Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim adetlerim hep düzenlidir hiç şaşmaz ama 17 aydır bebeğim olmuyor testlerim tahlillerim hersey temiz soğan kürü yapmadım sadece onun dışında ne duyduysam onu yaptım bu ay denemek istiyorum adetten sonra 15 gün sabah akşam 1.5 bardak su ile orta boy soğan dogru biliyorum dimi birde soğanın belli bir cinsi var mı?
Canim kahverengi normal yemeklerde kullandigimiz sogan olucak

hayırlısı olsun kuzum en azından bebiş olmayıpta seni bekletmedi hemen geldi adetin. Yeni ay yeni umutlar kzuum. Bence de bitkisel ve vitamin takviyelerine devam et.

ekliyorum kuzusu :KK19:
Canimsin sagol canim. Bir arkadasimin yengesi bana bi toz verdi balla karistirip agizdan ve rahimden kullaniyorum. .adet bitene kdr kullanicam cnm. Bakalm bide bunu deneyim :)

Canimsin sagol canim. Bir arkadasimin yengesi bana bi toz verdi balla karistirip agizdan ve rahimden kullaniyorum. .adet bitene kdr kullanicam cnm. Bakalm bide bunu deneyim :)

Ayy hadi hayırlısı kuzum ya dert Allah'tan şifada Allah'tan bizlere de düşen çareleri denemek. Şifa olsun inşallah.:dua:

Kızlarr bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarım şimdi internetten baktım e2 hormon yüksek çıkmış neden olur bilemedim
9DAEC3C3-6F94-4A56-BE59-717082C29CE6.jpeg

Kızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...

İnşallah şifa olur canım. Hsg çekilmende çok iyi olmuş şansını 2 ye katlamışsın. Yalnız kürün ikinci ayında 7 gün değil 10 gün yapılacak canım. Ama sen inşallah 2.ayı yapmana gerek kalmadan güzel haberi alırsın. :dua:
Canım uyarın için teşekkür ederim ben 5 ya da 7 gün okumuştum. Bugün dördüncü günüm 10a tamamlarım zaten kendini severek içiyorum sıkıntı olmaz 😂 inşallah güzel haberi alırım da değer tüm bunlara :dua:.

Kızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...
Olabilir aslında geciktirebilir ama tarlusal yani adet söktürücü kullanırken hamile kalan bir sürü kadın var tarlusalın içeriği progestron yani gebeysen düşük risklerinde verilen ilaç bu ilacı doktorun verirse ilişki olarak değerlendir o günleri tarlusalla hamile kalanlar die topik bile var korkmayın gecikse bile mutlaka işe yaramıştır soğan sonuçta yani doğal bi yiyecek her yemekte kullanıyoruz panik yapmayın derim belki de geç dölleniodur

Yok eder mi bilmiyorum ama kist küçülüyor canım bende yeni başladım dün kontrolüm vardı daha 4. Günümdeyim 2 cm küçülmüş. Dene mutlaka faydası olur
kac cm di senin benim 3 cm di ins. kist giderde hastalaninca tedaviye devam ederim
ilaçtan ötürü olan kistinize soğan kürünün etkisi var ama ilacı bıraktığınız içinde aydan aya eriyor kendisi.bende de yumurtalık tembelliği var.bende bu tarz bir ilaç kullandım 7cm kist yaptı.
cok fazla buyumis benim iki dir 2 cm bu ayda 3cm oldu ama senin epey buyukmus dr birsey dedimi konu hakkinda
cennetkokulumm cennetkokulumm benide eklermisin
son adet tarihi 15 mart ama ben diger ay tedavi olursam umutluyum pkos oldugumdan ilacsiz yumurtam gelismiyor

Olabilir aslında geciktirebilir ama tarlusal yani adet söktürücü kullanırken hamile kalan bir sürü kadın var tarlusalın içeriği progestron yani gebeysen düşük risklerinde verilen ilaç bu ilacı doktorun verirse ilişki olarak değerlendir o günleri tarlusalla hamile kalanlar die topik bile var korkmayın gecikse bile mutlaka işe yaramıştır soğan sonuçta yani doğal bi yiyecek her yemekte kullanıyoruz panik yapmayın derim belki de geç dölleniodur
Dr hiçbirşey yazmadı canım, valla içimi rahatlattın inşallah kötü birşey yoktur bekleyeceğim bakalim gelen giden yok, belki geç döllenme olduysa soğan kürü sayesinde olacaktır. Allah hepimize yardım etsin.

Dr hiçbirşey yazmadı canım, valla içimi rahatlattın inşallah kötü birşey yoktur bekleyeceğim bakalim gelen giden yok, belki geç döllenme olduysa soğan kürü sayesinde olacaktır. Allah hepimize yardım etsin.
Beklemekte fayda var içini rahat tut ama ne olabilir ki kist varsa zaten soğan kistleri eritio ben de o niyetle içiyorum

X