- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Hihihi demi yaa neden olmasin hayirlisi olsun :)Hayrlisi olsun canimm. Insallah olmassin sonrada bi test daha o zman bi pozitif allaaahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihihi demi yaa neden olmasin hayirlisi olsun :)Hayrlisi olsun canimm. Insallah olmassin sonrada bi test daha o zman bi pozitif allaaahhh
Ilk 2 3gun oyle oluyoda sonra hic koku hissetmiyosun canimKızlar bugun küre başladım ama bir sorunum var. Sıcaga yakın ılık bir şekilde kokusunu almayayım diye burnumu tıkayarak içmeye çalıştım ama sonunu getiremedim ve bu saate kadar da midem bulandı Sanki evin heryerinde sogan kokuyor gibi geliyor. Var mı bunları hafifletmenin bir yöntemi sizler nasıl içtiniz?
Var cnm cok yeni cok sevindim senin adina saglikli gebelik diliyorum canimm :)Buharlaşma mı bilemedim başka testim de yok
Cok sağol canım inşallah nasip. Ama bende gördüm 2.ciyiiiiii inşallah hayirlisiysa hamişsindir ve hayirlisiyla kucaģina alirsin inşallah yaaa seninkini görünce bile cok heyecanlandım kesinlesince Allahin izniyle kop kop yaparız
Var cnm cok yeni cok sevindim senin adina saglikli gebelik diliyorum canimm :)
Var cnm cok yeni cok sevindim senin adina saglikli gebelik diliyorum canimm :)
Abla ikinci cizgiyi goruyorum ben net wekildee aman allahim super hamilesin sen .Buharlaşma mı bilemedim başka testim de yok
Inwallah olurKızlar tekrar Merhabaa maalesef adet oldum 3 günlük kahverengi lekelenmenin sonu kırmızıya döndü ne yazik ki. Soğan kürü 5 gün öne cekmiş oldu. Moralim bozuldu ister istemez ama sabır.. Hayirlisi artik diğer aylara nasipse. Sizlerin güzel haberlerini alarak mutlu olurum inşallah. Herkese sevgiler, dua ile..
Abla ikinci cizgiyi goruyorum ben net wekildee aman allahim super hamilesin sen .
Topimize yeni bir bebek geliyor huhuuuu ay nasil heyacanladim sanki kendim hamileymiwim gibi ISTANBULLUGELINN
Abla belirtilerin neydi?bi zahmet anlatsan belki bizdede olur yaaaAy inşallah canım ya doğru hissetmişim varsa eğer 2 gün geciktim aslında ama sağlıklı bir gebelik olsun bu sefer inşallah
Inwallah AminAllah razı olsun canım inşallah sanada Uğur getiriri sağlıklı bir bebişin olur hemencik
Abla belirtilerin neydi?bi zahmet anlatsan belki bizdede olur yaaa
Abla ben aslinda azeriyim Bakude yawiyorum burdan izliyorum sizi topiniz cok wirin cok tatlisiniz hepiniz
Malesef..Ya g3c kaldim o zaman
1.5 bardak kaynamis suKızlar bi yerde 1.5 bardak dio bi yerde 2 bardak diyo doğrusu ne bunun
Kocamda soyluyorki wimdi telefona bakib neden guluyorsun.bir arkadaw hamile kalmiw ondan diye nasil siritmiwsam
Ne ckti kuzum ?Kızlar merhaba ben test yaptım ama anlamadım
Kan verirsen daha net belli olucak inwallah ki hamilesin eminim.su gibi akinti ogluma hamile kalinca olmuwdu bendede hep tuvalete kowup bakiyordum regl oldummu diyeAyyy ne güzel canım benim de hissetmem ilk gebeliğimden di tecrübem
Yumurtlama günülerim içinde sol kasıgımda seyirme oldu bu hala ara ara devam ediyor
Su gibi akıntım başlado beyaz
Göğsümde de ara ara bir sızı geçiyo ama sanırım vücudumu dinlediğim için hissediyorum bunları
Bide kasıkda batmam var şuan
Ay emin olamıyorum inşallaj hamileysem belirtilerim bunlar