Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel canim umut oldun bize

Ayy okuyunca bile heycanlandıminşaallah bende öyle kullanayım, sağol canım

Inwallah iyi sonuclar cikar canim.kistinin kuculmesi emin ol sogan kurunden kendimden biliyorum 15 gun olmadan ultrasona girdim kistim yok olmuwdu hatta ben ameliyyat duwunuyordum laporoskopi doktorum oyle uygun gormuwdu
Sonucum progesteron 9.43 çıktı canım doktor iyi dedi 10 ve üzeri iyiymiş 21. Gün yaptırmam gerekiomuş 24. Gün yaptırdım ondan biraz düşük olabilir ama sonuca iyi dedi normal değer nasıl pek bilmiyorum omega 3 ve muştivitamine devam işte :)

Amin canım, cümlemizin inşallah Mesajını yeni gördüm; sorularına gelirsek; evet musluk suyu olmaması gerekiyor.
Ben adetim tamamen bitince genelde 2. veya 3. gün başlamıştım küre.
Eğer kistin yok ise kürü sadece 1 kez yapman gerekiyor.
Kistin, myom, polip gibi vs var ise o zaman da 4 ay boyunca ilk ay 15 gün sonraki aylar ise 10'ar gün yaparak kürü sonlandırabilirsin.
Çörek otu, bal ve tarçın kürünü de 1 kere yapmıştım. 10 gün yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam.
Soğan kürüyle birlikte aynı anda başka bir kür uygulamamalısın.
Kolay gelsin

Teşekkür ederim canım. Geçen ay çörekotu bal yaptım. Bu ay bunu yapıyorum bakalım inşallah işe yarar

peki sogan suyu içerken mi hayıti içtin nasıl yoksa 15 günlük kur bitince ne zaman başladın canım net yazabilirmisin bizlerde faydalanırız belki

peki sogan suyu içerken mi hayıti içtin nasıl yoksa 15 günlük kur bitince ne zaman başladın canım net yazabilirmisin bizlerde faydalanırız belki
Canım o gıda takviyelerini 3 ay boyunca sabah akşam ac karnına içtim ben adetliykende bitincede sogan kürünüde son 3. Ay yaptım hem kürü uyguladım yine ilaçlarımıda içtim bırakmadım sabah akşam yine
Soğan kürünü çalıştıgım için sabah içemedim onuda akşam eve gelince ac bide yatarken ac karnına içtim kuzum yani 3 ay hiç aralıksız kullandım o gıda takviyelerini

Normal deyerini bende bilmiyorum canim..amma doktor iyi demiwse iyidir.cok wukur herwey iyiye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…