- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım pco yok ama rezerv düşüklüğü vardı yaşıma göre yumurtalık rezervim azdı hatta doktor tedavi önerdi bende doğal yollar denemek istedim soğan kürü uyguladım bu yüzden adetim baya gecikmişti inşallah sende de gebelik olur en kısa zamanda bu gecikmenin sonu hayırlı olur inşallahPeki beklicem bende de pco var bu arada düzenli adet oluyorum ama
Yaa cansin cok tsk ederim. Turkiyeye gidene kadar denemelere devam o zman gidince de hemen bi arastirayim bakalim.sendede iltihap var hem sana etkili olabilir.kuzenimdede vardı tüpü kapalı değildi ama yinede bir sonraki ay hamile kaldı :) korkma sen daha zor şeye dayanmışsın bu sana vız gelir :)
Canım soğan kürünü kullanan bir çok kişi var kötü bir etkisini duymadım hiç. Belki de içini temizlediği etki ettiği için bir gecikme olmuş olabilir yada arkadaşların da dediği gibi belki de hamilesindir biraz daha bekle bakalım inşallah güzel haberler alırız.Peki beklicem bende de pco var bu arada düzenli adet oluyorum ama
Ahahaha bende oyleydim sonradan bildigin cay gibi hupletip goturuyordumEki Görüntüle 2251467
Asla içemeyeceğimi düşündüğüm şeyi şuan çay niyetine içiyorum
:) inşallah gerek kalmadan bebişko gelir :)Yaa cansin cok tsk ederim. Turkiyeye gidene kadar denemelere devam o zman gidince de hemen bi arastirayim bakalim.
Aynen ilk gün çok kötüydüm ya aşırı koku alıyordum hatta içemicem falan diye düşündüm şimdi alıştım iyi gidiyorAhahaha bende oyleydim sonradan bildigin cay gibi hupletip goturuyordum
Eki Görüntüle 2251467
Asla içemeyeceğimi düşündüğüm şeyi şuan çay niyetine içiyorum
Aynen ilk gün çok kötüydüm ya aşırı koku alıyordum hatta içemicem falan diye düşündüm şimdi alıştım iyi gidiyor
canım pco yok ama rezerv düşüklüğü vardı yaşıma göre yumurtalık rezervim azdı hatta doktor tedavi önerdi bende doğal yollar denemek istedim soğan kürü uyguladım bu yüzden adetim baya gecikmişti inşallah sende de gebelik olur en kısa zamanda bu gecikmenin sonu hayırlı olur inşallah
Ay inşallah kuzum ya ne güzel konuşuyorsun sen öyleGün olur böyle lazım olur, hatta asla dediğin şey sana mucizeler bile yaşatır.
Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.
Bende faydasını göreceğime inanarak içiyorum ki zaten daha 4. Günde kistimde küçülme oldu inşallah böyle de giderİlk günler biraz zor oluyor canım ağzımızın tadı alışık değil ama sonra alışılıyor. Bende tadından şikayet etmedim ama hafiften karın ağrısı ve gaz yapmıştı sanki. Neyse ki sonra düzeldi. Vücut alışıyor. Ama emin ol ben kendimce çok faydasını gördüm.
Adet olmadığınız da kullanımı nasıldı kürde ki gibi miBence bir kadın Doğuma danışın ben iki keredir soğan suyu ile hamile kalıyorum başka bir sıkıntı olabilir ki ben adet olmadıgım da da söktürücü kullanmak yerine soğan suyu ile adet görüyordum söktürücü etkisi sayesinde
Amin cumlemizin en yakin zmanda gelsin insallah ❤:) inşallah gerek kalmadan bebişko gelir :)
Cok guzel O zman guzel guzel icmelere devamAynen ilk gün çok kötüydüm ya aşırı koku alıyordum hatta içemicem falan diye düşündüm şimdi alıştım iyi gidiyor
evet canım mucize oldu gereçekten sen bana çok ümit verdin hatta ilk söylediğimde rahim gebeliğe hazırlanıyodur demiştin gerçektende öyle oldu doktora gittiğimde adet söktürücü verip gönderdi beni ama kullanmamakta direndim ve çok şükür bebeğim geldi Allah herkese nasip etsin.Kuzum bende seni pco lu diye hatırladım ama emin değildim tam. Ama sonuçta bebişin geldi ya çok şükür. Sen gerçektende mucize örneğisin. İnsan duyunca bile tüyleri diken diken oluyor. O dönemi hala hatırlıyorum neredeyse ilaç kullanacaktın ve sonra test yaptın iyi ki de son defa. Hatta öncesinde sana demiştim. İmkansız diye bir şey yok adında ki gibi Allah older ve oldurur. Sen burdaki ismini kendinde yaşattın resmen.
İyi ki gelmiş minik mucize Rabbim korusun ikinizi de
Deyerlendiriyorum abla inwallah hayirlisi.Allah nasibime yazmiwsa olucak zatenCanım silikleşmeye başladıysa çatlaması anlamına gelir benim bildiğim. Ama senin az silikleşmiş hala verimli zamanlardasın bence. Sen boş geçirme bu günleri de çok da takılma testim ne oldu diye. En güzeli çalışmak
Aynen gecikem vardı suyunu içtim 2 günde söküldü görümcemde öyle yapıyo çünki söktürğcğler dengeyi alt üst ediyo bide 35 günden daha uzun gecikmelerde adetin 2. Günü hormona gidin benim gecikmeler prolaktin den kaynaklıymış o zaman ihmalden boşu boşunakendi kendime beklemiştim ilaçla bir ayda düzene girdiAdet olmadığınız da kullanımı nasıldı kürde ki gibi mi
evet canım mucize oldu gereçekten sen bana çok ümit verdin hatta ilk söylediğimde rahim gebeliğe hazırlanıyodur demiştin gerçektende öyle oldu doktora gittiğimde adet söktürücü verip gönderdi beni ama kullanmamakta direndim ve çok şükür bebeğim geldi Allah herkese nasip etsin.
Bu arada ilk yazdığımda kistlerim var demiştim o yüzden karıştırmışsındır canım folikül kistleriydi soğan kürüyle hepsi yok oldu gitti şükürler olsun Allah herkese şifa kılsın soğan kürünü