bugün bende başladım bu küre... inşallah faydasını görürüm
inşallah! hayırlı uğurlu olsun. benim de bu 4. günümve Allah'a şükür hiçbir problem yokmuş eşimde de bende de
gayret bizden takdir Allah'tan!
benim adetim 7 gun gecıktı bılıyomusunuz ,4 aydır duzenlı oluyordum ,ecen ay kıst olusmustu galıba buay da kıst oldu ,adetım 1 gun
gecıkınce test yaptım negatıftı ,ıcımden tekrar test yapmak gelmıyor .Bırde buay bnde her ay olan gogus agrılarım adet oncesı olmadı ama hamılelık te olan belırtılerde hıc yokk.Sadece sag kasısım agrıdı bnde kıst agrısına bnzettım ...yanı umudum yok ...ama adette olmadım napıyım sızce
kızlar sabah sabah kosa kosa s.ocağına gittim değerimi öğrenmeye ve sonuc 33.47 doktor dedi adetin gecmediyse idrarda pozitif cıkmaz dedi bende ddedim daha önce hiç silik cizgi çıkmamıştı ilk defa oldu dedim pozitif demek için erken dedi 1hafta 10 gün sonra gel dedi sizce durum nedir olmasaydı sıfır mı cıkardı
bizdede problem yok çok şükürsadece ben şubatta dış gebelik geçirmiştim ondan dolayı bir iltihaplanma söz konusu şuan. hamile kalabildiğimi biliyorum yani. inşallah soğan kürü iltihaplarımı atmama yardım ederde hamile kalırım
inşallah cnm büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.
gecen aykı gıbı kıst olmasından korkuyorum ya ...doktorda bısıy demıyo adetle atarsın falan fılan ,ama gecıyor netıcede ...bılmıyorum ya tam 7 gun oldu olmadı bı test alsam cıkarmı acaba
cnm dedimyha hamilesin gözün aydın 100 de.100 hamilesin....Kime ne dedimse çıkıyor içime doğuyor ,,,bu ay birinden daha haber alıcaz haydi bebişler topiğeeeeeee pozitiffffffffffffffffffffff
amin canım mucize bana oğlum bide sünnetli doğdu tam sünnetliah yaşasaydı o dr. gitmezmiydik.ALLAH ım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşim
tm canım buraya yazarım bakalım ne diycek dr. benim adet 3 gün siyah geldi yaa bitti bugün ama hala göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyo falannedir bu acaba
bugün bende başladım bu küre... inşallah faydasını görürüm
böyle aynı senin gibi birisinin yazısını okudum kk de edeti gecikmiş idrar testi yapmış negatif 2 3 gün geçmiş kan tahlili yaptırmış veee hamile yarın sen bence kan tesi yaptır canım inşallah hamilesindir olmasada ettiğimiz dualarla inşallah bu ay hamile kalısın canım benimbenim adetim 7 gun gecıktı bılıyomusunuz ,4 aydır duzenlı oluyordum ,ecen ay kıst olusmustu galıba buay da kıst oldu ,adetım 1 gun
gecıkınce test yaptım negatıftı ,ıcımden tekrar test yapmak gelmıyor .Bırde buay bnde her ay olan gogus agrılarım adet oncesı olmadı ama hamılelık te olan belırtılerde hıc yokk.Sadece sag kasısım agrıdı bnde kıst agrısına bnzettım ...yanı umudum yok ...ama adette olmadım napıyım sızce
canım 2 3 sayfa arkada var ordan bul ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah bende birazdan başlıycam okumayamerb kızlarrr adım medine anne adı zeynep kusura bakmayın geç cevap verdim bugün ne okuyacağımı yazın bana olur mu ?
doktorla tel de görüştük olabilir normal bişeydir dedi bende gitmiycem bu ay dr. eşimle beraber soğan kürünü iççez aynı zamanda eşim pharmaton içiyo dualarımızıda edicez ALLAH ın izniyle inşallah bu ay olur olmassa obür ay aşılama yaptırıcam artıkİyi yapmışsın canım... Doktorda bir görsün inşallah düşündüğümüz gibidir temizliyordur içimizi...
Haber et durumlarından...
benim adetim 7 gun gecıktı bılıyomusunuz ,4 aydır duzenlı oluyordum ,ecen ay kıst olusmustu galıba buay da kıst oldu ,adetım 1 gun
cnm dedimyha hamilesin gözün aydın 100 de.100 hamilesin....Kime ne dedimse çıkıyor içime doğuyor ,,,bu ay birinden daha haber alıcaz haydi bebişler topiğeeeeeee pozitiffffffffffffffffffffff
merb kızlarrr adım medine anne adı zeynep kusura bakmayın geç cevap verdim bugün ne okuyacağımı yazın bana olur mu ?
böyle aynı senin gibi birisinin yazısını okudum kk de edeti gecikmiş idrar testi yapmış negatif 2 3 gün geçmiş kan tahlili yaptırmış veee hamile yarın sen bence kan tesi yaptır canım inşallah hamilesindir olmasada ettiğimiz dualarla inşallah bu ay hamile kalısın canım benim
doktorla tel de görüştük olabilir normal bişeydir dedi bende gitmiycem bu ay dr. eşimle beraber soğan kürünü iççez aynı zamanda eşim pharmaton içiyo dualarımızıda edicez ALLAH ın izniyle inşallah bu ay olur olmassa obür ay aşılama yaptırıcam artık
az önce wc gittim çamaşırımda hafiften IekeIenme başIamış
AIIah ım duaIarımızı kabuI etsin hepimiz hamiş oIaIım mayısta inşaIIah
ama çok üzüIdüm bir an
şimdi bende sorun yoktu biIiyorsunz sizce sogan suyunu tekrarIayım mı?
eşimde sorun var sayı ve morfoIoji %2 düşük baya(
karar veremedim sogan suyunu yeniden yapsam mı yapmasam mı :44: