Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bugun sabah uyandimda migdem cok fena bunaliyordu kusmak istedim. Kahvalti masasindan kosarak lavaboya gittim. Bugun adetimin 25.gunu, son 3 adetim 42-44 gun arasi geldi. Ovulqsyon testleri aldim baya bi para verdim. Yumurtaligim agriyor, goguslerim cok hasas olmus. Gecen ayda bu belirtileri yasadim ve hamilelikten supelendim megerse onlar yumurtlama belirtileriydi. Bu ay bu iyuna gelmiycem ve iliskiye devam :) ... Doktorum 28-32 gun arasi iliskuye gir dedi. Burayi takip edenler varsa yaziyorum. Dun bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendim cok duygulandim cokta sevindim onun adina. Bakalim bu ay ne olacak. Bu ay ne sogan kuru nede bisey yaptim. Hayirlisi diyelim
insallah

hadi ya inşallah bu ay bebişin olur 42 44 gün ne kadar uzun sürüyor hayırlısı olsun.

merhabalar. bugün adetimin 2. günü. kimileri 7. günü kimileri 14. günü başlanması gerek deniyor. ne zaman başlayacam ben bu soğan kürüne.
hem adet düzensizliğim var hemde hamile olmak istiyorum. saraçoğluna yazdım az önce daha cevap gelmedi malesef. kafam karıştı iyice:26:

Canim iki veya en gec 3 gunde bir esinle birlikte olursanuz yumurtlama donemini kacirmazsiniz. Yalniz hepimiz etten kirnaktan insaniz bagzi gunler yorgun oluyoruz, bagzi gunler isteksiz veya bagzi gunler tartisip ta yapmak istemiyoruz. Ben adama iyi davranmaya calisiyom cilveler yapiyomki birlikte olalim. Artik insan yoruluyor piskolojikmen. Pes etmemek gerek, cinsel isteksizlikte olumsuz etkiler bunun icin de yontemler bulun. Ya varya kadin olmak ne zormus. Benim yumurtlama donemim 4 gun sonra. Onumuzdeki 8 gun cok onemli. Insallah olumlu olur. Ayin 15. Adet gunum bakalim insallah bebis gelir.

canım benım adetım de cok duzensızlestı korunduktan sonra bızım soyle bır hatamız oluyordu gun asırı ılıskıye gırıyorduk ama yalnızca 13-14-15.gunlerde ben ayaklarımı fln dıkıp beklıyordum adetım duzensız oldugu ıcın yumurtlama gununun o gunler olmadıgını kestıremedım yanı dıger gunlerde hemen kalkıp banyoya gırıyordum :44: inşallah senin için de artık hayırlısı olurda bebişini kucagına almak nasip olur canımmm :KK16:

iyi ya sevindim valla bende takmıyorum napiim ah ah bende kocaya çatmasam iyi olacak ama bazen tutamıyom kendimi ona da bi çözüm geliştirdim aklıma gelirse derin nefes alıp soluyorum :)))) bu da çatmamın bir kısmını engelliyor :KK1: acaba bende yumurtlama gününü tutturamıyoruz diye düşünüyorum ovulasyon takip mi alsam acaba diyorum. bi de benim tam ovulasyon günümde o akışkan sıvıyla birlikte hafif pembe kanama oluyor ama o gün özellikle çok stresli ve isteksiz oluyorum kaç kez oldu böyle ödev gibi geliyo bazen yaa:KK17:

iyi bir çözüm bulmuşsun valla dur onu bende deneyim bakalım etkisi olacak mı :KK1: canım aslında ovulasyon donemını kestırebılıyormussun sen yıne de emın olmak için testlerden alabilirsin bence herkes testlerın cok net oldugunu soyluyor dene bakalım bi eger benimde adetim teşfir ederde gelirse bende denerim :KK1: bugunle bırlıkte tam 26 gun gecıktı adetım artık dalgaya vurmaya basladım ya hayırlısı :KK9: isteksizliğe gelince çok fazla düşünmemeye calış canım ya odaklanma yani ovulasyon gününe istekli hale getirmeye çalışın eşinde yardımcı olsun sana biraz

Son düzenleme:
iyi bir çözüm bulmuşsun valla dur onu bende deneyim bakalım etkisi olacak mı :KK1: canım aslında ovulasyon donemını kestırebılıyormussun sen yıne de emın olmak için testlerden alabilirsin bence herkes testlerın cok net oldugunu soyluyor dene bakalım bi eger benimde adetim teşfir ederde gelirse bende denerim :KK1: bugunle bırlıkte tam 26 gun gecıktı adetım artık dalgaya vurmaya basladım ya hayırlısı :KK9: isteksizliğe gelince çok fazla düşünmemeye calış canım ya odaklanma yani ovulasyon gününe istekli hale getirmeye çalışın eşinde yardımcı olsun sana biraz

merhaba canım haklısın ya kafamda vardı ovulasyon testi almak adetten sonra alayım bi de onu deneyeyim :))) senin baya gecikmiş adet hayıtla herkes düzene girdiğini söylüyo istersen onu da bi dene. Eşimle konuşunca sanki ona da ödev gibi gelecekmiş gibi düşünüyorum aslında konusmak en iyisi

merhabalar. bugün adetimin 2. günü. kimileri 7. günü kimileri 14. günü başlanması gerek deniyor. ne zaman başlayacam ben bu soğan kürüne.
hem adet düzensizliğim var hemde hamile olmak istiyorum. saraçoğluna yazdım az önce daha cevap gelmedi malesef. kafam karıştı iyice:26:

bayanlar bi cevap verin lütfen

merhaba adet bittikten 7 gün sonra başlıyosun yani yumurtlama tarihine geliyor 15 gün öğlen ve akşam aç karnına hazırlayıp içiyosun biraz geç oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir iyi geceler:81:

Iyi aksamlar bayanlar aldigim ovulasyon testlerini kullandim dun bisey yoktu az once tekrar baktim cunku kasik agrilarim var tuhaf tuhaf belirtiler var ve ovulasyon testi pozitiv cikti :) artik iliskiyi bu 5 gun sIkI yapcagiz. Bakalim bu ay ne olacak ben tekrar soyleyim umutluyum ama yinede bilemeyiz tabi olmasada bu ay hayirlisi. Clearblue dijital almistim. Doktorum given o teste dedi. Hatta kendisi bana hesap etti ve zaten demisti 30 mart ve 4 nisan arasi bos durma demisti. 7 nisanda kan istiyor, bakacakmis yumurtlama basarili gecmismi diye. Gebelik degil tabi cok erken olur diye. Gebelik testini 15 nisandan once yapma cikmaya bilir dedi. Olmazsa bende bir sorun gorunmezse esimi kontrole alacakmis. Bakalim. Size haber verecem. Bu ay bisey uygulamadim. Insalllahhh olumlu olur da bu stresten kurtulurum. Bu hafta tam 3 arkadasimin gebe oldugunu ogrendim. Onlardan dua istedim. Dilerimki herkezin bebisi olur. Herseyden once saglik ve huzur :)

Iyi aksamlar bayanlar aldigim ovulasyon testlerini kullandim dun bisey yoktu az once tekrar baktim cunku kasik agrilarim var tuhaf tuhaf belirtiler var ve ovulasyon testi pozitiv cikti :) artik iliskiyi bu 5 gun sIkI yapcagiz. Bakalim bu ay ne olacak ben tekrar soyleyim umutluyum ama yinede bilemeyiz tabi olmasada bu ay hayirlisi. Clearblue dijital almistim. Doktorum given o teste dedi. Hatta kendisi bana hesap etti ve zaten demisti 30 mart ve 4 nisan arasi bos durma demisti. 7 nisanda kan istiyor, bakacakmis yumurtlama basarili gecmismi diye. Gebelik degil tabi cok erken olur diye. Gebelik testini 15 nisandan once yapma cikmaya bilir dedi. Olmazsa bende bir sorun gorunmezse esimi kontrole alacakmis. Bakalim. Size haber verecem. Bu ay bisey uygulamadim. Insalllahhh olumlu olur da bu stresten kurtulurum. Bu hafta tam 3 arkadasimin gebe oldugunu ogrendim. Onlardan dua istedim. Dilerimki herkezin bebisi olur. Herseyden once saglik ve huzur :)

canım beniimmm bu günleri bol bol değerlendir sen o zaman aman aksatma ara verme :21: Allah hakkınızda hayırlısını versin en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız inşallahh aminnn :KK3:

selamlar kızlar noldu nerelerdesiniz? Soğan suyu kürünüz nasıl gidiyor. Benin salı günü bitiyor ay gerçekten usandım diyebilirim bu arada bende kasık ağrısı yaptı ve karın ağrısı sizde oldumu hayıtta yapmış olabilir.

