Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA ne güzel soruna yönelik çözümmm👍👍
Kuzum fayda göreceğine inanıyorum dua edeceğim senin için💕
Kuzum Allah razı olsun dualarını eksik etme :KK200:
Elimden geleni yapıyorum napiim,aylarca doktora gidip gidip geldim artık kendime süre verdim ilaç bitene kadar gitmek yok diye.Allah büyük kucağımı sağlıklı evlatla doldurur inş:emir_bebek:

Kuzum Allah razı olsun dualarını eksik etme :KK200:
Elimden geleni yapıyorum napiim,aylarca doktora gidip gidip geldim artık kendime süre verdim ilaç bitene kadar gitmek yok diye.Allah büyük kucağımı sağlıklı evlatla doldurur inş:emir_bebek:
Amin canım sabrın sonu selamet bende bekledim hatta sinir krizine girdim en son negatif çıkınca hayatımda ilk defa öyle olmuştum Ki ne kadar sakin bi insanımdır. Meğer hamileynişim😂 o kriz anında testte çıkmamış

Kızlar ilişkiden snr hemen ayağa kalkmak zorunda kaldım ya tuvalete gitmedim ama kalkınca hissettim gittiğini çok mu takıorum anlamadım ki kalkıp hemen duşa girenler var gebe kalıolar sanki boşa gitti gibi hissettim üzüldüm
Bende oyleyim akinca uzuluyorum. Ama gebe kaldigimda net hatirliyorum hemen kalkmistim dedigin gibi dikkat edememistim .olacagi varsa her turlu oluyor iste cnm bizde kendimizi bosuna yipratiyoruz

Bende oyleyim akinca uzuluyorum. Ama gebe kaldigimda net hatirliyorum hemen kalkmistim dedigin gibi dikkat edememistim .olacagi varsa her turlu oluyor iste cnm bizde kendimizi bosuna yipratiyoruz
Canım bi de benim rahim sola deviye hemşireyim ama sola yatsam nasıl olur falan die düşündüm bi arkadaşım da kaç yıl olmadı çocuğu ev taşıdı ki sabaha kadar aynı pozisyonda uyuyodu tutsun die taşındıktan snr hemen kalkmış ayağa ve o ay bir sürü koli taşımış ama o ay tutmuş soğan suyunu içip o kadar uğraşıyoruz böyle akınca üzülüyorum valla

Canım bi de benim rahim sola deviye hemşireyim ama sola yatsam nasıl olur falan die düşündüm bi arkadaşım da kaç yıl olmadı çocuğu ev taşıdı ki sabaha kadar aynı pozisyonda uyuyodu tutsun die taşındıktan snr hemen kalkmış ayağa ve o ay bir sürü koli taşımış ama o ay tutmuş soğan suyunu içip o kadar uğraşıyoruz böyle akınca üzülüyorum valla
Subat adetimde ted gordum cnm 3gun onemli gunlerde afedersin yataktam bile cikmadim yattigim yerdrn giydim :)))) sonuccc ne 3gunluk gecikme heves 2 negatif test vee regglll :)))). Yani dusun cok alakasiz demi ve 2yumurtam vardi sansimda yuksekti olmadi vermeyince rabbim yattakda kalksakta olmuyo . Arkadasinada masallah valla ev stresindrn dusunmedi oyle oldu bemce ahh kafalar bi rahat olsaa

Zaten benim yumurtlama döneminde aşırı bi akıntım olur amin canım inşallah Rabbim deneyen herkese şifa etsin bende bu ay soğan kürü vesilesiyle hamile kalırım inşallah ovu testiyle de takip ediyorum bakalım artık Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasn inşallah 🤲😊
Bak bu çok güzel canım o akıntının olması her zaman artı durum spermlerin rahme iletilmesini kolaylaştırırmış hem de spermleri korurmuş.

İnşallah sana da şifa olur ve soğan cücüğü bebişin gelir. Bu kervana sende katılırsın. :dua::dua::dua:

Kızlar merhaba öncelikle rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah :dua: bende pko var yaklaşık 1 aydır inofolic combi kullanmaya başladım. Bugün bir de süt maydonoz buharını yaptım. Bide üstüne soğan kürü yapmalı mıyım yoksa inofolic yeterli olur mu?

Merhaba canım. Güzel dileklerin için yürekten aminnnn :dua::dua::dua:Bence kesinlikle yapmalısın canım zaten soğan kürü pco lular için muhteşem bir şifa kürü. İnofolic ile birlikte bu kür eminim sana çok faydalı olacak

Canım öyle bir durum varsa ilişkiden sonra belki de sola dönük yatman tavsiye edilebilir yine de doktora danışırsın. Ama bence olacağı varsa her türlü oluyor. Biz aktığını düşünürken aslında onlar çoktan yol almış gidiyor varacağı yere.

X