- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.941
Ne guzel canim umut oldun bizeBen de soğan kürü kullandım bir ay tek. Kistin geçtiğini görünce diğer ay yapmadım. İkinci ay incir-havuç kürü hazırlayıp içtim ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Soğan kürü sayesinde idrar yolu enfeksiyonum ve kistim gitmişti diğer kürlerle de yumurta oluşumunu desteklemeye çalıştım. Belki birilerine umut olurum.
Ayy okuyunca bile heycanlandımCanım ben de pko var esimde spermde hareket ve sayı sorunu var
Ben hayıt ekstratı ve omg 3 kullandım 3 ay
Esimde 2 ay demirdikeni
Maca
Ginseng
Kullandı ersağdan almıştık
3. Ayda ben sogan kürü yaptım adet bitince 4. Gün başladım ve hamileyim evet
Amin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versinHala ayni gidiyoruz canim..Allah wifalar versin kuzucua
Benim oldu sürekli bir hareketlilik var kasık bölgemdeKızlar küre başladıktan sonra kasıklarınızda ağrı oldu mu ??
O zaman iyi, bende bi sorun mu var acaba diye düşünmüştümBenim oldu sürekli bir hareketlilik var kasık bölgemde
Benim 10. Gun hala agrim var canim hatta 2 gun az az lekelenmem kanamam bile olduKızlar küre başladıktan sonra kasıklarınızda ağrı oldu mu ??
Sonucum progesteron 9.43 çıktı canım doktor iyi dedi 10 ve üzeri iyiymiş 21. Gün yaptırmam gerekiomuş 24. Gün yaptırdım ondan biraz düşük olabilir ama sonuca iyi dedi normal değer nasıl pek bilmiyorum omega 3 ve muştivitamine devam işte :)Inwallah iyi sonuclar cikar canim.kistinin kuculmesi emin ol sogan kurunden kendimden biliyorum 15 gun olmadan ultrasona girdim kistim yok olmuwdu hatta ben ameliyyat duwunuyordum laporoskopi doktorum oyle uygun gormuwdu
Bende bugün başladım da ağrıyınca biraz tedirgin oldum. Demek normalmişBenim 10. Gun hala agrim var canim hatta 2 gun az az lekelenmem kanamam bile oldu
Demek enfeksiyon felan vardi temizliyo canimBende bugün başladım da ağrıyınca biraz tedirgin oldum. Demek normalmiş☺
Aminnn canım inşallah teşekkür ederimDemek enfeksiyon felan vardi temizliyo canimsifa olsun
Amin canım, cümlemizin inşallahcennetkokulumm @badenzi @ISTANBULLUGELINN @Azra 1 @olderolurrr @maveraben @fdnkrt junes merhaba hamişler.❤ Sadece bu kür sayesinde mi hamile kaldınız bilmiyorum ama Rabbim bağışlasın. Bi kaç soru sormak istiyorum
1- nette baktım klorsuz su diyor, acaba hazır su mu kullandınız?
2- adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanması gerek diyor, ne zaman başladınız ? Ne zaman önerirsiniz ?
3- 2. Adet başlamadan bi 7 gün daha kullanın diyor kullandınız mı? Önerir misiniz? Eğer hamilelik oluşmuşsa sakıncası olur mu ??
❤❤birde başka tavsiyeleriniz var mı şimdiden teşekkürler
Canım sana unuttum buradan yazmayı galiba, ağlayarak okudum.Canım benim seninki de tam bir mucize gerçekten yerim seni de göbüşünü de
Dün de bunu okudum artık diyecek bişey yok nasipten öte yol yok.
http://melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/
Teşekkür ederim canım. Geçen ay çörekotu bal yaptım. Bu ay bunu yapıyorum bakalım inşallah işe yararAmin canım, cümlemizin inşallahMesajını yeni gördüm; sorularına gelirsek; evet musluk suyu olmaması gerekiyor.
Ben adetim tamamen bitince genelde 2. veya 3. gün başlamıştım küre.
Eğer kistin yok ise kürü sadece 1 kez yapman gerekiyor.
Kistin, myom, polip gibi vs var ise o zaman da 4 ay boyunca ilk ay 15 gün sonraki aylar ise 10'ar gün yaparak kürü sonlandırabilirsin.
Çörek otu, bal ve tarçın kürünü de 1 kere yapmıştım. 10 gün yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam.
Soğan kürüyle birlikte aynı anda başka bir kür uygulamamalısın.
Kolay gelsin
Hepsi tamamen bitkisel ürünler, zararı olmaz elbette faydası olurTeşekkür ederim canım. Geçen ay çörekotu bal yaptım. Bu ay bunu yapıyorum bakalım inşallah işe yarar ☺❤
İnşallah bu ay hayırlı sonuç alırımHepsi tamamen bitkisel ürünler, zararı olmaz elbette faydası olur
Tüm bekleyenler ve isteyenlere en kısa zamanda nasip olsunİnşallah bu ay hayırlı sonuç alırım
peki sogan suyu içerken mi hayıti içtin nasıl yoksa 15 günlük kur bitince ne zaman başladın canım net yazabilirmisin bizlerde faydalanırız belkiCanım ben de pko var esimde spermde hareket ve sayı sorunu var
Ben hayıt ekstratı ve omg 3 kullandım 3 ay
Esimde 2 ay demirdikeni
Maca
Ginseng
Kullandı ersağdan almıştık
3. Ayda ben sogan kürü yaptım adet bitince 4. Gün başladım ve hamileyim evet
Canım o gıda takviyelerini 3 ay boyunca sabah akşam ac karnına içtim ben adetliykende bitincede sogan kürünüde son 3. Ay yaptım hem kürü uyguladım yine ilaçlarımıda içtim bırakmadım sabah akşam yinepeki sogan suyu içerken mi hayıti içtin nasıl yoksa 15 günlük kur bitince ne zaman başladın canım net yazabilirmisin bizlerde faydalanırız belki
Normal deyerini bende bilmiyorum canim..amma doktor iyi demiwse iyidir.cok wukur herwey iyiye gidiyorSonucum progesteron 9.43 çıktı canım doktor iyi dedi 10 ve üzeri iyiymiş 21. Gün yaptırmam gerekiomuş 24. Gün yaptırdım ondan biraz düşük olabilir ama sonuca iyi dedi normal değer nasıl pek bilmiyorum omega 3 ve muştivitamine devam işte :)