Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım ya allah razı olsun güzel kalbin için hepimize sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah 🙏 ay hayal kırıklıgı olmasın diye sevinmicem şimdiden hamile olduğum kesinleşse bile bir kere hayal kırıklığı oldunya eşimde benden 11.haftaya kadar emin olamayız
Allah senden de razı olsun canım sağlıkla huzurla güzel haberlerle inşallah ❤🌸🌺

Ay rabbim sağlıklı nasip etsin ilk önce tek duam ilki sağlıksız gebelik olunca hayırlısıysa olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olsun tekrar aynı şeyi yaşamayalım inşallah 🙏 bakalım tam sevinmek de istemiyorum emin olmadan ama görünüyor dimi emin olamadım heycanlandım
Hiç korkma rabbim güzel sağlıklı gebelikler versin innnşaaalllaaahhhh sağlıkla kucağına alırsın kuzum benimm

Mrblar siz ne kadarlik evlisiniz. 4 asilama denemissiniz. Neden rahim filmi cektirmeyi doktorunuz onermedi?
5 yıllık evliyim 4 yıldır istiyoruz
Rahim filmi doktor istemedi
En son doktorum istedi ama randevular dolu dedi yinede bu ayı boş geçmeyelim dedi 4. Yü de yaptırdım oda tutmadı zaten bıraktım hastane işlerini doğal yollara başvurmaya başladım canım

Yaa evet topladım kendimi hemen 😊 pes etmek yok 💪 rabbim en doğru zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah 😊 karar verdim nisanda taktik maktik yok bam bam bam ahahahah 😂 inşallah senin güzel haberin gelir önce 🎉🎈
BilgeUfuk BilgeUfuk Evet baktım senşnde birşey kalmammış bir Nisa’na canım 🙏🙏 o aya odaklanamaynbide kızlar kendinizi biraz iş gibi olacak ama gğn aşırıya odaklayın 3 ayda sürse o düzeni bozmayın eğer benimde hani yanlış alarmsa ben öylr düşündüm gelecek adete odaklanmadım 3 4 ay ne kadar sürerse sürsün bidr Eşinize o durumu iş gibi değilde hani o gün biraz açık olacak ama iş gibi görmeyecek şekilde ayarlayın hani normal gibi çünki erkeklerin sitreside engel oluyo

BilgeUfuk BilgeUfuk günaşırı ilişki çalışanlar için çok zor canım ya bizim adam dün gece işe gitti sabaha karşı geldi uyudu uyandı yemek yedi akşamüstü yine gitti şimdi nasıl yapalım haftada 1-2 bizim

Kuzum beraber istiyorsunuz bebeği sonuçta biz iş kaynımın düğün hazırlıkları kayınvalidemlerden eve her gece 2 de 3 de geliyorduk sabah sekizde işe gidiyorduk yinede bozmadık çok yıpranıyo ama insan oluyo yanı 🙈🤷‍♀️En azından akıntının oldugu hafta ya tabi bir geceyle hamile kalanlar var ama ben başka türlü hamile kalamamıştım adetim düzensiz akıntım az olduğu için hiç anlamıyorum ben yumurtlama günlerini

Kuzum beraber istiyorsunuz bebeği sonuçta biz iş kaynımın düğün hazırlıkları kayınvalidemlerden eve her gece 2 de 3 de geliyorduk sabah sekizde işe gidiyorduk yinede bozmadık çok yıpranıyo ama insan oluyo yanı 🙈🤷‍♀️En azından akıntının oldugu hafta ya tabi bir geceyle hamile kalanlar var ama ben başka türlü hamile kalamamıştım adetim düzensiz akıntım az olduğu için hiç anlamıyorum ben yumurtlama günlerini
Canım belirtin var mi peki anlatırmısın biraz benimde bat bugündü ama regl sancılarım var ara ara

Soğan kürünü nasıl yaptınız hanımlar ne kadar kullandınız
Adetin 7 günü başlıyorsun 15 gün sabah akşam aç karnına içiyosun 1.5 bardak klorsuz su kaynat ortaboy soğanı kabuklarını soyup dörde böl kaynayan suya at canım kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dk kaynat ılıyınca süzüp iç inşallah şifa olur her seferinde taze hazırlıycaksın

X