Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de inanmalısın güzelim çünkü biliyorum çok ağrın oluyordu ve bu ay olmayışı çok olumlu bir durum. inşallah yok olup gitmişti. Demek ki bişeyler yoluna girmeye başlamış kuzum ben çok sevindim bu habere. :KK19::KK68:

Dediğim gibi göğüs hassasiyetinin de nedenini hayırlara yormak istiyorum inşallah da öyle çıkar. :dua:

İyiyim çok şükür canım ara sıra mide bulantıları yoklamaya devam etse de çok şükür iyi gidiyor. Ah birde sağ kalçamın kemiğinde ağrı olmasa hoplatıyor arada onu da sorcam bakalım cumartesi günü.
Yaa sen benim canimsinnn❤❤ Bende sevindim yani insallah hersey yoluna giriyordur ablam💋
Yaaa daha onceki hamileliginde olmusmuydu peki boyle birsey. Gecmis olsun ablam dikkat et yavrucuga da kendine de. Seviyorum seni😍

Canım bende çok duydum hacamatın faydasını bence güvenilir bir yerde denemek fayda edecektir. Gebelik dışında bile sağlık açısından oldukça faydalı bir şey.

Sen yeni mi yaptırdın hacamatı canım inşallah hem onun hem de kürün etkisini görür ve hamile kalırsın sağlıcakla.
ben yüzümdeki egzema için 2 defa sülük ve hacamat yaptırdım.çocuk için tekrar gideceğim inşallah bu haftasonu yaptıracam adetim biterse.bakalım soğan kürü ve hacamat ne verecek bana :)

Yaa sen benim canimsinnn❤❤ Bende sevindim yani insallah hersey yoluna giriyordur ablam💋
Yaaa daha onceki hamileliginde olmusmuydu peki boyle birsey. Gecmis olsun ablam dikkat et yavrucuga da kendine de. Seviyorum seni😍
Sende benim canımsın can kardeşimsin :KK200::KK200::KK200: Bende seni çok seviyorum kuzum
İnşallah kuzum ben yolunda olduğunu düşünüyorum Rabbimde yanıltmasın inşallah. :dua:

Daha öncekinde bacak aramda kemik bölgemde olmuştu doğuma kadar devam etmişti canım. Bu sefer kalça kemiği. sanırım biraz oturmak etkiliyor. Kalçamın üzerine baskı uygulayarak oturuyorum özellikle serviste ayaklarımı koltuğa yaslamak için onun mu etkisi var bilemedim.

ben yüzümdeki egzema için 2 defa sülük ve hacamat yaptırdım.çocuk için tekrar gideceğim inşallah bu haftasonu yaptıracam adetim biterse.bakalım soğan kürü ve hacamat ne verecek bana :)

inşallah ikisi de şifa olur canım sana bebişin gelir onların vesilesiyle. :dua:

• Beğen
Reactions: mnt
Sende benim canımsın can kardeşimsin :KK200::KK200::KK200: Bende seni çok seviyorum kuzum
İnşallah kuzum ben yolunda olduğunu düşünüyorum Rabbimde yanıltmasın inşallah. :dua:

Daha öncekinde bacak aramda kemik bölgemde olmuştu doğuma kadar devam etmişti canım. Bu sefer kalça kemiği. sanırım biraz oturmak etkiliyor. Kalçamın üzerine baskı uygulayarak oturuyorum özellikle serviste ayaklarımı koltuğa yaslamak için onun mu etkisi var bilemedim.
Insallah guzel ablam ❤❤
Onunda etkisi olabilir ama ihmal etme sor kesinlikle doktora. Hadi bakalim hayrlisi belki sendeki bu degisik agrilarda cinsriyet degisikligindendr😊😍

Iyigunler canlar nasilsiniz?kizlar dun saat oylen 2 de dovulasyon testi yapdim burayada atmiwdim belirgin kirmiziydi sanki,ve akwam 11 de tekrar yaptim saat 2 de yaptigimdan az silikdi.yumurta catlamayami bawliyor sanki?yani boyle tez bir zamanda ola bilirmiki

X