Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım adet bitiminden 7 gün sonra başla 15 gün iç. inşallah iyi sonuç alırsın.

dediğim oldu bugün gördük kırmızıları hafiften soğan kürümde bitti yani sonunda hayıta devam ediyorum bundan sonra incire başlıycam hayırlısı artık pes etmiyorum :81:

canım merhaba ne zamandır gıremıyordum nete yenı okudum yazını saglık olsun canım benım ne yapalım demekkı hayırlısı boyleymıs hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ınsallah bende hala hastalanamadım dersem ınanırmısın bılmem ıyıce zıvanadan cıktım valla stres sıkıntı hepsı ustuste geldı doktora gıttım adet sokturucu yazdı dun basladım ama 10gun ıcmem gerekıyormus anlayacagın bı 10gun daha sıkıntıdayım :44: adet olduktan sonra 3.gunu gel bı hormonlarına bakalım dedı hayırlısı bakalım ne olacak :44:

benım bugun dorduncu gunum daha oncede yapmıstım faydasını gordum gebelık olusmadı ama yararına ınanıyorum bu ay ve onumuzdekı ayda devam etcem bakalımm sayfalar cogalmıs hepsını okuyamadım ama bu sayfada yazıpta gebe kalanlar varmı???

merhabalar....yazilanlarin hepsini umutla okuyorum...bende vucudumda yumurtlama problemi oldugunu cok yeni ogrendim internetteki arastirmalarim beni burayla bulusturdu..cokta iyi oldu :) bu konuda o kadar bilgisizimki sorumu cevaplayabilirseniz cok sevinirim...adet donemlerim son aylarda 1'er haftalik gecikmelerle geliyordu...en sonda 19 martta olmustum...hafta basinda yumurtlama sorunumu ogrenir ogrenmez yani nisanin 12'sinde sogan suyu icmeye basladim...adetin 7. gunu baslamak gerekiyor demissiniz ama ben direk bodoslama bir tarihle basladim bu kure...bugun 3. gunum ve hic bir belirti ile karsilasmadim akinti v.s. gibi ...acaba ben adetimin 7. gununde baslamadigim icin bir faydasini goremez miyim ? birde kimisi beyaz sogan kimisi normal sogan demis ? ben normal disi kahverengi olan bildigimiz yemeklik soganla yapiyorum...yanlis mi yapiyorum acaba ?? zaten cok zor iciyorum birde hatali yapiyorsam lutfen duzeltinde dogrusunu yapayim

hayır yanlış yapmıyrsun ama regli döneminde içilmesi regli süresini arttırır diye biliyorum 7. günü başlanmasının sebebi bu etkilerine gelince hemen etkisini göstermeye bilir akıntı v.s. eğer sizde bi sorun yoksa akıntı falan gerçekleşmez bende içiyorum 12. günüm bende de o kadar çok akıntı falan yapmadı ... günde 2 kez uygula aç karnına öğle yemeğinden 2 saat sonra ve gece yatmadan önce içersen etkini görürsün

slm canm hadi bi baktırda hormonlarına umarım bişey yoktur ilaçlardan sonra hayıt tohumuçayını öneririm mutlaka kullan benim biraz erken oldu ama soğanın etkisimi hayıtın etkisimi bilmiyorum resmen 2 gün çamur gibiydi hala hayıta devam ediyorum sende bi dene derim soğan kürünü de yap mıştın değilmi

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Soğan kürünü kullanıp fayda gören biçok insan duydum ve hatta yakınımda da tanık oldum.Ben miyom için kullanmayı düşünüyorum ama endişem mide rahatsızlığım var ve bu konuda sorun yaratır mı?2 kez endoskopi yaptırdım Kullanan arkadaşlarımız varsa böyle bir şikayetleri oldu mu?

canım ben sogan kuru yapmadım mıdem bıraz rahatsız ama hayıtı kullanmak ıstıyorum denıcem su hormonlarım bı bellı olsunda bakalım ınsallah bırsey cıkmaz dua et benım ıcın

selam bende midemden rahatsızlık çektim yıllarca hala meyvesuyu içsem acı yesem sabaha kadar çekerim ama soğan suyunu denedim ilk gün hiçbişey olmadı bende devam ettim bitirdim kürümü bi gün dene mideni ağrıtırsa yapma

canım ben sogan kuru yapmadım mıdem bıraz rahatsız ama hayıtı kullanmak ıstıyorum denıcem su hormonlarım bı bellı olsunda bakalım ınsallah bırsey cıkmaz dua et benım ıcın

merhaba canm hayıtta daha acı bişey ama sonra alısıyosun çay gibi gelmeye başlıyo tadı artık
bu arada ben doktora gittim smear için hormon tahlilim falan normal çıktığını söyledim olabilir pko görünümü var sende kilonun yen az yüzde 5 ini verirsen onlardan kurtulursun dedi şok diyetler yapmadan spor yürüyüş yediklerine dikkat et bol yeşil bitkiler yersen hiçbişey kalmaz dedi 2 haftadır çabalıyorum 3 kilo vermiştim geri almaya başladım

canım ben de yaptım soğan kürü,ben de de var mide rahatsızlığı. tedirgindim başlarken midem kötü olacak diye. ama çok şükür rahatsızlığı artırmadı.. denemekte yarar var

canım adet bitiminden 7 gün sonra başla 15 gün iç. inşallah iyi sonuç alırsın.

tesekkür ederim cevabınız için. ama ben 5. günü başladım bilmiyorum faydası olurmu. benim normalde çok akıntım vardı çünkü iltahap var ama soğan küründen sonra hiç olmadı işe yaramıyacak mı yoksa offfff bıktım artık düşünmekten. ama yinede sormak istiyorum akıntısı olmayıp gebe olan varmı

benimde ülser sorunum var. ilk 3 gün midem çok ağrıdı. saraçoğluna mail attım midesinde sorun olan kişilerin kullanasını önermiyoruz diye yanıt geldi. yanıt 2 gün sonra geldiği için ben kullanmaya devam ettim 4. günden sonra mide ağrım kesildi rahat bi şekilde tamamladım. sadece bi kaç gün gaz giderici bi mide ilacı kullandım sonra onu da bıraktım. sen bi kaç dene istersen düzelmezse bırakırsın.

Selamlar...Bugun sogan kurunde 7. gunum...sabah aksam iciyorum ama 7 gundur ne bir akinti ne v.s. .....tik yok hala....gecen ay 19'unda adet olmustum...yarin 19'u ama hic bir regl belirtimde yok :S kimisi sogan kuru sayesinde normal adet gunumden 2-3 gun once adet oldum demis...kafam allak bullak oldu....acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum diye merak eder oldum

soğan kürünün ilk haftası..! hala ne akıntı nede başka birşey yok bende. demekki intihap yomuş bende bundan bunu anlıyorum. pcolara iyi geliyormu onu bilemiyorum. hastalandıktan sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum. kürü kullanıp pcodan kurtulanlar var dimi??:44:
ayrıca ben dün yani kürün 7. günü bir defa içebildim umarım kürün düzenini bozmamışımdır:26:

sen ne zaman başladın ki küre:44: adet tarihine denk getirmişsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…