- 28 Ocak 2011
- 2.829
- 3
merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim benim 3 temmuzda evliligimizin 3. yilini geride bırakıcaz inşallah bu güne kadar hiç korunmadıgımız halde hiç gebelik olmadı. sogan kürünü araştirdim gerçekten iyi sonuç alan çok kişi var. bende denemek istiyorum ama ne zaman denersem iyi sonuç alırım bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. lütfen
dediğim oldu bugün gördük kırmızıları hafiftensoğan kürümde bitti yani sonunda hayıta devam ediyorum bundan sonra incire başlıycam hayırlısı artık pes etmiyorum :81:
merhabalar....yazilanlarin hepsini umutla okuyorum...bende vucudumda yumurtlama problemi oldugunu cok yeni ogrendiminternetteki arastirmalarim beni burayla bulusturdu..cokta iyi oldu :) bu konuda o kadar bilgisizimki sorumu cevaplayabilirseniz cok sevinirim...adet donemlerim son aylarda 1'er haftalik gecikmelerle geliyordu...en sonda 19 martta olmustum...hafta basinda yumurtlama sorunumu ogrenir ogrenmez yani nisanin 12'sinde sogan suyu icmeye basladim...adetin 7. gunu baslamak gerekiyor demissiniz ama ben direk bodoslama bir tarihle basladim bu kure...bugun 3. gunum ve hic bir belirti ile karsilasmadim akinti v.s. gibi ...acaba ben adetimin 7. gununde baslamadigim icin bir faydasini goremez miyim ? birde kimisi beyaz sogan kimisi normal sogan demis ? ben normal disi kahverengi olan bildigimiz yemeklik soganla yapiyorum...yanlis mi yapiyorum acaba ?? zaten cok zor iciyorum birde hatali yapiyorsam lutfen duzeltinde dogrusunu yapayim
kızlar pco yum adetimin 9. günü. bugün başlayıp 15 gün kullansam olur mu acaba? 2 gün geç başlamış olcam
canım merhaba ne zamandır gıremıyordum nete yenı okudum yazını saglık olsun canım benım ne yapalım demekkı hayırlısı boyleymıs hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ınsallahbende hala hastalanamadım dersem ınanırmısın bılmem ıyıce zıvanadan cıktım valla stres sıkıntı hepsı ustuste geldı doktora gıttım adet sokturucu yazdı dun basladım ama 10gun ıcmem gerekıyormus anlayacagın bı 10gun daha sıkıntıdayım :44: adet olduktan sonra 3.gunu gel bı hormonlarına bakalım dedı hayırlısı bakalım ne olacak :44:
kızlar pco yum adetimin 9. günü. bugün başlayıp 15 gün kullansam olur mu acaba? 2 gün geç başlamış olcam
slm canm hadi bi baktırda hormonlarına umarım bişey yoktur ilaçlardan sonra hayıt tohumuçayını öneririm mutlaka kullan benim biraz erken oldu ama soğanın etkisimi hayıtın etkisimi bilmiyorum resmen 2 gün çamur gibiydi hala hayıta devam ediyorum sende bi dene derim soğan kürünü de yap mıştın değilmi
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Soğan kürünü kullanıp fayda gören biçok insan duydum ve hatta yakınımda da tanık oldum.Ben miyom için kullanmayı düşünüyorum ama endişem mide rahatsızlığım var ve bu konuda sorun yaratır mı?2 kez endoskopi yaptırdımKullanan arkadaşlarımız varsa böyle bir şikayetleri oldu mu?
canım ben sogan kuru yapmadım mıdem bıraz rahatsız ama hayıtı kullanmak ıstıyorum denıcem su hormonlarım bı bellı olsunda bakalım ınsallah bırsey cıkmaz dua et benım ıcın
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Soğan kürünü kullanıp fayda gören biçok insan duydum ve hatta yakınımda da tanık oldum.Ben miyom için kullanmayı düşünüyorum ama endişem mide rahatsızlığım var ve bu konuda sorun yaratır mı?2 kez endoskopi yaptırdımKullanan arkadaşlarımız varsa böyle bir şikayetleri oldu mu?
canım adet bitiminden 7 gün sonra başla 15 gün iç. inşallah iyi sonuç alırsın.
Selamlar...Bugun sogan kurunde 7. gunum...sabah aksam iciyorum ama 7 gundur ne bir akinti ne v.s. .....tik yok hala....gecen ay 19'unda adet olmustum...yarin 19'u ama hic bir regl belirtimde yok :S kimisi sogan kuru sayesinde normal adet gunumden 2-3 gun once adet oldum demis...kafam allak bullak oldu....acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum diye merak eder oldum