- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
tamam canım yarın okuduktan sonra burayayazarım okudum diye ALLAH ım dualarımızı kabul eder inşallah RABBİM inşallah dualarla mayısta hamile kalırsın ALLAH her şeyin hayırlısını versin kardeşim
kardes alınma hemen burda hayırlı bısıy yapıyoruz bırbırımıze kırılmayalım zaten maksat dua dır sen ıstedıgın sekılde yap tabıkı en guzelı meryem suresıdır tabıkı saffette okunur ama sekınede guzel bır DUA dır .Alınmayalım bırbırımıze bayanlar ...
hoşbulduk canım ALLAH sizden razı olsun.soğAN kürüne devam etçem bu ayda fakat bu ay adetim 3 gün sürdü hep siyah geldi neden acaba soğandan olabilirmi? keçi boynuzu içti eşim 5 6 ay önce 3 ay olmadı canım
kızlar sabah sabah kosa kosa s.ocağına gittim değerimi öğrenmeye ve sonuc 33.47 doktor dedi adetin gecmediyse idrarda pozitif cıkmaz dedi bende ddedim daha önce hiç silik cizgi çıkmamıştı ilk defa oldu dedim pozitif demek için erken dedi 1hafta 10 gün sonra gel dedi sizce durum nedir olmasaydı sıfır mı cıkardı
kızlar biraz kendimden bahsedeyim bizim 1.5 sene çocuğumuz olmamıştı baştan kendimi baktırayım dedim her şeyie bakılmıştı bende hiç bir şey çıkmadı.Eşime sıra geldi gittik dr.a doktor varikosel demezmiaynen böyle oldum bilmiyoz tabii ozaman hiçbirşey başka dr.gittik oda aynısını söyledi ameliyat dedi.biz tm dedik ama kayınvalidem saolsun acayiip bir insan olduğu için ben oğlumu ameliyat ettirtmem falan dedi ee eşimde anacı olduğu için onu dinledi bakın başıma gelenleri sonra ben internette araştır araştır sabahlara kadar bu soğan suyunu bulmuştum hem siz hem eşiniz içsin diyodu i.saraçoğlu ben o ay başladım ben içerken eşimede içirdim sonra daha önce gittiklerimden daha mütevazı bir dr. gittim eşime idrar testi yaptı dediki sende varikosel filan yok sende sadace iltihap var dedi 1 antibiyotik verdi bide klomen bu ara 2.ay olmuştu soğan sularımızı 2.ayda içmiştik ve bize beraber olacağımız günleri söyledi veeeeeeee ne olduuu o ay hamile kaldım ALLAH ım hiç unutamam ogünü o dr.a idrar testi yaptırmıştımve pozitif çıktı şükürler olsun oğlum başta ALLAH sonra o dr. ve soğan suyu yüzünden oldu.şimdi 1 senedir 2. çocuk istiyoruz oğlum 3.5yaşında oldu o dr.verdiği ilaçları hemen kullandık ama olmadı nedendir bilmiyorum ama soğan suyuna geçen ay başladım keşke daha evvel başlasaydım ama her şeyde bir hayır var sizle tanışmak gerekiyomuş demek ve bu ay eşimede başladım oda içiyo kızlar sizde eşlerinize içirin haaa bu ara o dr. öldüüüü ALLAH rahmet eylesin zaten yaşasaydı izmirde olan arkadaşları o dr. yollardım resmen başka prof.dr. imkansız dediği şeyi başardı mekanı cennet olsun
Canım çok iyi çıkmış değerin... Maşallahadetin geçmediği için bu değer... bir arkadaşın adetine 2 gün kala test yaptırıyor ve 22 çıkıyor sonra ertesi gün tekrar test istiyor dok. 2 ye katlanıyor değeri yani hamile... Seninde öyle olacak canım... Hayırlısıyla hamilesin arkadaşım. :) gözünaydın... Yarın yine test yaptır bak 60 ları geçecek adetin geçince zaten binleri geçecek inşallahhh
insallah canım ya insallah yükselir değerim rbbim herkese nasip etsin hayırlısıyla
kızlar aypara arkadasın ısmı oluyor .yanı ilk ısımler kendı ısımlerımız .bahar arkadasın annesının ısmı .
demekki baştan içi temizliyor... ben cuma günü dr.dan randevu da aldım evham olmuştum çunküAminn canım...
Allah razı olsun...
İnşallah hep birlikte hamile kalırız...
Dualarımız kabul olsun inşallah
Hayır arkadaşım alınmaca yokkk...
Sadece içime sinmedi...
Duymadım daha önce Kuran'ı Kerim'de de yok... Dedikleriniz doğru olabilir ama internette her yazılanada inanmayın... Ben kuranımız dan ayetler okuyalın dualar edelim istedim... Kabul etmeselerdi arkadaşlar çıkardım... Sorun değildi... Onu dile getirdim sadece...
Saygı duyarım herkesin düşüncesine duasına inanışına...
