Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tewekkur ederim abla vucut isisindan bilgim varmi?onuda takip etmek istiyorumda

Kizlar vucut isisnda nasil yumurtladigimi anlaya bilirim?yarindan onuda takip etmek istiyorum
Vucut isisi ile yumurtlamayi anlaman icin adetin ilk gununden beri takipte olman lazm canim. 1 yada 2 gnde birsey anlamazsn. Genel vucut isini bilmen lazm yani adetin ilk gununden baslaman gerekiyordu

Kremsi akinti bende de cok fazla oldu. Hatta iliskide de asiri derecede olmustu. Ama ben hala hamile degilim

Mrblar siz ne kadarlik evlisiniz. 4 asilama denemissiniz. Neden rahim filmi cektirmeyi doktorunuz onermedi?

Bende ilk bi kac icmede icemedim burnumu kapadim. Ama daha sonrasnda cabuk alistim rahat rahat ictim cay icer gibi

Kızlar tekrar Merhabaa maalesef adet oldum 3 günlük kahverengi lekelenmenin sonu kırmızıya döndü ne yazik ki. Soğan kürü 5 gün öne cekmiş oldu. Moralim bozuldu ister istemez ama sabır.. Hayirlisi artik diğer aylara nasipse. Sizlerin güzel haberlerini alarak mutlu olurum inşallah. Herkese sevgiler, dua ile..

Canım nasip genelde ikinci ay kaldı arkadaşlar sopandan sonra reglin biter bitmez 20 gün gün aşırı ilişki olarakdevam et

Ay rabbim sağlıklı nasip etsin ilk önce tek duam ilki sağlıksız gebelik olunca hayırlısıysa olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olsun tekrar aynı şeyi yaşamayalım inşallah bakalım tam sevinmek de istemiyorum emin olmadan ama görünüyor dimi emin olamadım heycanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…