olur.

Back
X