Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tekrar Merhabaa 🙁 maalesef adet oldum 3 günlük kahverengi lekelenmenin sonu kırmızıya döndü ne yazik ki. Soğan kürü 5 gün öne cekmiş oldu. Moralim bozuldu ister istemez ama sabır.. Hayirlisi artik diğer aylara nasipse. Sizlerin güzel haberlerini alarak mutlu olurum inşallah. Herkese sevgiler, dua ile.. 🌺
Pes etmek yok. Hep beraber başaracagiz insallah😍

Ayy canım benim çok sağol çok tatlısın gülücüklerin ömrün boyu eksik olmasın içimi ısıtıyo böyle insanların var olması allah razı olsun tanımadan Benimle bu heycanı yaşıyo olmanız o kadar değerli ki anlatamam
Ve kimseye söylemeden Burda paylaşıp dertleşiyo olmak da İnan’ın çok rahatlatıcı
🥰😘🙏
Ne demek abla banada iyi geliyor burasi rahatlaniyorum

Ayy canım benim çok sağol çok tatlısın gülücüklerin ömrün boyu eksik olmasın içimi ısıtıyo böyle insanların var olması allah razı olsun tanımadan Benimle bu heycanı yaşıyo olmanız o kadar değerli ki anlatamam
Ve kimseye söylemeden Burda paylaşıp dertleşiyo olmak da İnan’ın çok rahatlatıcı
🥰😘🙏
Çok heyecanlandım hadi bakalım canım inşallah

İnşallah canım inşallah 🙏 senin ikinci mi olucak gebeliğin
Evet abla bir oglum var 3 yawinda.ogluma tedavisiz kalmiwdim duyunumden 2 ay sonra .amma ikinci cocuk icin 1 yildir ugrawiyoruz olmuyor tedavide goruyorum amma faydasi yok.doktorum hic bir sorununuz yok diyir.sogan kurunu deneyim olmasa rahim filmi cekdiricem

Evet abla bir oglum var 3 yawinda.ogluma tedavisiz kalmiwdim duyunumden 2 ay sonra .amma ikinci cocuk icin 1 yildir ugrawiyoruz olmuyor tedavide goruyorum amma faydasi yok.doktorum hic bir sorununuz yok diyir.sogan kurunu deneyim olmasa rahim filmi cekdiricem

Benim bir arkadaşımda öylr oldu ara verince biraz beklentiyo ben 1yıll 8 aylık evliyim ilk korunduk bebek istedikten sonra da 8 ayda anc oldu soğan kürü yaptıgım ay olmuştu gerçekten çok faydası var bide kürle birlikte folik asit kullanmıştım bide adet bitiminden gün aşırı ilişki olmuştu bir sonraki adete kadar kürtajdan sonra hemen kalırsın demişlerdi de ben yine uzun beklerim sanmıştım eğer hamileysem rabbime şükürler olsun bu sefer bekletmedi beni kuzum dağlımı olmasıda tek dileğim

Yaa canimsin. Bence yarin hemen kan ver kuzum. Demekki gec dollenmeymis o yuzden ilk yaptiginda cikmamis. Allahim insallah saglikli gebelik olsun. Birdaha yasamasin guzelimiz o sıkıntıları❤😍😍

İnşallah kuzum inşallah tek korkum o içimi kemiren atamıyorum içimden 11 haftaya kadar da geçmez sanırım kötü haberi o zaman almıştık ya biliyorsun ne sürprizler ne mektuplar ilk heves hayaller çok yıprattı bizi inşallah dermanımız gelmiştir bekletmeden

Rabbim hepinize nasip etsin anne baba olmayı inşallah 🙏

Benim bir arkadaşımda öylr oldu ara verince biraz beklentiyo ben 1yıll 8 aylık evliyim ilk korunduk bebek istedikten sonra da 8 ayda anc oldu soğan kürü yaptıgım ay olmuştu gerçekten çok faydası var bide kürle birlikte folik asit kullanmıştım bide adet bitiminden gün aşırı ilişki olmuştu bir sonraki adete kadar kürtajdan sonra hemen kalırsın demişlerdi de ben yine uzun beklerim sanmıştım eğer hamileysem rabbime şükürler olsun bu sefer bekletmedi beni kuzum dağlımı olmasıda tek dileğim
Evet ara verince korununca biraz gec oluyor.napalim iwte nasip kismet .Allah zamanini biliyor zaten .Inwallah bu sefer sag salim bebeyine kovuwursun hatta resminide paylawirsin

Oğluşunu rabbim sana bağışlasın inşallah en tatlı zamanları onun hemencik oyun arkadaşıda gelir inşallah yanına 🙏

O
İnşallah kuzum inşallah tek korkum o içimi kemiren atamıyorum içimden 11 haftaya kadar da geçmez sanırım kötü haberi o zaman almıştık ya biliyorsun ne sürprizler ne mektuplar ilk heves hayaller çok yıprattı bizi inşallah dermanımız gelmiştir bekletmeden

Licqk abla kendine dikkat et.beslenmene Allah yuzunu guldurecek icimde bir hiss var senin icin olucak bu sefer

Canim benim yaa insallah gelmistir. Icini ferah tut hic birsey olmicak rabbimin izni ile😍
Cok cok amin kuzum cumlemize ❤

O

Licqk abla kendine dikkat et.beslenmene Allah yuzunu guldurecek icimde bir hiss var senin icin olucak bu sefer

Sağol kuzum benim 🙏rabbim Eşiminde kalbini ferahlatır inşallah bu konuda bir görsen bi hevesleniyor bir kimseye demiyelim diyo bi sağlıklı görelim diyo çok hayalde kurmayalım diyo kendince üzülmemek için önlem alıyor☹️

X