Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

acikcasi ben doktordan cikar cikmaz , o endiseyle ne tarih ne de adet donemime bakmadan basladim bu kure. Son 3 aydir adet gunlerim 1'er hafta gecikmeli oluyordu. en son 19 martta oldu... ve ben bu kure 12 Nisanda basladim...Yani adetin 7. gunu baslanmasi kuralina uyamadim...ve 10 gunde icsem en azindan icimi temizler maksadiyla oyle ortadan bi yerden basladim...ama bendede hic bir akinti yapmadi...ustune birde adetiminde zamaninda gelmesini saglamadi...bende senin gibi dusunmeye basladim...bendede iltihap olmadigina gore icim temizmis diyorum

anladım canım,iyi yapmışın o zaman. ben intihap için içmiyordum zaten,malesefki pco için! inşallah işe yarar

canım kilon çokmu fazla ki kilo vermekle ne alakası olabilir acaba merak ettim bol bol su iç canım benim ya valla su her derde devaymış günde özellikle en az 1.5lt içmek gerekiyormuş pet şişeye koy onu bitirmeyi hedefle gün içinde onunda çok büyük etkisi olur bence kilo vermende

yani pko da kilo vermek çok önemliymiş 1.67 boyum 71 kiloyum şu an kilolu gözükmüyorum ama yaygın bi göbeğim var onun gitmesi lazım dedi dr yavaş yavaş veriyorum umarım böyle devam eder senin durumun ne gittinmi dr a

Arkadaslar bu ayda olmadi. Cok morelim bozuldu. Ama hayirlisi diyelim. Zaten gecen ay ne sogan kuru nede bisey yaptim. Bu ay kafama taktim sogan kurunu 15 gun yapcam ardindan ertesi gun incire basliycam. Ayni anda folic acid icecem. Esimede iyi bakacam havuc suyu cok iyimis ve keciboynuzu bulursam bu memlekette onu uyguluycam. Iki ay sonra turkiyeye gidiyom olmazsa ordan alirim tum gerekenleri. Ama gecen ay biraz aile sorunlari olmustu ic yapmadigim kadar stress yaptim. oglumun cani sag olsun hayirlisini diliyorum artik.

Bende 9 gundur sogan suyu iciyor olmama ragmen bu ayda gecikmem oldu...oysaki cok inanarak iciyordum...son 3 aydir 35-39 gunluk araliklarla oluyorum adetimi...artik iyice pco oldugumu dusunmeye basladim...Adetimin 3. gunu hormon testlerimi yaptircam hemen ama adetim 2 gun gecmesine ragmen hala ortalikta yok....Az once beraber hamilelige karar verip beraber konusup planlar yaptigim arkadasimin hamile kaldigini ogrendim..Bir yandan onun icin gercekten sevinirken diger yandanda kendi durumumu dusunup gozyaslarimi tutamiyorum.Biliyorum stress yapmamak dusunmemek gerekiyor ama elimde degil tutamiyorum gozyaslarimi

bence sadece soğan suyu pek bi işe yaramıyo aynı zamanda hayıt tohumu civanperçemi içebilirsin ben 29 günde bir regli oluyordum 26 güne düştü çok şeyler farkettim, geçen ay soğankürü hayıt tohumu içtim reglim aynen çamur gibi geldi. Sakın üzülme seninde bi bebişin olacak zamanı var demekki valla benimle karar verenler benden sonra karar verenler kararsız kalanlar hepsinin bebeği oldu bende öğrendiğim ilk gün hem sevinip hem bozuluyorum biraz ama napalım var bi zamanı demekki sende kontrollerini yaptır bu dediklerimi de dene derim gerçekten çok farkediyosun değişiklikleri üzülme olurmu :79:

Melekbade gercekten cok tesekkur ederim... Ne bileyim sogan kurunden bir cok insan mucize gibi bahsetmisti...bende bundan dolayi cok umutlanmistim ama anladim ki her bunyeye ayni sekilde faydali olamiyor.Bende arada adacayi iciyordum ama oda yaramadi...Hayit tohumu ile civanperceminin nasil icilmesi gerektigini bilmiyorum ama siteden bulabilirim sanirim..Yalniz okudugum kadariyla bir kuru uygularken baska bir kur uygulanmiyormus ya hani simdi bu hayit ve civanpercemini sogan kuruyle birlikte ayni anda mi iciyorsun,bir sakincasi yok yani ? Yarin gidip aktardan alayim diyorum...Sogan kurume aynen devam edip arada digerlerinide cay gibi mi iceyim bir ondan bir oburunden ?

rica ederim sıkma canını. Ben soğan kürünü yaparken yaptım hayıt tohumunu 5 liralık aldım çok geliyo zaten 1 tatlı kaşığı bir bardak kaynar suya atıp ağzı kapalı demliyosun sabah ve gece yatarken içiyorum arada hayıt la beraber civanperçemi aslanpençesi adaçayı ne varsa azıcık onla karıstırıyorum değişiklik oluyo yani tadı çok kötü ama pes etmedim alıştım 3 veya 6 ay kadar içilince çok faydalı oluyomuş

canım aslında gercekten yokmus fazla kılon ama doktorun onemlı dedıyse elınden gelenı yap göbüşünü eritmek için tatlım ben adet sokturucu kullanıyorum bılıyosunkı progestan dıye bır ılaca basladım 10gun ıcecektım bugun 9.gunum ondan sonrada adetın tesrıf etmesını beklıcem eger 5gun ıcınde fln hastalanmazsam doktora gıdıcem :18: hastalanırsamda hastalıgımın 3.gunu gıdıcem hayırlısı bakalım yarın son gunum ondan sonra beklemeye gecıcem dua et benım ıcınde olurmu cnmm :26:

canım tabıkı oglunun canı sagolsun bundada vardır bır hayır sıkma canını folıc asıdı mutlaka kullan canım bencede Allah herkesın gonlune gore versın en kısa zamanda hepımıze nasıp etsın ınsallah

mrb arkadaşlar ben de burda çok kür araştırdım hamile kalmak için soğan kürü yaptım ve aynı zamanda süt ve maydanoz kaynatıp buharına oturdum ve ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırdım kürden mi oldu şanstan mı tabi önce allah ın izni 2 ay sonra hamile kaldım 1 yıldır bebek istiyor korunmuyorduk şimdi beş buçuk aylık hamileyim rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin

canım yaa ne mutluu Allah hayırlı ugurlu etsınn tabıkı dedıgın gıbı oncelıkle Allahın ıznıyle hamıle kaldın ama denedıgın yontemlerınde etkısı vardır elbette ozelıklede ınanarak yaptıysan cok sevındım senın adına cnm Allah ısteyen herkese nasıp etsın senınkınıde tamamına erdırsın

ayy inşallah düzelir canm yaa bu ay ne kadar sıkıntı çektin dua edeceğim senin için herşey yolunda gider hormon tahlillerinde yok bi sıkıntı değilmi?

ayy inşallah düzelir canm yaa bu ay ne kadar sıkıntı çektin dua edeceğim senin için herşey yolunda gider hormon tahlillerinde yok bi sıkıntı değilmi?

canım benım cok tesekkur ederım valla guya hormon tahlılı fln yapıldı ama en son gıttıgım doktor hormona adetın 3.gunu bakılır demıstı ama bnm tum tahlıllerım yapıldıgında adet degıldım bugun ılacın son gunu beklıcem artık bakalım hayırlısı olsun cnm ya baska bırsey dıyemıyorumkı

nihayet adetim tesrif ettiler...ben yumurtlama problemimi bir iki hafta once yani cok yeni ogrendigim icin bu ay kendimi yumurtaliklarimla savasa cikacak gibi hissediyorum :) size bir sey sormak istiyorum...bugun sogan kurumde 10. gunumdu ve adet oldum...sogan kurunu incir kurunden once kaba tabirle icimi temizlemek ve birde adet dongumdeki gecikmeleri azaltmak icin iciyordum...iltihap veya kist gibi bir durumum olmadigi icin simdi sogan kurunu birakip, yumurta sayimi arttirmak ve buyutmek icin ( cunku gecen ay sadece tek bir yumurtam vardi oda 11 mm idi sadece), incir kurune baslamak istiyorum ama ne zaman baslamam gerektigini bilmiyorum ? bilgisi olan varsa bana soyleyebilir mii lutfen bugun adetimin ilk gunu ve ben adetimin 3. gunu incir kurune baslamayi dusunuyorum ? iyi mi ediyorum acaba ?? 3. gun ayni zamanda hormon testlerimede bakilacak..insallah daha buyuk sorunlar cikmaz ... gercekten cok yipratici bir durummus ... 2 haftadir kimseyle gorusmek hatta konusmak bile istemiyorum insallah hepimiz cok tatli anneler olucaz en kisa zamanda ... gercekten sadece kendim icin degil hepimiz icin dua ediyorum...gerci dualarda nicklerinizi kullanmak biraz garip oluyor :) ama ben inaniyorum hepimiz o mutlulugu tadicaz insallah... :79:

canım süt ve maydanozu ne kadar ve ne zaman uyguladın?

mrb. arkadaşlar okuyunca yazınlanları bende başlama kararı aldım ben denedim ama içememiştim midemi bulandırıyor çünkü ama zorlayacağım bu sefer.1 yıldır banimde olmadı bebiş klomen kullandım 2 .ayım yarın test yapıcam ama ümitli değilim. inş. en kısa zaman da mutlu haberi alırım . 1 ay kullanıp hemen etkisini gören varsa paylaşsın lütfen.

Arkadasim bende ilk gunlerde ogure ogure iciyordum...daha sonra evdeki okaliptus yagini ( nezleyken burun tikaniklarini gidermek icin kullaniyordum normalde , sert nane kokusu yani ) derin bir sekilde koklayip oyle ictim sogan suyunu...nane kokusu genzime kadar isledigi icin soganin ne kokusunu ne tadini hic bir seyini anlamadan iciyordum rahat rahat...sonucta sogan suyuna bir sey katmadan icmek gerekiyorsa bir seyler kokladiktan sonra icmek en pratik yontem...okaliptus yagi varsa super olur yoksada o tarz bir seyler kokladiktan sonra icmek insana kolaylik sagliyor...hatta bir kac gun sonra oyle alisiyorsunki ben naneyide koklamayi birakip direk dikiyordum kafaya....kolay gelsin...

bende soğan kürünü bitirdim ve incire başladım reglimin 1. günü .....çünkü incir kürü döngüyü tam içine alıyo bittiği günden bir gün sonrada soğan kürümün 2.kısmı denk geliyo eğer soğana devam edeceksen 1 . günü başla derim....soğan kürünü yaptım ama bende bi değişiklik olmadı gerçi regli günlerim düzgün 28 günde bir oluyrm çok şükür bir sapma olmadı şimdiye kadar ben sadece iltihap falan varsa diye içmiştim ama ne akıntı oldu nede başka bişi ama saraçoğluda hemen ilk kürde hamile kalmanız şart değil diyo bakalım bu ay ne olacak hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…