Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

çok teşekkür ederim bilgin için istanbulda yaptırmaya karar verdim ama kendi doktoruma yaptırmak istiyorum fakat o eskş yöntemle yapıyormuş doktorumada güveniyorum ama eski yöntemlede yeni yöntemde olduğu gibi sonuçta bir yanlışlık çıkmaz herhalde ? :18:

kızlar bu arada ben bugun soğan kürüne başladım ama fitil ve 500 lük antibiyotik kullanıyorum bir yan etkisi olur mu acaba

merhaba kızlar bişi sormak istiyorum cvb yazarsanız sevinirim bende 3,5 .. kist var dedi doktor DESOLETT verdi kist için bu soğan kürü ile birlikte alsam acaba bişi olurmu desolett doğum kontrol hapı verdi gebelikte istiyorum bu hapa adetin ilk günü başlıcam 21 gün devam edicem soğan kürünü nasıl uygulamalıyım?ltfenn yazınnn

canım bende gebelik istiyorum ve bende de kist var ama benim doktorum duphaston verdi bu doğum kontrol hapı değil kist için ve bebek olursa tutunmasını sağlamak için doktor senin gebelik istediğini neden doğum kontrol hapı verdi ki doktoruna bir danış bence bununla hamile kalabilr miyim diye soğan kürünüde adetinin 7. günü başlıycaksın 2 bardak klorsuz suyu kaynatıcaksın sonra orta boy sarı soğanı 4 e yada 6 ya bölüp kaynayan suya atıcaksın 5 dk ka kaynatıp sabak akşam içiceksin biraz ılıdıktan sonra 15 gün devam ediceksin sonra bırakıcaksın

cnm kisti eriteceğini söledi bende baktım netten genelde veriyolarmış kist için sadece bu aylık tşklr ilgin için

cnm kisti eriteceğini söledi bende baktım netten genelde veriyolarmış kist için sadece bu aylık tşklr ilgin için

canım zaten bütün doğum kontrol hapları kisti yok eder ben 4 sene boyunca kullandım ama evledikten sonra gebelik düşünenler için kisti eritmek için doğum kontrol hapı yerine sadece kisti eriticek ilaçlar veriyorlar ama tabi doktorunla konuştuysan sorun yok demektir rica ederim ne demek en kısa zamanda bebişlerini kucağına alırsın geçmiş olsun

arkadaşlar biri yardımcı olabir mi acaba benim doktorum eski tip aletle rahim filmi çekiyormuş narkozlı çektiricem ama sizce başka yerde yeni tip aletlerle mi çektiriyim eski tipte yanlış çıkma olasılığı olabilr mi acaba

meraba arkadaslar ya bisey sorcam sogan kurunu adetin 7. gununden itibaren 15 gun iciyoruz tmm ama 2 adete 10 gun kala 10 gun bidaha icin demissiniz bende pko var adetim duzenli degil yinede obur ayki adet tarihimden 10 gun oncemi icicem mesela.. bende denemeyi dusunuyorum da

o kadar bilgi edindimki bana dr um yaptırmamı söylerse radyomarda yaptırırım şahsen. zannedersem yanlış anlamışsın en son teknoloji daha kolay ve doğru sonucu gösteriyo tabi kendini kasmazsan radyomarda da en iyi teknolojiler kullanılıyormuş anesteziyede gerek görmüyolar araştırmanda fayda var. Ama yinede sen nerede rahat edersen nasıl uygun görürsen orada yaptır. lütfen bu kadar stres yapma :80:

ben de 14 . gün başlayacağım en uygun gün o gün demiş sonuçta adam bildiği vardır belki yumurta geliştiği için o zaman döküyor kisti misti belikide

yalnız kafamı kurcalayan sadece bebek vtutarsa bişey olur mu bunun hakkında hiç açıklama yapmamşı pkosu olan kisti olan hanımlar içisin dem,iş ama bebek isteyen ler şunu şunu yapsın dememiş off offf neden açıklamayı doğru dürüst açıkLAMALARIYLA YAPMAZLAR ANLAMAM

kızlar ben bugunden ıtıbaren kanama ıle dusuk yapıyorum acaba içimin temızlenmesınde faydası olurmukı 3. dusugum oluyor bununla ıtıbaren ben kanama bıttıkden sonramı baslasam yoksa şimdi hemen mı baslasam ama zayıflatıyor dıor bazıları ben zaten yeterınce zayıfım 57 kıloyum daha yenı kılo aldım zar zor ama zayıflamak ıstemıyorum o nasıl olcak

canım hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü bırakın diye yazmıştı saraçoğlu. ayrıca oluşan gebeliğe sakıncası yoktur diye de belirtmişti bir yazısında.
ben burda daha öncede yazmıştım, senin için tekrar yazayım:

benimde kist problemim yoktu, sadece bebek istediğim için bu kürü uyguladım. adetimin 14. günü başladım. tabi 14. günü başlayınca o ayki yumurtanı etkilemiyor. zaten o ay benim yumurtam çatladığında 17 mm çıktı.
kürüm bittikten sonraki ay yumurtam 27-28 mm iken çatladı. düşünsenize geçen aydan 1 cm daha büyük bir yumurtam oluşmuş. bu da daha kaliteli bir yumurta olduğunu gösteriyor. rahim duvarımda geçen aylara göre daha kalın çıktı. buda bebek olursa rahme tututnmayı kolaylaştıran bir faktör. yani ben bu açıdan fayda gördüm. inşallah sende fayda görürsün.

canım eski yöntemde yeni yöntemde tüplerin açık olup olmadığını gösteriyor. ikisinin mantığı da aynı belki yöntemleri farklıdır. ikisinin sonucunun değişmediğini düşünüyorum.
benim bildiğim eski yöntemin tek dezavantajı ağrılı olması.

canım saraçoğlu sitesinde diğer adete 10 gün kala 5 veya 7 gün daha içiniz diyodu. bence sen yinede adetinin ortalama süresinden önceki 10 günü hesapla ve ona göre 7 gün içersin

kızlar ben doktora gitiim yumurta takibi i.in 14. gün yumurtam 15 mm sizce nasıl

32-33 günde bir adet oluyorum

kızlar ben doktora gitiim yumurta takibi i.in 14. gün yumurtam 15 mm sizce nasıl

32-33 günde bir adet oluyorum

32-14=18
yani ortalama 18. gün yumurtluyorsun.
18-14=4
yani daha 4 günün var yumurtlamana. yumurta günde 2,5 mm büyüdüğüne göreeee hesabın gerisini de sen yap canımmm

mrb arkadaşlar bende bugün soğan kürüne başlıyacam ama nasıl içecem bilmiyorum benim 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2 çocuğu düşünüyoruz 3 aydır ama olmuyor klomen kullanıyorum sonrada çatlatma iğnesi ama doktor yumurtalık çatlamıyor diyor 3 aydır böyle bende soğan kürüne başlamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…