Rabbim hepimiZin dualarını kabul buyursun inşallahhh
Canım... Benimde adetim az geliyor ve çok koyu geliyordu... Hatta 3. Günü siyah akıntıydı resmen... Ben soğan kürünü bende kist olabilir düşüncesiyle yaptım iyikide yapmışım... İlk ay şiddetli ve yoğun kanamam oldu... Bu ay bebek geliyor sandım gerçi ama gelmedi neyse yüce Rabb'imin takdiri... Erken yumurtlamama yardımcı oldu ve bu adetim öyle açık renkli ki afedersiniz tam kan kırmızı yani tertemiz geliyor bana... İnşallah düşündüğüm gibi tertemiz olmuştur içim... İnşallah hepimize şifa olacak soğan....
demekki baştan içi temizliyor... ben cuma günü dr.dan randevu da aldım evham olmuştum çunkü
amin canım mucize bana oğlum bide sünnetli doğdu tam sünnetliTatlım çok duygulandım olurken ya mucize resmen Rabb'imin mucizesi... Allah yavruna uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah
DoktorunAda Allah rahmet eylesin... Böyle doktorlar çok az... Bende izmirliyim... Keşke yaşasaydı da bizde bir görünseydikne iyi olurdu hayırlısı inşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan gelir bu ay yavrularımıZ...
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım...
tm canım buraya yazarım bakalım ne diycek dr. benim adet 3 gün siyah geldi yaa bitti bugün ama hala göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyo falanİyi yapmışsın canım... Doktorda bir görsün inşallah düşündüğümüz gibidir temizliyordur içimizi...
Haber et durumlarından...
İyiyim canim cok sukur suanlik bi sikinti yok persembe randevum var onu bekliyorum bi gorsem rahat edecegim...yok ya diger topiklere oyle ara ara bakiyorum sadece...gribim daha gecmedi bi yandan onla ugrasiyorum oyle iste gripten dolayi keyfimde pek yok geceleri rahat uyuyamiyorum cok slk uyaniyorum bende durum bu... sizde ne var ne yok bakalim anlatin :126:
ayy iyiki bu sayfayı bulmusum ya hem belki bu sayede hamileyim hemde sizler gibi iyi niyetli iyi kalpli baskasının derdiyele dertlenen sevinciyle sevinen hoş bayanlarla tanısma konusma fırsatım oldu allahım hepinizden razı olsun nemuradınız varsa versin iyi ki varsınız iyiki var kk :))
kizlar dua edin bana lütfen..2.5 yillik evliyiz hic korunmadik ama hamis olamadimlafamme hapi kullandim ganol igne tedavisi oldum yumurta takibim falan oldu kirmizilar geldi malesef ..bende sogan kürüne basladim esimden habersiz cünki o böyle seylere kiziyo bir umut iste bugün 3. günüm her gün 1 kez iciyorum faydasi olur dimi..off off :S
çakışır çayını nasıl yapıyorsun canım aktarda vardır herhelde MYBABY 24 kardeşim
kızlar sabah sabah kosa kosa s.ocağına gittim değerimi öğrenmeye ve sonuc 33.47 doktor dedi adetin gecmediyse idrarda pozitif cıkmaz dedi bende ddedim daha önce hiç silik cizgi çıkmamıştı ilk defa oldu dedim pozitif demek için erken dedi 1hafta 10 gün sonra gel dedi sizce durum nedir olmasaydı sıfır mı cıkardı
sıfır yada 1 çıkardı kardeşim hiç evham olma sen hamilesin ben aşılamadan sonra12. gün baktırdım kana 1.0 çıkmıştı yanii adetten 2 gün evvel. Hem senin kızın olcak herhaldekızlar sabah sabah kosa kosa s.ocağına gittim değerimi öğrenmeye ve sonuc 33.47 doktor dedi adetin gecmediyse idrarda pozitif cıkmaz dedi bende ddedim daha önce hiç silik cizgi çıkmamıştı ilk defa oldu dedim pozitif demek için erken dedi 1hafta 10 gün sonra gel dedi sizce durum nedir olmasaydı sıfır mı cıkardı
bugün bende başladım bu küre... inşallah faydasını görürüm
İnşallah canım hayırlı ugurlu olsun kürün şifa olsun inşallah
bebek için mi ugraşıyorsun sende ?
herhangi bi sorun varmı ?
sıfır yada 1 çıkardı kardeşim hiç evham olma sen hamilesin ben aşılamadan sonra12. gün baktırdım kana 1.0 çıkmıştı yanii adetten 2 gün evvel. Hem senin kızın olcak herhaldesayısı böyle biraz düşük çıktımı kız çok yüksek çıkarsa oğlan oluyomuş hiç üzme kendini hamilesiiiiiiiiiiin ALLAH ın izniyle
sende birşeyler oldugunu hissetmiştim canım hadi gözün aydın benım adete 4 gün kala 49.4 çıktı sonrada yükseldı işte en son 983.01 çıktı sende bekle adet günün geçince zaten birden fırlıyor çok sevindim senın adına Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah