Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Âmin canm...
Evet hergün sıradaki kişiye okuyacaz...
Rabbim dualarımızı kabul Etsin inşallah... Bende bugün regli oldum... Yarın sercemle nukraya okuyarak başlayabilirsin canm...

ALLAH razı olsun olsun arkadaşlar benim yarın adetim biter yarın nukrayaokuncak galiba ben hem nukraya hemde serceme dua edeyim olurmu

senden de razı oIsun rabbim. evt canım temizIendiğinde sercem e ve nukraya okuyabiIirsin sıradan gideceğiz zaten Iisteyi görmüşsün

Âmin canm...
Evet hergün sıradaki kişiye okuyacaz...
Rabbim dualarımızı kabul Etsin inşallah... Bende bugün regli oldum... Yarın sercemle nukraya okuyarak başlayabilirsin canm...

tamam canım yarın okuduktan sonra burayayazarım okudum diye ALLAH ım dualarımızı kabul eder inşallah RABBİM inşallah dualarla mayısta hamile kalırsın ALLAH her şeyin hayırlısını versin kardeşim

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE
bugün herkes sercem arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

kızlar medne arkadaşımızın adı- ana adı yazmıyo ben hepsini deftere yazdım ne olur neolmaz diye onu nasıl öğrencez

kızlar medne arkadaşımızın adı- ana adı yazmıyo ben hepsini deftere yazdım ne olur neolmaz diye onu nasıl öğrencez

henüz cvp geImedi canım yazdıgı zaman günceIIerim tekrar şimdiIik bu kadarız
herkes herkes için tek tek okusun Iütfen özen göstereIim
bende not aIdım sırdan okuyorum sercemciğimnkini okudum AIIah ım kabuI etsin inşaIIah
herkese hayırIı sağIıkIı sıhhatIi evIat versin rabbim

Ben de òglen namazından sonra okudum Allahüteala kabul etsin ben aksamdan akşama sayfaya bakabilıyorum gün icinde size katılamiyorum yazdiklarınızı okuyorum sadece kusura bakmayın benim icin dua okuyacak arkadaslardan da ALLAHÜTEALA razı olsun ben sırayla hepinize okuyacagım inşaallah hepinizi seviyorum Allah a emanet olun

canım sen okudun mu bgn sercem için ?

bide ben 26 martta regI oImuştum
2 nisanda sogan suyuna başIamıştım
bgn 29.günüm bakaIım şu adet ne zaman geIecek
sogan suyumu geciktiriyorki
normaIde 28-30 arası oIurum adet

ayyy cnm bnm AIIah senden de razı oIsun bende tam sana sormuştum okudunmu diye benden önce cvp vermişsin biIe
diğer arkadaşIarda okumuşIardır inşaIIah

tamam canim hosgeldin. sen druna git bakalim ne dicek verdigi ilaclari da kullan yaninda da sogan kurunu yap.

esin icin de istersen keciboynuzu kuru yap sperm sayisini ve hareketini yukseltiyor o da. ilac çok pahali ise bi de bunu deneyin.

Canım evet benim içime pek sinmedi...
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Ben saffat süresini okumaya karar verdim... Rabbim hepimizin duasını kabul etsin canım...

kardes alınma hemen burda hayırlı bısıy yapıyoruz bırbırımıze kırılmayalım zaten maksat dua dır sen ıstedıgın sekılde yap tabıkı en guzelı meryem suresıdır tabıkı saffette okunur ama sekınede guzel bır DUA dır .Alınmayalım bırbırımıze bayanlar ...

sercem kardes bırazdan abdest alıp okucam ıns .Daha yenı musaıt olabıldım kusura bakmayın .seri okuyorum ıns yarım saatte bıter .haberın olsun kardes...

tamam canim hosgeldin. sen druna git bakalim ne dicek verdigi ilaclari da kullan yaninda da sogan kurunu yap.

esin icin de istersen keciboynuzu kuru yap sperm sayisini ve hareketini yukseltiyor o da. ilac çok pahali ise bi de bunu deneyin.

hoşbulduk canım ALLAH sizden razı olsun.soğAN kürüne devam etçem bu ayda fakat bu ay adetim 3 gün sürdü hep siyah geldi neden acaba soğandan olabilirmi? keçi boynuzu içti eşim 5 6 ay önce 3 ay olmadı canım

sercem kardes bırazdan abdest alıp okucam ıns .Daha yenı musaıt olabıldım kusura bakmayın .seri okuyorum ıns yarım saatte bıter .haberın olsun kardes...

yok yok cnm aIınmaca yok duaIarımızı seçtik sırasıyIa okucaz nasipse
tmm canım agzına sağIık şimdiden yoIa çıkcaktı sercem çıktı herhaIde geIemedi

benim eşimdede morfoIoji sorunu var cnm doktorumuz bizede proxeed pIs verdi 3 ay içtik %2 den %4 e yükseIdi morfoIoji
haIa aynı son testte de daha yüksek oIsun diye keçi boynuzu ve çakşır çayı demIiyorum arada

nereIerdesin cnm hiç sesin soIugun çıkmıyor kız nasıI gidiyo hamiIeIik canım iyimisin
yoksa hamiIe topikIerine mi taşındın

canim eger 41 i tamamlamadinsa ben yardimci olurdum simdide istersen olurum Allah tez bir zamanda sevindirsin sen

cnm ALLAH razı olsun sağol ben bunu 3 ay önce okumuştum.bu arada senin duanı okudum öğle namazımın arkasından.rabbim Aypara adlı kulununun kızı Bahar 'a hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle ve tüm isteyenlere dedim.yarında Allah nasip eylerse yarında nukraya(ayşegül'e) okuyacağım.

kızlar aypara arkadasın ısmı oluyor .yanı ilk ısımler kendı ısımlerımız .bahar arkadasın annesının ısmı .

Birde kızlar sunu paylasayım dedim ..bız bırısıne dua ettigimizde meleklerde bize dua ediyorlar biliyormusunuzz:)ne mukemmel bisiy ya ..misal ben rabbim sen aypara kardesime hayırlı saglıklı evlat ver tez zamanda dedigimde ..meleklerde bize aynen dua ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…