Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi diyosan cektirmedim onu canım 4 aşılamam da olumsuz oldu sonra bu vitaminleri duydum bide soğan kürü deniyim dedim
Bende sadece ultrasonda pko görünümü var yumurtalarım küçük küçük çok sayıda gelişmiyo sadece gecen ay adetten 2 önce beta hcg yaptırdım 4.97 çıktı sonra adet oldum kimyasal gebelik denirmi bilmiyorum ama öyle oldu adetten 3 gün önce test yaptım çizgiler koyulastı koyulastı sonra adet oldum ve o gün testte çizgi ilkten cıktı sonra kayboldu dedim olmadı yine vardır elbet bi hayır pes etmedim ama asla

C
Selam kizlar . Bugun adetimin 4. Gunu bitmek uzere yarin tamamen biter. Ben bu aksamdan sogan kurune baslasam ne olur. Bir zarari olurmu
Canım adet bitiminden 2. Gün sonra başlıyosun 7. Güne kadar başlayabilirsin bende 4. Günü başladım bugün 6. Günüm tam 15 gün yapılıyo diye biliyorum kızlar yanlışım varsa düzeltin

Yok kuzum yani ultrasonda muayene etti mi bana da pco görüntüsü var dediler başka doktor da düzenli adet görüosan ve kıllanma tüylenmen yoksa kolay kilo alımın yoksa pko değilsin hiç bir doktor kesinlikle pkosun diyemez 5 kadını muayene etsem 4 ü öyle çıkar dedi kimyasal gebelik belki her ay yaşayan kadın vardır tam gaz devam et bence rabbim tez vakitte verecek sana kuzunu

Canım gercektenmi sadece ultrasonda pko var dedi bana eger oyleyse ben pko değilimdir içime su serptin ya eger olmazsa bu ay başka doktora gidicem o halde belki orda belli olur pko olup olmadığım

Canım gercektenmi sadece ultrasonda pko var dedi bana eger oyleyse ben pko değilimdir içime su serptin ya eger olmazsa bu ay başka doktora gidicem o halde belki orda belli olur pko olup olmadığım
Pco bi sendromdur canım ya pcosun ya da deilsindir öyle pco görünüm var diye bişe yok adetin düzenliyse korkma sakın bir kimyasal gebeliğin de var neden tekrar olmasın ki

Herkese Merhaba Kızlaaaar
Bende 5 aylık evliyim Yaşımız 37 olduğundan mütevellit ilk günden başladık denemelere ama tutturamadık bi türlü yaaa ahahah bu ay soğan kürüne başladım. sat 27 şubattı 1 hafta önce siddetli bi ağrım oldu sonra kanama geldi parca para gelir ya öyle 3-4 parca düstü koyu kırmızı ben adet oldum zannettim soğan küründen dolayı ertesi gün kalktim tertemiz. 2 gündür yine kasık ağrılarım oluyor yine regl olucam zannediyorum her wcde peceteye geliyor kahverengi lekelenme olarak her wcde ama. Ya soğan küründen ya inşallah hamileyimdir t Dua edin kızlar yaaa eşimin doğum günü 2 nisan dünyanın en güzel hediyesini veririm ikimize de Rabbim icinde benimle beraber bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Herkese kocamaaaan sevgiler

Kızlar bugun küre başladım ama bir sorunum var. Sıcaga yakın ılık bir şekilde kokusunu almayayım diye burnumu tıkayarak içmeye çalıştım ama sonunu getiremedim ve bu saate kadar da midem bulandı Sanki evin heryerinde sogan kokuyor gibi geliyor. Var mı bunları hafifletmenin bir yöntemi sizler nasıl içtiniz?

Bende 6 aylık evliyim pcos var çocuğum olsun istiyorum artık.Adetim bittikten 1 gün sonra başladım soğan kürüne bugün 5. Gündeyim. 15 gün boyunca sabah akşam içicem.Bu arada insülin direncim olduğu için doktor glukofen verdi 5 gündür de sabah akşam yarım glukofen alıyorum.Umarım faydası olur da bu ay hamile kalırım

Iyigunler kizlar .bugun reglimin 6 ci gunu sogan kurune bawladim.oylen saatlerinen wimdiye gibi akintim var yogun olmasada islaklik hiss ediyorum kontrol ettim yapiwkan sut kesiyi gibi olmuw.acaba yumurtlamanin yaklawmasinin sinyalimi? Yoksa enfeksiyon atmamlami ilgili bilemedim boyle biweyle karwilawan varmi

Canım soğan akıntı yapıyor için temizlendiği için normal yani yumurtlama ya çok takılma regli bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun hiç aksatmadan özellikle bu 10 günü canım yani reglinin en az 20. Gününe kadar birgün ilişki birgün boş olarak geçir başka türlü tutturmak şans oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…