- 6 Ekim 2013
- 644
- 878
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Ne olabilir bende anlamadm yazık olduSizde birsey var o zman. O kadar insan iciyor da hicbir degisiklik yan etki yok... Çok garip...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olabilir bende anlamadm yazık olduSizde birsey var o zman. O kadar insan iciyor da hicbir degisiklik yan etki yok... Çok garip...
Ayy heyecanla bekliyoruzYok canım henüz belli değil. Yarın tam 14 hafta bitiyor. Cumartesi randevum var inşallah öğrenmeyi umuyorum cinsiyetini. İnşallah darısı senin başına kuzum
Sogan kurunden bir cok kiwide adet gecikmesi olur canim cok topikde okumuwdum .doktora gitsen adet sokdurucu verir kullanirsin .istemiyosanda biraz bekleNe olabilir bende anlamadm yazık oldu
Herkesin bunyesi farkli canim .belkide hamielsin kaldanda baktirsaydinNe olabilir bende anlamadm yazık oldu
Benimde 6 gün gecikme olmuştu ama sonrasında mükemmel şekilde söktürdü.15 gün çok fazla başka bir sorun olabilir doktora gidin bence.Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.
İnşallah canım sağol Allah razı olsunKuzum inşallah bebişe vesile olur bu söylediklerin. Ben akıntıyı adete doğru gördüm ama yumurtlamadan 1 hafta sonrası kasıklarımda batma başlamıştı adete yakında bıçak saplanır gibi oluyordu. Bir günde birden başım dönmüştü bi ağırlık oluşmuştu kafamda 20 dk falan sürmüştü bu sersemlik. İnşallah senin durumunda hamileliğe çıkar canım
Soğan kürü ile adet değişebilir ama genellikle yumurtlama erken oluşur ve erken adet görülür. Gecikmenin nedeni kürden değil tamamen sizden kaynaklı. Bence bir doktora gidin.Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.
Iyigunler canlar nasilsiniz?kizlar dun saat oylen 2 de dovulasyon testi yapdim burayada atmiwdim belirgin kirmiziydi sanki,ve akwam 11 de tekrar yaptim saat 2 de yaptigimdan az silikdi.yumurta catlamayami bawliyor sanki?yani boyle tez bir zamanda ola bilirmiki
Allah sizlerden de razı olsun canım. Amin.. İnşallah darısı sizlerin başına olsunİnşallah canım sağol Allah razı olsun
Rabbim sanada evladına da sağlık versin inşallah
hamilelik çok güzel birşey bir bedende 2can taşımak hele o tekmelr başlayınca.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.inşallah ikisi de şifa olur canım sana bebişin gelir onların vesilesiyle.
İnşallah ya ay çok heycanlı rabbim gönlünüze göre versin
İhmal etmem kuzum sorarım Kim bilir olabilir kuzum cinsiyetin etkisiInsallah guzel ablam ❤❤
Onunda etkisi olabilir ama ihmal etme sor kesinlikle doktora. Hadi bakalim hayrlisi belki sendeki bu degisik agrilarda cinsriyet degisikligindendr
işini bilen birine denk gelirsen denemelisin hacamat hiçbir yan etkisi bulunmayan bir uygulama. :) daha önceden giden kişilerden de onay alarak git gidersen. :)Ben sizin icin soylememistim zaten kendim icin soyledim Aslnda mantikli yani belki Turkiyeye geldigimde yaptirabilirim onu da
Amin canım inşallah. Rabbim bu güzel duyguları isteyenlerinden mahrum etmesin.hamilelik çok güzel birşey bir bedende 2can taşımak hele o tekmelr başlayınca.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.
Bilemiyorum. Hani hic kimse bi sknti yasamadi ama siz sknti yasamissiniz. Neden boyle oldu anlayamadim ??Ne olabilir bende anlamadm yazık oldu
O zman heycanla bekliyoruz. Hayrlisiyla gelsin kuzucuk❤İhmal etmem kuzum sorarım Kim bilir olabilir kuzum cinsiyetin etkisi
Cevremde yaptiran cok kisi var. Haklsin aslnda hicbir yan etkisi yok. Cesaret edebilirsem yaptiririm umarim Cok sagolunişini bilen birine denk gelirsen denemelisin hacamat hiçbir yan etkisi bulunmayan bir uygulama. :) daha önceden giden kişilerden de onay alarak git gidersen. :)
Peki beklicem bende de pco var bu arada düzenli adet oluyorum amacanım erken konuşma sana daha öncede dedim benim adetimde hiç gecikmezdi soğan küründen sonra tam 25 gün adetim gecikti bende pişman oldum niye soğan kürü yaptım dedim ama tam 26. günde hamile olduğumu öğrendim biraz daha sabret inşallah sonu hayırlı olur bidahaki adet tarihine kadar bekle derim ben inşallah hamilelik olur
sendede iltihap var hem sana etkili olabilir.kuzenimdede vardı tüpü kapalı değildi ama yinede bir sonraki ay hamile kaldı :) korkma sen daha zor şeye dayanmışsın bu sana vız gelir :)Cevremde yaptiran cok kisi var. Haklsin aslnda hicbir yan etkisi yok. Cesaret edebilirsem yaptiririm umarim Cok sagolun