benimde bugün 2.günüm tadı çok kötü ama ya çok zorlanıyorum içmekte dün akşam yemekten sonra içmek zorunda kaldım farkedermi yemek öncesi ve sonrası :44:
merhaba arkadaşlar.
ben de geçen ay soğan kürü yaptım. 12 gün dayanabildim. adetimin 7. günü başlamıştım.
adetimin 17. günü de progestan 200mg başladım. 10 gün kullandım. normalde ilaç bitince bir hafta içinde adet olmam gerekiyodu. geçtiğimiz aylarda da kullanıyodum çünkü ilacı. ilaç bittiğinde 7. gün leke geldi ve sadece o gün ve ertesi gün. sonra bitti.
birincisi bu adetten mi sayılıyor?
ikincisi, buna soğan kürü sebep olmuş olabilir mi?
acaba gebelik var mı diye de merak ediyorum açıkcası.
ama test falan yaptırmaya kalkışmadım.
bi fikri olan var mııı?
merhaba arkadaşlar.
ben de geçen ay soğan kürü yaptım. 12 gün dayanabildim. adetimin 7. günü başlamıştım.
adetimin 17. günü de progestan 200mg başladım. 10 gün kullandım. normalde ilaç bitince bir hafta içinde adet olmam gerekiyodu. geçtiğimiz aylarda da kullanıyodum çünkü ilacı. ilaç bittiğinde 7. gün leke geldi ve sadece o gün ve ertesi gün. sonra bitti.
birincisi bu adetten mi sayılıyor?
ikincisi, buna soğan kürü sebep olmuş olabilir mi?
acaba gebelik var mı diye de merak ediyorum açıkcası.
ama test falan yaptırmaya kalkışmadım.
bi fikri olan var mııı?
canım sadece leken gelmıs sanırım yanı cok az geldıyse adet oldun denılemez bence ıstersen bır test yap en azından ıcını ferahlatmak acısından
test yapsam ve sonuç negatif gelse mahvolucam
sanırım ondan cesaret edemiyorum...
bir de idrar tahlilinde benim hiç çıkmaz ki...
beta-hcg vermem lazım...
offf durumum çok karışık!
:18:
canım anlayabılıyorum senın bende hala hastalanmadım testler negatıf cıktı ama aklımda hala bır soru ısaretı var acaba diye ıcımı rahatlatmak ıcın gıdıp sımdı test alacagım ve tekrarlayacagım bakalım ne cıkacak :18: en azından umutlanmamıs olurum dıye dusunuyorum yıne kararı sana bırakıyorum
insallah faydası olur :) bende yumurta çatlaçmak ıcın sogan kürü uygulayacagım bakalım sımdı kanama ile dusuk yapıyorum adetımın 5. günündeyim hayırlısı olsun
canım anlayabılıyorum senın bende hala hastalanmadım testler negatıf cıktı ama aklımda hala bır soru ısaretı var acaba diye ıcımı rahatlatmak ıcın gıdıp sımdı test alacagım ve tekrarlayacagım bakalım ne cıkacak :18: en azından umutlanmamıs olurum dıye dusunuyorum yıne kararı sana bırakıyorum
ayh ayh, hayırlısı inşallah güzelcim.
merak ettim, sonucu yaz e mi?
ben de yapiim bari bi ara bi test. düşün düşün, çıkılmıyo ki işin içinden...:18:
melekbade
inşallah pozitif çıkar sonucu bizede söyle merak ettim tabi hayırlısı olsun canmm sen soğan kürünü yapıomusu
yok yok kızlarr yaptım test malesef ki yine negatiffzaten umudum yoktu biliyordum negatif cıkacagını ama bu adet gecıkmesı bnm psıkolojımı alt ust ettı hıc boyle olmazdım ustelık ortada neden de yok kontrollerımı yaptrdım hersey yolunda takmamam lazım kafama ama olmuyor ıste :84: Allah hakkımızda hayrlısını versın dıyorum Allah buyuktur bekleyelım sabredelım canım sogan kuru yapmadım bı hastalanamadım kı yapayım şimdi bal aldım ıcınde propolıs ve arı sutu var her derde devaymıs adet de duzenleyıcıymıs umarım bır faydası olur bekleyelım bakalım :97:
merhaba canım ben değil humis yapacaktı test daha benim günüme bi 10 gün var seninde sağlık olsun canım hiç belli olmaz oladabilir hayırlısı olsun napalım alışacağız bu durumlara geç olsun da güç olmasın derler... Ben de devam soğan kürüne hayıtı da bu aralar midem yanıyor acı yemiştim içemiyorum ama yarın başlıycam takma kafana boşver ye iç gez keyfine bak inş bal da şifa olur canım ne zamandır istiyosunuz bebiş
canım sanırım mesajlar karısmıs sen bana yazmıstın test yapınca sonucu soyle diye ben alıntı yaptım ama yanlıs yapmısım sanırım neyse bosverhaklısın canım benım gec olsunda guc olmasın Allahım aratmasın aminn valla tatlım dunden berı bende aynen senın dedıgın gıbı yapıyorum takmıyorum kafama 2gundur gezıyorum birde kocama catmasam tam super olacak canım bız kasım ayından berı korunmuyoruz yanı o zamandır bebişi bekliyoruz yalnız bnm adet duzensızlestıgı ıcın korunmadan sonra yumurtlama gununu tutturamıyoruz hiçbirimizi fazla bekletmeden özletmeden gelsin bebişlerimizzz
canım sanırım mesajlar karısmıs sen bana yazmıstın test yapınca sonucu soyle diye ben alıntı yaptım ama yanlıs yapmısım sanırım neyse bosverhaklısın canım benım gec olsunda guc olmasın Allahım aratmasın aminn valla tatlım dunden berı bende aynen senın dedıgın gıbı yapıyorum takmıyorum kafama 2gundur gezıyorum birde kocama catmasam tam super olacak canım bız kasım ayından berı korunmuyoruz yanı o zamandır bebişi bekliyoruz yalnız bnm adet duzensızlestıgı ıcın korunmadan sonra yumurtlama gununu tutturamıyoruz hiçbirimizi fazla bekletmeden özletmeden gelsin bebişlerimizzz
Arkadaşlar soğan kürüne adetten ne kadar sonra başlanmalı?Bİrr de ben öğrretmenin ve gün içinde hep okuldayım acaba bu kür ağız kokusu yapar mı?MAlum soğan:)