Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun küre başladım ama bir sorunum var. Sıcaga yakın ılık bir şekilde kokusunu almayayım diye burnumu tıkayarak içmeye çalıştım ama sonunu getiremedim ve bu saate kadar da midem bulandı :olamaz: Sanki evin heryerinde sogan kokuyor gibi geliyor. Var mı bunları hafifletmenin bir yöntemi sizler nasıl içtiniz?
Ilk 2 3gun oyle oluyoda sonra hic koku hissetmiyosun canim

Cok sağol canım inşallah nasip. Ama bende gördüm 2.ciyiiiiii 😊😍 inşallah hayirlisiysa hamişsindir :anneadayı: ve hayirlisiyla kucaģina alirsin inşallah yaaa seninkini görünce bile cok heyecanlandım 😍😍 kesinlesince Allahin izniyle kop kop yaparız 😂🎈🎉

Ay inşallah canım ya allah razı olsun güzel kalbin için hepimize sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah 🙏 ay hayal kırıklıgı olmasın diye sevinmicem şimdiden hamile olduğum kesinleşse bile bir kere hayal kırıklığı oldunya eşimde benden 11.haftaya kadar emin olamayız

Kızlar tekrar Merhabaa 🙁 maalesef adet oldum 3 günlük kahverengi lekelenmenin sonu kırmızıya döndü ne yazik ki. Soğan kürü 5 gün öne cekmiş oldu. Moralim bozuldu ister istemez ama sabır.. Hayirlisi artik diğer aylara nasipse. Sizlerin güzel haberlerini alarak mutlu olurum inşallah. Herkese sevgiler, dua ile.. 🌺
Inwallah olur

Ay inşallah canım ya 🙈 doğru hissetmişim varsa eğer 2 gün geciktim aslında ama sağlıklı bir gebelik olsun bu sefer inşallah🙏
Abla belirtilerin neydi?bi zahmet anlatsan belki bizdede olur yaaa
Abla ben aslinda azeriyim Bakude yawiyorum burdan izliyorum sizi topiniz cok wirin cok tatlisiniz hepiniz😘

Abla belirtilerin neydi?bi zahmet anlatsan belki bizdede olur yaaa
Abla ben aslinda azeriyim Bakude yawiyorum burdan izliyorum sizi topiniz cok wirin cok tatlisiniz hepiniz😘

Ayyy ne güzel canım benim de hissetmem ilk gebeliğimden di tecrübem
Yumurtlama günülerim içinde sol kasıgımda seyirme oldu bu hala ara ara devam ediyor
Su gibi akıntım başlado beyaz
Göğsümde de ara ara bir sızı geçiyo ama sanırım vücudumu dinlediğim için hissediyorum bunları
Bide kasıkda batmam var şuan

Ay emin olamıyorum inşallaj hamileysem belirtilerim bunlar 🙏

Kocamda soyluyorki wimdi telefona bakib neden guluyorsun:KK15:.bir arkadaw hamile kalmiw ondan diye nasil siritmiwsam🤣

Ayy canım benim çok sağol çok tatlısın gülücüklerin ömrün boyu eksik olmasın içimi ısıtıyo böyle insanların var olması allah razı olsun tanımadan Benimle bu heycanı yaşıyo olmanız o kadar değerli ki anlatamam
Ve kimseye söylemeden Burda paylaşıp dertleşiyo olmak da İnan’ın çok rahatlatıcı
🥰😘🙏

Ayyy ne güzel canım benim de hissetmem ilk gebeliğimden di tecrübem
Yumurtlama günülerim içinde sol kasıgımda seyirme oldu bu hala ara ara devam ediyor
Su gibi akıntım başlado beyaz
Göğsümde de ara ara bir sızı geçiyo ama sanırım vücudumu dinlediğim için hissediyorum bunları
Bide kasıkda batmam var şuan

Ay emin olamıyorum inşallaj hamileysem belirtilerim bunlar 🙏
Kan verirsen daha net belli olucak inwallah ki hamilesin eminim.su gibi akinti ogluma hamile kalinca olmuwdu bendede hep tuvalete kowup bakiyordum regl oldummu diye

X