Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sagolun kardesler ne kadar tesekkur etsem azdir :KK16: bende bugun yolculuk hazirligimi yaptim esimle disari ciktik giysiler filan aldik ayaklarim kopuyor yarin erkenden cikicaz yola erkennen saet5 de bakalim hayirlisi karnim nasil sismis anlatamam adetim gelmesin diye yalvariyorum amma qaliba gelicek 5-6gune gelmesin ya rabb..bende yarin okuyucam belki bugun okudum nukraya cunki yarin yol yorgunu olucam okuyum bugun?

nereIerdesin cnm hiç sesin soIugun çıkmıyor kız nasıI gidiyo hamiIeIik canım iyimisin
yoksa hamiIe topikIerine mi taşındın :KK1::KK1::KK1:

İyiyim canim cok sukur suanlik bi sikinti yok persembe randevum var onu bekliyorum bi gorsem rahat edecegim...yok ya diger topiklere oyle ara ara bakiyorum sadece...gribim daha gecmedi bi yandan onla ugrasiyorum oyle iste gripten dolayi keyfimde pek yok geceleri rahat uyuyamiyorum cok slk uyaniyorum bende durum bu... sizde ne var ne yok bakalim anlatin :126:

kızlar ya kaç yıllık evli olduğunuzu o kutucukta nerden giriş yapıp yazıyorsunuz.nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.

sen hamilesin cnm hayırlı olsun hadi bakalım:))

insallah kurban oldugum allahım bana bunuda nasip etti insallah ona hiçbisey zor degildir o ol derse olur ama vakti vardır insallah sercem patipoto hisarbuselik kirazagacım ve ismini sayamadıgım nice anne adaylarımızda insallah bu duyguyu tadarlar rabbim herkesi meleklerine kavustursun insallah yarın insallah hayırlı haberlerle gelirim

kızlar yazılanların alt tarafında eşinizle kaç yıllık evli olduğunuzu nerden giriş yaparak yazıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

kızlar yazılanların alt tarafında eşinizle kaç yıllık evli olduğunuzu nerden giriş yaparak yazıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

Kullanici kontrol panelinden profil duzenle diyorsun ordan hitap sekliniz evlilik tarihiniz ve resim seciyorsun oluyor

ayy ben de yaptim bu evlilik yazisi seyini.

2 yil felan yaziyor bi hos oldum. ama mayisla beraber 3 yil yazacak. vee 3 yili devirmis olcam vay bee

insallah kurban oldugum allahım bana bunuda nasip etti insallah ona hiçbisey zor degildir o ol derse olur ama vakti vardır insallah sercem patipoto hisarbuselik kirazagacım ve ismini sayamadıgım nice anne adaylarımızda insallah bu duyguyu tadarlar rabbim herkesi meleklerine kavustursun insallah yarın insallah hayırlı haberlerle gelirim

canim guzel dualarin icin sagol bizde senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah hamilesindir zaten biz eminikde bide sen emin ol bakalim :KK16:

Sercem kardes en sonunda bıttı baya surdu yaa:) dua mıda ettım haberın olsun ...hadı hayırlısı bakalımmm

canim guzel dualarin icin sagol bizde senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah hamilesindir zaten biz eminikde bide sen emin ol bakalim :KK16:

ayy iyiki bu sayfayı bulmusum ya hem belki bu sayede hamileyim hemde sizler gibi iyi niyetli iyi kalpli baskasının derdiyele dertlenen sevinciyle sevinen hoş bayanlarla tanısma konusma fırsatım oldu allahım hepinizden razı olsun nemuradınız varsa versin iyi ki varsınız iyiki var kk :)) :KK16::KK16::KK16::KK16:

kizlar dua edin bana lütfen..2.5 yillik evliyiz hic korunmadik ama hamis olamadim :KK43: lafamme hapi kullandim ganol igne tedavisi oldum yumurta takibim falan oldu kirmizilar geldi malesef ..bende sogan kürüne basladim esimden habersiz cünki o böyle seylere kiziyo :KK43: bir umut iste bugün 3. günüm her gün 1 kez iciyorum faydasi olur dimi..off off :S

çakışır çayını nasıl yapıyorsun canım aktarda vardır herhelde MYBABY 24 kardeşim

Son düzenleme:
kizlar dua edin bana lütfen..2.5 yillik evliyiz hic korunmadik ama hamis olamadim :KK43: lafamme hapi kullandim ganol igne tedavisi oldum yumurta takibim falan oldu kirmizilar geldi malesef ..bende sogan kürüne basladim esimden habersiz cünki o böyle seylere kiziyo :KK43: bir umut iste bugün 3. günüm her gün 1 kez iciyorum faydasi olur dimi..off off :S
günde 2 defa içmeye gayret et arkadaşım öyle oluyo çünkü bu kür

X