nihayet adetim tesrif ettiler...ben yumurtlama problemimi bir iki hafta once yani cok yeni ogrendigim icin bu ay kendimi yumurtaliklarimla savasa cikacak gibi hissediyorum :) size bir sey sormak istiyorum...bugun sogan kurumde 10. gunumdu ve adet oldum...sogan kurunu incir kurunden once kaba tabirle icimi temizlemek ve birde adet dongumdeki gecikmeleri azaltmak icin iciyordum...iltihap veya kist gibi bir durumum olmadigi icin simdi sogan kurunu birakip, yumurta sayimi arttirmak ve buyutmek icin ( cunku gecen ay sadece tek bir yumurtam vardi oda 11 mm idi sadece), incir kurune baslamak istiyorum ama ne zaman baslamam gerektigini bilmiyorum ? bilgisi olan varsa bana soyleyebilir mii lutfen
bugun adetimin ilk gunu ve ben adetimin 3. gunu incir kurune baslamayi dusunuyorum ? iyi mi ediyorum acaba ?? 3. gun ayni zamanda hormon testlerimede bakilacak..insallah daha buyuk sorunlar cikmaz ... gercekten cok yipratici bir durummus ... 2 haftadir kimseyle gorusmek hatta konusmak bile istemiyorum
insallah hepimiz cok tatli anneler olucaz en kisa zamanda ... gercekten sadece kendim icin degil hepimiz icin dua ediyorum...gerci dualarda nicklerinizi kullanmak biraz garip oluyor :) ama ben inaniyorum hepimiz o mutlulugu tadicaz insallah... :79: