Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya arkadaşlar aklım karıştı şimdi adetin 7. Günü başlanıyor ve 15 gün içiliyor sonra adete 10 kala tekrar içiliyor bende 28 günde bir adet oluyorum sadece 2_3 gün içmiyecem tekrar içecem hadi bunuda bitirdim d,iyelim hemen arkasından incir kürünü mü yapacam beni aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşlar lütfen bana birisi yardım etsin. benim ilk klomen ayımdı bu ay adetimin 4. günü başladım 5 gün sabah 1 tane içtim. 11. günümde gittim doktora hiç folikül oluşmamış dedi 15. günümde tekrar gittim hiçbişey gözükmüyor bu ay hareket olmicak sanırım dedi ve birdahaki ay klomeni sabah akşam 1 adet 5 gün iç dedi.yani bu aydan ümitsizim him yumurtam oluşmicak sanırım. soğan kürüne başlamak için de geç kalmış sayılmam bugün 15. günüm yani adetten sonra 7 gün ara vermiş oluyorum.başlasam ne olur iltihap olduğunu sanmıyorum ama rahmi gebeliğe hazırlaması için.

aslında benim sorum hem bu ay hem birdahaki ay içersem nasıl olucak?? ikinci ay beklenen adetten 10 gün önce başlayın 7 gün kullanın diyor.ya ben o sırada hamile olmursam *2 doz klomenin etkisiyle yumurtalarım gelişirse? beklenen adetten 10 gün önce başlamam 201. günümde başlamam demek oluyor.o sırada zaten çatlamışsa çatlamıştır yumoşlar onların kalitesine bir faydası olurmu ki? yoksa birdahaki ay mı başlasam? özellikle soğan kürü ile ilk ayında hamiş kalan ve şuan tahminim bebişini kucağına almış olan HASANKEYF e sesleniyorum..ve bilgisi olan tüm arkadaşlara ?

mrh arkadaşlar ,
ben bu ay sogan suyu içtim bende folikül kisti war henüz doktora gitmedim sonucu bilemiyorum ama sizlere sormak istediğim ;
soğan kürünün bittikten sonra ertesi gün ilişki esnasında hafif acık renkte lekelenme oldu ertesi gün biraz koyulaştı sonra diğer dünde kankırmızısı oldu we tekrar koyulaşıp kesildi bu ne anlama geliyor reglim düzensiz benim ama geçen aya göre 24nde olmam lazım sizce ne olabilir yardımcı olurmusunuz ???

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Bugün adetimin 2.günü soğan kürüne adetimin 7.günü başlamak istiyorum.15 gün uygulancak kürün bitişi nisanın 11'ine denk geliyo.fakat bu tarihler arasında benim yumurtlama günlerim olucak.Sizce soğan kürüne başlasam bebek oluşurken bir zararı olurmu?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Bugün adetimin 2.günü soğan kürüne adetimin 7.günü başlamak istiyorum.15 gün uygulancak kürün bitişi nisanın 11'ine denk geliyo.fakat bu tarihler arasında benim yumurtlama günlerim olucak.Sizce soğan kürüne başlasam bebek oluşurken bir zararı olurmu?

hoşgeldin canm bende senin gibi düşünüyordum bebiş gelir falan aman yapmayayım kaç aydır uzattım bi kez yaptım yarıda bıraktım vs bi sorunun varsa yapabilirsin pko vs gibi. kaç aydır da bebek falan olduğu da yok bende başladım kesin kararlıyım 15 gün yapıcam

iyi akşamlar kızlar bende bugün aktara gittim sen söylüyon problemi onlar bişeyler öneriyolar (baktım dr lardan hayır yok:KK1:) dr bana hormonlarında bi problem yok ama pko görünümü var ve bu yüzden yumurtaların tembel demişti , bebek düşünüyorum diye ilaç vs vermemişti. bende internetten araştırdım ve aktardan da öğrendiğim en iyi çözümü bu;
hayıt tohumunun çayı içiliyor - aslanpençesi ve civan perçemi eşit miktarda bala ya da yoğurda karıstırıp yeniliyor

bilmiyorum moralim biras bosuktu :KK59: bi umut oldu işte bana bu arada soğan suyuna da devam ahhhh bir de kilo vereceğim :86:

kizlar ben 15 gun yaptim ve adetim 40 hatta 42 gunde bile olmustu ve bu ay kurtajdan sonra ilk defa 35.gunde adet oldum yani bana yaradi ve ilk basta hic gelmez gibi olurdu suan normal gibi geldi bana hayirlisi sifa olur hepimize insallah ya ben inaniyorum allahin izniyle duzene girince hamile kalmak daha kolay olur herhalde benim hicbir rahatsizligim yok sozde ama adetim bebegimi kaybettikten sonraki kurtajdan beri duzensiz insallah duzene girer bende turkiyede olsam kesinlikle hayit ve civan percemi kullanirdim bu yaz gidince alcam kesinlikle

ve ayrica kizlar civan percemi yazin yanilmiyorsam ingiliz bir doktor yada amerikan bu bitki icin diyorki bir kadin eger arayla civan percemi icse hicbir zaman kadin hastaliklari gibi bir sorunla karsilamaz
tabi allahin izniyle sifayi verecek olan allah ama
her derdin sifasini vermis

kizlar ben 15 gun yaptim ve adetim 40 hatta 42 gunde bile olmustu ve bu ay kurtajdan sonra ilk defa 35.gunde adet oldum yani bana yaradi ve ilk basta hic gelmez gibi olurdu suan normal gibi geldi bana hayirlisi sifa olur hepimize insallah ya ben inaniyorum allahin izniyle duzene girince hamile kalmak daha kolay olur herhalde benim hicbir rahatsizligim yok sozde ama adetim bebegimi kaybettikten sonraki kurtajdan beri duzensiz insallah duzene girer bende turkiyede olsam kesinlikle hayit ve civan percemi kullanirdim bu yaz gidince alcam kesinlikle

çok geçmiş olsun öncelişkle inşallah sağlıklı bi bebişin olur probleminde yokmuş kürtajdan sonra biraz vücut dengesi değişiyor sonra tekar düzene girer. hayıt ı da ben başka ülkelerde olduğunu okumuştum hap olarak eczanelerde satılıyormuş ama ingiltereyi bilemiyorum inş hiç bunlara gerek kalmadan yeniden hamile kalırsın

32-14=18
yani ortalama 18. gün yumurtluyorsun.
18-14=4
yani daha 4 günün var yumurtlamana. yumurta günde 2,5 mm büyüdüğüne göreeee hesabın gerisini de sen yap canımmm:KK1:

canım 2.5 büyüyorsa iyi :) ama ben 1 diye duydum
inşall hsenin dediğin gibidir.

çok geçmiş olsun öncelişkle inşallah sağlıklı bi bebişin olur probleminde yokmuş kürtajdan sonra biraz vücut dbolede biengesi değişiyor sonra tekar düzene girer. hayıt ı da ben başka ülkelerde olduğunu okumuştum hap olarak eczanelerde satılıyormuş ama ingiltereyi bilemiyorum inş hiç bunlara gerek kalmadan yeniden hamile kalırsın

canim ben isvicredeyim cok sagol aldim kullandim ben hapini ama o sira hamile kalinca iki gun kullanip verdim baskasina simdi hapini almak istemiyorum tekrardan dogal olmasi daha icime siniyor bakalim kismet biide sole bir sorun yasadim bebegim hayit yuzunden dusmedi gelismedigi halde once hapla dusurduler sonra kurtajla temizlediler yani bolede bir olay gecti basimdan allah insallah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

canım sanırım benim durumumuda biliyorsun adetim çok düzensiz 50gun olacak neredeyse ve hala hastalanmadım ne yapmam lazım sogan suyu bana yarar mı yada hayıt tohumumu kullanmalıyım :44:

Slm kizlar. Ben bu ay sogan kuru uygulamamaya karar verdim. Bunun nedeni 3 ay zaten duzenli ictim ve doktorum hic bir kisk veya iltihap yok dedi. Biseyin fazlasida zarar dir diye dusunerek icmedim. Ben suan adetimin 21.gunundwyim. 27 gunde yumurtluyorum.
Bu ay hic bisey yapmadim normal sekilde deniycegiz. Aslinda umutluyum ama bilmiyom. Ama sunu belirtimki karacigerimde yaglanma vardi saracoglunun maydanoz limon kurunu uyguladim ve bugun ogrendigim kadariyla testlerim temizmis yani yaglanma kalmamis. Bunu cuma gunu daha detayli ogrencem. Demek istedigim suki bu biktiler gercekten sifa. Oluruna birakip kader diyoruz ama bagzende insan caba gostermeli. Dilerimki guzel haberler aliriz artik burada.

günaydınlar arkadaşlar güne hayıt hohumu çayını içerek başladım ilk başta o kadar da abartılacak değilmiş iyiymiş tadı falan dedim sonra amanın resmen bir zehir hala midem kalkıyo aklıma geldikçe neyse sonunu getireceğim çünkü bıktım bu işleri yarım yamalak yapmaktan bi iş yaparsam sonunu da getireceğim ister işe yarasın ister yaramasın. bi zayıflamam kaldı :KK1::KK37:

günaydınlar arkadaşlar güne hayıt hohumu çayını içerek başladım ilk başta o kadar da abartılacak değilmiş iyiymiş tadı falan dedim sonra amanın resmen bir zehir hala midem kalkıyo aklıma geldikçe neyse sonunu getireceğim çünkü bıktım bu işleri yarım yamalak yapmaktan bi iş yaparsam sonunu da getireceğim ister işe yarasın ister yaramasın. bi zayıflamam kaldı :KK1::KK37:

insallah faydası olur :) bende yumurta çatlaçmak ıcın sogan kürü uygulayacagım bakalım sımdı kanama ile dusuk yapıyorum adetımın 5. günündeyim hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar.
ben de geçen ay soğan kürü yaptım. 12 gün dayanabildim. adetimin 7. günü başlamıştım.
adetimin 17. günü de progestan 200mg başladım. 10 gün kullandım. normalde ilaç bitince bir hafta içinde adet olmam gerekiyodu. geçtiğimiz aylarda da kullanıyodum çünkü ilacı. ilaç bittiğinde 7. gün leke geldi ve sadece o gün ve ertesi gün. sonra bitti.
birincisi bu adetten mi sayılıyor?
ikincisi, buna soğan kürü sebep olmuş olabilir mi?
acaba gebelik var mı diye de merak ediyorum açıkcası.
ama test falan yaptırmaya kalkışmadım.
bi fikri olan var mııı?

X