- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Kizlar vucut isisnda nasil yumurtladigimi anlaya bilirim?yarindan onuda takip etmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tewekkur ederim abla vucut isisindan bilgim varmi?onuda takip etmek istiyorumdaCanım soğan akıntı yapıyor için temizlendiği için normal yani yumurtlama ya çok takılma regli bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun hiç aksatmadan özellikle bu 10 günü canım yani reglinin en az 20. Gününe kadar birgün ilişki birgün boş olarak geçir başka türlü tutturmak şans oluyo
Gun awiri iliwkide yapariz olsun ya bebek icinTewekkur ederim abla vucut isisindan bilgim varmi?onuda takip etmek istiyorumda
Vucut isisi ile yumurtlamayi anlaman icin adetin ilk gununden beri takipte olman lazm canim. 1 yada 2 gnde birsey anlamazsn. Genel vucut isini bilmen lazm yani adetin ilk gununden baslaman gerekiyorduKizlar vucut isisnda nasil yumurtladigimi anlaya bilirim?yarindan onuda takip etmek istiyorum
Kremsi akinti bende de cok fazla oldu. Hatta iliskide de asiri derecede olmustu. Ama ben hala hamile degilimKızlar bende de pko var ama belirtileri sadece sac dökülmem var adetim düzenli 30 günde bir bugun tam yumurtlama günüm eşimde de sperm hızı ve sayısı düşük emodex kullandı bu ay bende hayıt ekstraktı maca ve omg 3 kullanıyorum 3. Ay bu gıda takviyelerinde
Bugun 6. Gündü sogan küründe
Çalıştıgım için akşam yemekten önce ve gece yatmadan ac karna içiyorum
Aranıza benide alırmısınız
Bat 6 Nisan
Ve bende akıntı oluyo krem gibi afedersiniz beyaz parçacıklar geliyo sanırım iltihap temizleniyor
Soğan kürü ile hamile kalanlar sizdede oldumu böyle akıntılar acaba?
Mrblar siz ne kadarlik evlisiniz. 4 asilama denemissiniz. Neden rahim filmi cektirmeyi doktorunuz onermedi?Rahim filmi diyosan cektirmedim onu canım 4 aşılamam da olumsuz oldu sonra bu vitaminleri duydum bide soğan kürü deniyim dedim
Bende sadece ultrasonda pko görünümü var yumurtalarım küçük küçük çok sayıda gelişmiyo sadece gecen ay adetten 2 önce beta hcg yaptırdım 4.97 çıktı sonra adet oldum kimyasal gebelik denirmi bilmiyorum ama öyle oldu adetten 3 gün önce test yaptım çizgiler koyulastı koyulastı sonra adet oldum ve o gün testte çizgi ilkten cıktı sonra kayboldu dedim olmadı yine vardır elbet bi hayır pes etmedim ama asla
Hadi bakalim hayrlisi olsun hakkindaHaydi bismillah bawladim sogan kurune
Bende ilk bi kac icmede icemedim burnumu kapadim. Ama daha sonrasnda cabuk alistim rahat rahat ictim cay icer gibiKızlar bugun küre başladım ama bir sorunum var. Sıcaga yakın ılık bir şekilde kokusunu almayayım diye burnumu tıkayarak içmeye çalıştım ama sonunu getiremedim ve bu saate kadar da midem bulandı Sanki evin heryerinde sogan kokuyor gibi geliyor. Var mı bunları hafifletmenin bir yöntemi sizler nasıl içtiniz?
Ya g3c kaldim o zamanVucut isisi ile yumurtlamayi anlaman icin adetin ilk gununden beri takipte olman lazm canim. 1 yada 2 gnde birsey anlamazsn. Genel vucut isini bilmen lazm yani adetin ilk gununden baslaman gerekiyordu
Yok canım hiç yapmadımTewekkur ederim abla vucut isisindan bilgim varmi?onuda takip etmek istiyorumda
Gun awiri iliwkide yapariz olsun ya bebek icin
Kızlar tekrar Merhabaa maalesef adet oldum 3 günlük kahverengi lekelenmenin sonu kırmızıya döndü ne yazik ki. Soğan kürü 5 gün öne cekmiş oldu. Moralim bozuldu ister istemez ama sabır.. Hayirlisi artik diğer aylara nasipse. Sizlerin güzel haberlerini alarak mutlu olurum inşallah. Herkese sevgiler, dua ile..
ISTANBULLUGELINN ay ben görüyorum sanki