- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Tekrar yap kuzum silik de olsa çıkarİnşallah canım ya 21 de yaptım testi bekliyim birkaç gün sonra tekrar yaparım olmazsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar yap kuzum silik de olsa çıkarİnşallah canım ya 21 de yaptım testi bekliyim birkaç gün sonra tekrar yaparım olmazsam
Amin .Allahim duysun sesimiziİnşallah hepimiz güzel haberler veririz hamileler topiği olur burası
Bende yarin bawliycam inwallah reglim dun bitti .gelsin bebiwlerBen yarın başlıcam soğan kürüne inşallah 15 gün kesintisiz yaparım
Ahhh ahhh inşalllaaahhhhBende yarin bawliycam inwallah reglim dun bitti .gelsin bebiwler
Sogan kuru sende hic gecikme yapmiwmiydi?
Amin .Allahim duysun sesimizi
Belkide bebiwdir yaa bekleyelim abla inwallah duwunduymuz gibi olur .ogluma hamile kaldigimda reglimden 7 gun gecmiwdi test yapdim silikdi amma belirgindi.yani demem gec dollenme oldugunda adetden once cikmaya bilir.inwallah bebiw olsun.olmasada uzulme vaxti var herweyinDüşükten sonrada kürü değilde iltihap kapmıyım rahim toparlansın kürtajdan diyr ara ara yaptım bir bardak öyle ama kürtajdan sonra 40 gine kadar adet görülür dediler ben günümde oldum geçen ay
İnşallah canım iyi yapmışsın 15 gün düzenli yapAynen öyle canım bugün sabah başladım pazartesi hastaneye gidicem bilmiyom valla inşallah bişey cikmaz
Sen ne kullanıyorum canimBen de baslayacagim allah izin verirse nisan da galiba gec kaldim yumurtlma donemindeyim baska bir macun kullaniyorum bakalim.insallah
Hayit tohumlu hazir aldigim bir macunu kullaniyorum civan percemi falanda var icinde bugun akinti baya kaygan di ve avcumu doldurdu ama ne zaman yumrtlayacagim kestiremiyorumSen ne kullanıyorum canim
Belkide bebiwdir yaa bekleyelim abla inwallah duwunduymuz gibi olur .ogluma hamile kaldigimda reglimden 7 gun gecmiwdi test yapdim silikdi amma belirgindi.yani demem gec dollenme oldugunda adetden once cikmaya bilir.inwallah bebiw olsun.olmasada uzulme vaxti var herweyin
Canım ben de çalışıorum sabah alarmı 10 dk erkene kuruorum soğanı ocağa koyup 5 dk snr kapatıorum bardağa koyduktan snr giyinip hazır olana kadar ılıyo içip işe gidiyorum sabah aç karnına bence daha etkili gün içinde bişeler yiyoruz kan şekeri sabahkine göre daha yüksek bir iki gün böyle dene akıntın olcak tabii ki yumurtlama günlerini değerlendir eşine de keçiboynuzu özü al ve bal propolis arı sütü karışımı al sabah akşam aç karnına tüketsin o çok faydalı spermlere ben yeni başladım bunlara faydası olur inşallahKızlar bende de pko var ama belirtileri sadece sac dökülmem var adetim düzenli 30 günde bir bugun tam yumurtlama günüm eşimde de sperm hızı ve sayısı düşük emodex kullandı bu ay bende hayıt ekstraktı maca ve omg 3 kullanıyorum 3. Ay bu gıda takviyelerinde
Bugun 6. Gündü sogan küründe
Çalıştıgım için akşam yemekten önce ve gece yatmadan ac karna içiyorum
Aranıza benide alırmısınız
Bat 6 Nisan
Ve bende akıntı oluyo krem gibi afedersiniz beyaz parçacıklar geliyo sanırım iltihap temizleniyor
Soğan kürü ile hamile kalanlar sizdede oldumu böyle akıntılar acaba?
Kızlar bende de pko var ama belirtileri sadece sac dökülmem var adetim düzenli 30 günde bir bugun tam yumurtlama günüm eşimde de sperm hızı ve sayısı düşük emodex kullandı bu ay bende hayıt ekstraktı maca ve omg 3 kullanıyorum 3. Ay bu gıda takviyelerinde
Bugun 6. Gündü sogan küründe
Çalıştıgım için akşam yemekten önce ve gece yatmadan ac karna içiyorum
Aranıza benide alırmısınız
Bat 6 Nisan
Ve bende akıntı oluyo krem gibi afedersiniz beyaz parçacıklar geliyo sanırım iltihap temizleniyor
Soğan kürü ile hamile kalanlar sizdede oldumu böyle akıntılar acaba?
İnşallah faydasını görürsün canımCanım ben de çalışıorum sabah alarmı 10 dk erkene kuruorum soğanı ocağa koyup 5 dk snr kapatıorum bardağa koyduktan snr giyinip hazır olana kadar ılıyo içip işe gidiyorum sabah aç karnına bence daha etkili gün içinde bişeler yiyoruz kan şekeri sabahkine göre daha yüksek bir iki gün böyle dene akıntın olcak tabii ki yumurtlama günlerini değerlendir eşine de keçiboynuzu özü al ve bal propolis arı sütü karışımı al sabah akşam aç karnına tüketsin o çok faydalı spermlere ben yeni başladım bunlara faydası olur inşallah
Aynen krem gibi olmasını yumurtlamaya saydım dediğin gibi süt kesiği gibi geliyo ara arasüt kesiği gibi bi akıntı oluyodu bende döllenmeden sonra ama kişiden kişiye değişiyor bu bide bende döllenme olduğunda sol kasıkta belirgin seyirme olmuştu pıt pıt damar atması bide afedersin idrarı kokuyo insanın hormondan koyulaşıyor sanki
Valla ben de kavga ede ede içiriyorum sperm için desem hayatta içmez :))) çok faydalıymış aldım o kadar iç bitir diyorum ama şimdi belki de bi sorun yoktur ama işte iki taraflı sağlıklı yumurta ve sperm için bunlar pco için üç faktör önemliİnşallah faydasını görürsün canım
Ben sadece akşamları yemek yiyorum
O yüzden yarar işe saraçoğlu nun bir videosunda kendi diyodu çalışanlar böyle yapabilir diye o yüzden öyle yaptım
Eşimede herşeyi yediremiyorum keçi boynuzu pekmezi aldım onu bile kah içiyo kah içmiyo
Midesi almıyo rahatsızlanıyo hemen