Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Bugün adetimin 2.günü soğan kürüne adetimin 7.günü başlamak istiyorum.15 gün uygulancak kürün bitişi nisanın 11'ine denk geliyo.fakat bu tarihler arasında benim yumurtlama günlerim olucak.Sizce soğan kürüne başlasam bebek oluşurken bir zararı olurmu?
ama ben hamilelik içinde değilde anlatan doktorun bayanlara faydasını söylediği için yaptım ama sonuçta bi şi yok yani:)
kizlar ben 15 gun yaptim ve adetim 40 hatta 42 gunde bile olmustu ve bu ay kurtajdan sonra ilk defa 35.gunde adet oldum yani bana yaradi ve ilk basta hic gelmez gibi olurdu suan normal gibi geldi bana hayirlisi sifa olur hepimize insallah ya ben inaniyorum allahin izniyle duzene girince hamile kalmak daha kolay olur herhalde benim hicbir rahatsizligim yok sozde ama adetim bebegimi kaybettikten sonraki kurtajdan beri duzensiz insallah duzene girer bende turkiyede olsam kesinlikle hayit ve civan percemi kullanirdim bu yaz gidince alcam kesinlikle
32-14=18
yani ortalama 18. gün yumurtluyorsun.
18-14=4
yani daha 4 günün var yumurtlamana. yumurta günde 2,5 mm büyüdüğüne göreeee hesabın gerisini de sen yap canımmm
çok geçmiş olsun öncelişkle inşallah sağlıklı bi bebişin olur probleminde yokmuş kürtajdan sonra biraz vücut dbolede biengesi değişiyor sonra tekar düzene girer. hayıt ı da ben başka ülkelerde olduğunu okumuştum hap olarak eczanelerde satılıyormuş ama ingiltereyi bilemiyorum inş hiç bunlara gerek kalmadan yeniden hamile kalırsın
kizlar ben 15 gun yaptim ve adetim 40 hatta 42 gunde bile olmustu ve bu ay kurtajdan sonra ilk defa 35.gunde adet oldum yani bana yaradi ve ilk basta hic gelmez gibi olurdu suan normal gibi geldi bana hayirlisi sifa olur hepimize insallah ya ben inaniyorum allahin izniyle duzene girince hamile kalmak daha kolay olur herhalde benim hicbir rahatsizligim yok sozde ama adetim bebegimi kaybettikten sonraki kurtajdan beri duzensiz insallah duzene girer bende turkiyede olsam kesinlikle hayit ve civan percemi kullanirdim bu yaz gidince alcam kesinlikle
günaydınlar arkadaşlar güne hayıt hohumu çayını içerek başladım ilk başta o kadar da abartılacak değilmiş iyiymiş tadı falan dedim sonra amanın resmen bir zehir hala midem kalkıyo aklıma geldikçe neyse sonunu getireceğim çünkü bıktım bu işleri yarım yamalak yapmaktan bi iş yaparsam sonunu da getireceğim ister işe yarasın ister yaramasın. bi zayıflamam kaldı