Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15537697014052545199025570574587.jpg
Asla içemeyeceğimi düşündüğüm şeyi şuan çay niyetine içiyorum :halay:

Peki beklicem bende de pco var bu arada düzenli adet oluyorum ama
canım pco yok ama rezerv düşüklüğü vardı yaşıma göre yumurtalık rezervim azdı hatta doktor tedavi önerdi bende doğal yollar denemek istedim soğan kürü uyguladım bu yüzden adetim baya gecikmişti inşallah sende de gebelik olur en kısa zamanda bu gecikmenin sonu hayırlı olur inşallah :dua:

Peki beklicem bende de pco var bu arada düzenli adet oluyorum ama
Canım soğan kürünü kullanan bir çok kişi var kötü bir etkisini duymadım hiç. Belki de içini temizlediği etki ettiği için bir gecikme olmuş olabilir yada arkadaşların da dediği gibi belki de hamilesindir biraz daha bekle bakalım inşallah güzel haberler alırız.

Aynen ilk gün çok kötüydüm ya aşırı koku alıyordum hatta içemicem falan diye düşündüm şimdi alıştım iyi gidiyor 😂

İlk günler biraz zor oluyor canım ağzımızın tadı alışık değil ama sonra alışılıyor. Bende tadından şikayet etmedim ama hafiften karın ağrısı ve gaz yapmıştı sanki. Neyse ki sonra düzeldi. Vücut alışıyor. Ama emin ol ben kendimce çok faydasını gördüm.

canım pco yok ama rezerv düşüklüğü vardı yaşıma göre yumurtalık rezervim azdı hatta doktor tedavi önerdi bende doğal yollar denemek istedim soğan kürü uyguladım bu yüzden adetim baya gecikmişti inşallah sende de gebelik olur en kısa zamanda bu gecikmenin sonu hayırlı olur inşallah :dua:

Kuzum bende seni pco lu diye hatırladım ama emin değildim tam. Ama sonuçta bebişin geldi ya çok şükür. Sen gerçektende mucize örneğisin. İnsan duyunca bile tüyleri diken diken oluyor. O dönemi hala hatırlıyorum neredeyse ilaç kullanacaktın ve sonra test yaptın iyi ki de son defa. Hatta öncesinde sana demiştim. İmkansız diye bir şey yok adında ki gibi Allah older ve oldurur. Sen burdaki ismini kendinde yaşattın resmen.

İyi ki gelmiş minik mucize Rabbim korusun ikinizi de :dua::KK200::nazar::nazar::nazar:

Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.

Bence bir kadın Doğuma danışın ben iki keredir soğan suyu ile hamile kalıyorum başka bir sıkıntı olabilir ki ben adet olmadıgım da da söktürücü kullanmak yerine soğan suyu ile adet görüyordum söktürücü etkisi sayesinde

İlk günler biraz zor oluyor canım ağzımızın tadı alışık değil ama sonra alışılıyor. Bende tadından şikayet etmedim ama hafiften karın ağrısı ve gaz yapmıştı sanki. Neyse ki sonra düzeldi. Vücut alışıyor. Ama emin ol ben kendimce çok faydasını gördüm.
Bende faydasını göreceğime inanarak içiyorum ki zaten daha 4. Günde kistimde küçülme oldu inşallah böyle de gider 🙏

Kuzum bende seni pco lu diye hatırladım ama emin değildim tam. Ama sonuçta bebişin geldi ya çok şükür. Sen gerçektende mucize örneğisin. İnsan duyunca bile tüyleri diken diken oluyor. O dönemi hala hatırlıyorum neredeyse ilaç kullanacaktın ve sonra test yaptın iyi ki de son defa. Hatta öncesinde sana demiştim. İmkansız diye bir şey yok adında ki gibi Allah older ve oldurur. Sen burdaki ismini kendinde yaşattın resmen.

İyi ki gelmiş minik mucize Rabbim korusun ikinizi de :dua::KK200::nazar::nazar::nazar:
evet canım mucize oldu gereçekten sen bana çok ümit verdin hatta ilk söylediğimde rahim gebeliğe hazırlanıyodur demiştin gerçektende öyle oldu doktora gittiğimde adet söktürücü verip gönderdi beni ama kullanmamakta direndim ve çok şükür bebeğim geldi :dua: Allah herkese nasip etsin.

Bu arada ilk yazdığımda kistlerim var demiştim o yüzden karıştırmışsındır canım folikül kistleriydi soğan kürüyle hepsi yok oldu gitti şükürler olsun Allah herkese şifa kılsın soğan kürünü :dua:

Canım silikleşmeye başladıysa çatlaması anlamına gelir benim bildiğim. Ama senin az silikleşmiş hala verimli zamanlardasın bence. Sen boş geçirme bu günleri de çok da takılma testim ne oldu diye. En güzeli çalışmak :KK200::KK68:
Deyerlendiriyorum abla inwallah hayirlisi.Allah nasibime yazmiwsa olucak zaten

Adet olmadığınız da kullanımı nasıldı kürde ki gibi mi
Aynen gecikem vardı suyunu içtim 2 günde söküldü görümcemde öyle yapıyo çünki söktürğcğler dengeyi alt üst ediyo bide 35 günden daha uzun gecikmelerde adetin 2. Günü hormona gidin benim gecikmeler prolaktin den kaynaklıymış o zaman ihmalden boşu boşunakendi kendime beklemiştim ilaçla bir ayda düzene girdi

evet canım mucize oldu gereçekten sen bana çok ümit verdin hatta ilk söylediğimde rahim gebeliğe hazırlanıyodur demiştin gerçektende öyle oldu doktora gittiğimde adet söktürücü verip gönderdi beni ama kullanmamakta direndim ve çok şükür bebeğim geldi :dua: Allah herkese nasip etsin.

Bu arada ilk yazdığımda kistlerim var demiştim o yüzden karıştırmışsındır canım folikül kistleriydi soğan kürüyle hepsi yok oldu gitti şükürler olsun Allah herkese şifa kılsın soğan kürünü :dua:

Canım sen öyle güzel bir sabır gösterdin ki dile kolay 26 gün bir gecikme az değil. Kim bilir nasıl bekledin defalarca umutlanıp tekar umutsuzluğa düştün. Sonrasında Rabbim sana bu sabrının meyvesini gösterdi ne mutlu sana. Darısı isteyenlerin başına inşallah. :dua:

Aaa bak folikül kistlerinin yok olmasına da çok sevindim. Benimde bir tane vardı kuzum. Hatta önceki gebelikte farketmişlerdi. Ama ne hikmetse hamilelik süreci sonra kürtaj süreci derken ilk adeti oldum gittim kist hala ordaydı üstelik 1 cm büyüme ile 3 cm olarak karşıma çıktı. Ve çok şükür kürden sonra benimde yok oldu. Rabbim inşallah kullanan herkese şifa versin.:dua:

X