merhaba canım haklısın ya kafamda vardı ovulasyon testi almak adetten sonra alayım bi de onu deneyeyim :))) senin baya gecikmiş adet hayıtla herkes düzene girdiğini söylüyo istersen onu da bi dene. Eşimle konuşunca sanki ona da ödev gibi gelecekmiş gibi düşünüyorum aslında konusmak en iyisi

canım esınle konus bence emın ol faydası olur fazlada dusunmemek lazım ama malesef kı ınsan yapamıyor elınde olmadan aklın hep oraya kayıyor hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah benım adet hala ortalarda yok cnm kendısı tesrıf etmedı daha :KK1: arısutu bal propolıs karısımına basladım bende bakalım hayırlısı :97: doktorumu aradım durumumu soyledım kan testı yaptır dedı eger sonuc negatıf cıkarsa adet sokturucu kullan dedı cuma gunu kan verdımm yarın cıkıyorr dua edın kızlarr lutfenn :96:

canım esınle konus bence emın ol faydası olur fazlada dusunmemek lazım ama malesef kı ınsan yapamıyor elınde olmadan aklın hep oraya kayıyor hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah benım adet hala ortalarda yok cnm kendısı tesrıf etmedı daha :KK1: arısutu bal propolıs karısımına basladım bende bakalım hayırlısı :97: doktorumu aradım durumumu soyledım kan testı yaptır dedı eger sonuc negatıf cıkarsa adet sokturucu kullan dedı cuma gunu kan verdımm yarın cıkıyorr dua edın kızlarr lutfenn :96:

hadi inşallah bebektir bizlede sonucu paylaşırsın heralde yarın yaptırırsın testi olmasa da hayırlısı artık vardır bi zamanı merakla bekliyorum dua edeceğim senin için:80:

hadi inşallah bebektir bizlede sonucu paylaşırsın heralde yarın yaptırırsın testi olmasa da hayırlısı artık vardır bi zamanı merakla bekliyorum dua edeceğim senin için:80:

canım teşekkür ederim duaların için ama malesef ki sonucum negatif :KK43::KK43: yokmuş bebişş :KK14: halada hastalanamadım ama adet sokturucu aldım bırkac gun daha bekleyıp adet sokturucuye baslıcam :44: napalım demekkı hayırlısı boyleymıs Allah herkese nasıp etsın aratmasın ınsallah :KK16::KK16:

canım teşekkür ederim duaların için ama malesef ki sonucum negatif :KK43::KK43: yokmuş bebişş :KK14: halada hastalanamadım ama adet sokturucu aldım bırkac gun daha bekleyıp adet sokturucuye baslıcam :44: napalım demekkı hayırlısı boyleymıs Allah herkese nasıp etsın aratmasın ınsallah :KK16::KK16:

üzülme canm ya hayırlısı tabiki benimde regli günü yaklaştı 6 nisan hiçbişey hissetmiyorum yani sanmıyorum bebiş olacağını üzülmüorum desem yalan olur :KK59: ama çok çalışacağım nisanda ümidimizi kaybetmeyelimm canım ii akşamlar:80:

dediğim oldu bugün gördük kırmızıları hafiften :KK59: soğan kürümde bitti yani sonunda hayıta devam ediyorum bundan sonra incire başlıycam hayırlısı artık pes etmiyorum :81:

kızlar bir şey sorucam ben ocak ayında ilk defa soğan kullandım 15 gün ve hamıle olduğumu öğrendim 4 haftalıkdı düşükle sonuçlandı şubatta düşük kanaması vs gene soğan kürü yaptım bu seferde kanamayla sonlandı geçen ay 5 gün içtim ve hamıle kalamadım bu sefer ama sorum şu:
sorum:?????
bu soğan kürü rahim duvarını inceltiyomu arkadaşlar

merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim benim 3 temmuzda evliligimizin 3. yilini geride bırakıcaz inşallah bu güne kadar hiç korunmadıgımız halde hiç gebelik olmadı. sogan kürünü araştirdim gerçekten iyi sonuç alan çok kişi var. bende denemek istiyorum ama ne zaman denersem iyi sonuç alırım bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. lütfen:KK59:

bugün küre başladım. hadi kazam mübarek olsun. gelişmeleri sizlerle paylaşırım burdan.:KK34:

tadını merak edenlere söylüyorum,çok hassas olmama ramen ben içebildim. tatsız bişey,bardağı bitirince bir tuhaf oluyor kokusu felan kötü geliyor ama sonrasında tatlı bişeylerle tadı değiştirebilirsiniz. :nazar:

X