kızlar aypara arkadasın ısmı oluyor .yanı ilk ısımler kendı ısımlerımız .bahar arkadasın annesının ısmı .
kızlar aypara arkadasın ısmı oluyor .yanı ilk ısımler kendı ısımlerımız .bahar arkadasın annesının ısmı .
nereIerdesin cnm hiç sesin soIugun çıkmıyor kız nasıI gidiyo hamiIeIik canım iyimisin
yoksa hamiIe topikIerine mi taşındın
sen hamilesin cnm hayırlı olsun hadi bakalım:))
kızlar yazılanların alt tarafında eşinizle kaç yıllık evli olduğunuzu nerden giriş yaparak yazıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Kullanici kontrol panelinden profil duzenle diyorsun ordan hitap sekliniz evlilik tarihiniz ve resim seciyorsun oluyor[/QUOTE
sağolasın cnm yardımcı olduğn için
insallah kurban oldugum allahım bana bunuda nasip etti insallah ona hiçbisey zor degildir o ol derse olur ama vakti vardır insallah sercem patipoto hisarbuselik kirazagacım ve ismini sayamadıgım nice anne adaylarımızda insallah bu duyguyu tadarlar rabbim herkesi meleklerine kavustursun insallah yarın insallah hayırlı haberlerle gelirim
Sercem kardes en sonunda bıttı baya surdu yaa:) dua mıda ettım haberın olsun ...hadı hayırlısı bakalımmm
canim guzel dualarin icin sagol bizde senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah hamilesindir zaten biz eminikde bide sen emin ol bakalim
bende şimdi senden gördüm yaptımayy ben de yaptim bu evlilik yazisi seyini.
2 yil felan yaziyor bi hos oldum. ama mayisla beraber 3 yil yazacak. vee 3 yili devirmis olcam vay bee
günde 2 defa içmeye gayret et arkadaşım öyle oluyo çünkü bu kürkizlar dua edin bana lütfen..2.5 yillik evliyiz hic korunmadik ama hamis olamadimlafamme hapi kullandim ganol igne tedavisi oldum yumurta takibim falan oldu kirmizilar geldi malesef ..bende sogan kürüne basladim esimden habersiz cünki o böyle seylere kiziyo bir umut iste bugün 3. günüm her gün 1 kez iciyorum faydasi olur dimi..off off :S
banada yardımcı oldun bende yaptım canım saolKullanici kontrol panelinden profil duzenle diyorsun ordan hitap sekliniz evlilik tarihiniz ve resim seciyorsun oluyor[/QUOTE
sağolasın cnm yardımcı olduğn için