Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.
Benimde 6 gün gecikme olmuştu ama sonrasında mükemmel şekilde söktürdü.15 gün çok fazla başka bir sorun olabilir doktora gidin bence.

İnşallah canım sağol Allah razı olsun
Rabbim sanada evladına da sağlık versin inşallah

Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.
Soğan kürü ile adet değişebilir ama genellikle yumurtlama erken oluşur ve erken adet görülür. Gecikmenin nedeni kürden değil tamamen sizden kaynaklı. Bence bir doktora gidin.

Kürden olması çok mantıksız o zaman bir sürü insan adet düzensizliklerini bu kür sayesinde normale döndürmezdi sanırım. Herkesin vücut yapısı farklıdır ama genele bakınca sizde ki etki yaşayan duymadım ben. Varsa bile sebebini soğan küründen aranmamalı bence.

Hatta burada olderolurrr arkadaşımız yaklaşık bir ay gecikme yaşadı tam ilaç kullanacaktı ki bir ihtimal test yaptı ve şuan çok şükür hamile. Yanlış değilsem kendisi pcolu aynı zamanda

Canım silikleşmeye başladıysa çatlaması anlamına gelir benim bildiğim. Ama senin az silikleşmiş hala verimli zamanlardasın bence. Sen boş geçirme bu günleri de çok da takılma testim ne oldu diye. En güzeli çalışmak

canım erken konuşma sana daha öncede dedim benim adetimde hiç gecikmezdi soğan küründen sonra tam 25 gün adetim gecikti bende pişman oldum niye soğan kürü yaptım dedim ama tam 26. günde hamile olduğumu öğrendim biraz daha sabret inşallah sonu hayırlı olur bidahaki adet tarihine kadar bekle derim ben inşallah hamilelik olur

Peki beklicem bende de pco var bu arada düzenli adet oluyorum ama

Cevremde yaptiran cok kisi var. Haklsin aslnda hicbir yan etkisi yok. Cesaret edebilirsem yaptiririm umarim Cok sagolun
sendede iltihap var hem sana etkili olabilir.kuzenimdede vardı tüpü kapalı değildi ama yinede bir sonraki ay hamile kaldı :) korkma sen daha zor şeye dayanmışsın bu sana vız gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…