- 9 Temmuz 2010
- 591
- 0
merhaba ben yaptırmadım ama öyle anestezilik bir durumu yok telaş etmene gerek yok bence madem istanbula geleceksin fındıkzadede radyomarda 5 dk da ağrısız çok rahat en son teknolojiyle çekiyorlarmış benim de bu sitedeki bayanlardan okuduğum kadarıyla kıytırık yerlerde çektirip sorun yaşayanlar en son radyomara gönderilmiş dr ları tarafından. internetten bi bak istersen telefon numaraları vardır geleceğin zamana randevu alıp yaptırırsın anesteziyi de gerek görmüyolarmış sadece iyotlu suyu kanallara enjekte ediyolarmış o da bi sorun yoksa sıvı karın boşluğuna akıyormuş bu nedenle çok hafif adet sancısı tarzı bi ağrı oluyomuş .Trabzon la ilgili bi bilgim yok. çok geçmiş olsun inşallah bi aksilik çıkmaz
merhaba kızlar bişi sormak istiyorum cvb yazarsanız sevinirim bende 3,5 .. kist var dedi doktor DESOLETT verdi kist için bu soğan kürü ile birlikte alsam acaba bişi olurmu desolett doğum kontrol hapı verdi gebelikte istiyorum bu hapa adetin ilk günü başlıcam 21 gün devam edicem soğan kürünü nasıl uygulamalıyım?ltfenn yazınnn
canım bende gebelik istiyorum ve bende de kist var ama benim doktorum duphaston verdi bu doğum kontrol hapı değil kist için ve bebek olursa tutunmasını sağlamak için doktor senin gebelik istediğini neden doğum kontrol hapı verdi ki doktoruna bir danış bence bununla hamile kalabilr miyim diye soğan kürünüde adetinin 7. günü başlıycaksın 2 bardak klorsuz suyu kaynatıcaksın sonra orta boy sarı soğanı 4 e yada 6 ya bölüp kaynayan suya atıcaksın 5 dk ka kaynatıp sabak akşam içiceksin biraz ılıdıktan sonra 15 gün devam ediceksin sonra bırakıcaksın
cnm kisti eriteceğini söledi bende baktım netten genelde veriyolarmış kist için sadece bu aylık tşklr ilgin için
Yumurtalama donemi her bayan icin farklidir. Kimi bayanlar hiseder yumurtlamasibi kimi hisetmez. Ben sogan kuru uyguladigimdan bu yana 4 aydir hisederim. Belirtileri sag veya sol kasik agrilari, bel agrisi gogus hasas olur. Ve en onemlisi yumurta aki gibi akintilar olur. Bu belirtileri hisetmiyorsaniz ovulasyon cubuklari var eczanelerde onlardan alin. Cift cizgi ayni koyulukta olursa her an yumurtaniz catliyicak demektir. Bu belirtiler kimi zaman gebelikle sasirtilir fakat gebelik tedti pozitiv cikana kadar calismalarinizi degerlendirin. Turkcem cok iyi olmuyabilir kusura bakmayin umarim anlamissinizdir yazdiklarimi
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için gayet güzel anlatmışsın agzına sağlıkbenimde geçtiğimiz ay belim fena agrımıştı ben başka şeylere yordum tabi leğen kemiğimde kırıgım vardı o yuzden belımın agrıdıgını dusundum yumurtlama agrısı olabılırmıs megerse dikkatli takip etmek lazım aslında fazla bilgim yoktu bu konuda öğrenmiş oldum sağol canım :87:
evet sakin olmak en önemlisi kafa rahat olunca herşey yolunda gidiyor arkadaşımda 1 yıl korunmamasına rağmen olmuyodu gittiği dr la problem yok falan diyodu en son o dr a gittiğinde kist var demiş ameliyat etmiş ayrıca tüplerde de problem varmış temizlemiş anladığım kadarıyla ameliyattan hemen sonra bebişi oldu bebek 6 aylıktı bi daha hamile kaldı yani yüzeysel kontrol edildiğimiz için bişey yok diyolar 1 yıl bekle diyolar ama bende sabırsızım biraz hemen olsun istiyorum evet dediğin gibi herşeyin bi zamanı var
Doğru söylüyorsun canım valla belkide yüzeysel kontrol ediliyoruz artık doktorlara bile güven olmuyor baksana arkadasının basına gelmıs kızı belkide boş yere bekletmişler off insan kime neye inanıp güveneceğini şaşırıyorrSende haklısın canım insanın sabırsız olmaması elde değil gerçekten isteyince kendini de ona odaklayınca herşeyi ona göre şekillendirmeye başlıyor ister istemez herşeyi ona yoruyorsun bir kaç gün adet gecikmesi olsa hamilemiyim diye düşünüyorsun mesela bnm adetim 12 gün gecikti idrarda kanda yapıldı hamilelik yok peki neden bu kdr gecikiyorr Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorumm
çok teşekkür ederim bilgin için istanbulda yaptırmaya karar verdim ama kendi doktoruma yaptırmak istiyorum fakat o eskş yöntemle yapıyormuş doktorumada güveniyorum ama eski yöntemlede yeni yöntemde olduğu gibi sonuçta bir yanlışlık çıkmaz herhalde ? :18:
canım hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü bırakın diye yazmıştı saraçoğlu. ayrıca oluşan gebeliğe sakıncası yoktur diye de belirtmişti bir yazısında.ben de 14 . gün başlayacağım en uygun gün o gün demiş sonuçta adam bildiği vardır belki yumurta geliştiği için o zaman döküyor kisti misti belikide
yalnız kafamı kurcalayan sadece bebek vtutarsa bişey olur mu bunun hakkında hiç açıklama yapmamşı pkosu olan kisti olan hanımlar içisin dem,iş ama bebek isteyen ler şunu şunu yapsın dememiş off offf neden açıklamayı doğru dürüst açıkLAMALARIYLA YAPMAZLAR ANLAMAM
arkadaşlar biri yardımcı olabir mi acaba benim doktorum eski tip aletle rahim filmi çekiyormuş narkozlı çektiricem ama sizce başka yerde yeni tip aletlerle mi çektiriyim eski tipte yanlış çıkma olasılığı olabilr mi acaba
meraba arkadaslar ya bisey sorcam sogan kurunu adetin 7. gununden itibaren 15 gun iciyoruz tmm ama 2 adete 10 gun kala 10 gun bidaha icin demissiniz bende pko var adetim duzenli degil yinede obur ayki adet tarihimden 10 gun oncemi icicem mesela.. bende denemeyi dusunuyorum da
kızlar ben doktora gitiim yumurta takibi i.in 14. gün yumurtam 15 mm sizce nasıl
32-33 günde bir adet oluyorum