Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim adetim 7 gun gecıktı bılıyomusunuz ,4 aydır duzenlı oluyordum ,ecen ay kıst olusmustu galıba buay da kıst oldu ,adetım 1 gun
gecıkınce test yaptım negatıftı ,ıcımden tekrar test yapmak gelmıyor .Bırde buay bnde her ay olan gogus agrılarım adet oncesı olmadı ama hamılelık te olan belırtılerde hıc yokk.Sadece sag kasısım agrıdı bnde kıst agrısına bnzettım ...yanı umudum yok ...ama adette olmadım napıyım sızce

inşallah! hayırlı uğurlu olsun. benim de bu 4. günüm :KK34: ve Allah'a şükür hiçbir problem yokmuş eşimde de bende de :nazar:
gayret bizden takdir Allah'tan!

bizdede problem yok çok şükür :nazar: sadece ben şubatta dış gebelik geçirmiştim ondan dolayı bir iltihaplanma söz konusu şuan. hamile kalabildiğimi biliyorum yani. inşallah soğan kürü iltihaplarımı atmama yardım ederde hamile kalırım :KK49:

benim adetim 7 gun gecıktı bılıyomusunuz ,4 aydır duzenlı oluyordum ,ecen ay kıst olusmustu galıba buay da kıst oldu ,adetım 1 gun
gecıkınce test yaptım negatıftı ,ıcımden tekrar test yapmak gelmıyor .Bırde buay bnde her ay olan gogus agrılarım adet oncesı olmadı ama hamılelık te olan belırtılerde hıc yokk.Sadece sag kasısım agrıdı bnde kıst agrısına bnzettım ...yanı umudum yok ...ama adette olmadım napıyım sızce

cnm stres yapacağına kesin sonuç almanın vakti gelmiş sanırım, neden gidip bir kan testi yaptırmıyorsun? hiçbir belirtin yok 4 günlük adet gecikmesi dışında. ve bu harekete geçmek için yeterli bir gecikme süresi bence. eğer gebelik başladıysa bu stresle ona sadece zarar verirsin diye düşünüyorum. eğer gebelik yoksa da neler olduğunu öğrenmek için doktordan randevu almalısın bence. hakkında hayırlısı olsun.

kızlar sabah sabah kosa kosa s.ocağına gittim değerimi öğrenmeye ve sonuc 33.47 doktor dedi adetin gecmediyse idrarda pozitif cıkmaz dedi bende ddedim daha önce hiç silik cizgi çıkmamıştı ilk defa oldu dedim pozitif demek için erken dedi 1hafta 10 gün sonra gel dedi sizce durum nedir olmasaydı sıfır mı cıkardı

cnm dedimyha hamilesin gözün aydın 100 de.100 hamilesin....:KK9: Kime ne dedimse çıkıyor içime doğuyor ,,,bu ay birinden daha haber alıcaz haydi bebişler topiğeeeeeee pozitiffffffffffffffffffffff:KK64: :KK64: :KK64:

bizdede problem yok çok şükür :nazar: sadece ben şubatta dış gebelik geçirmiştim ondan dolayı bir iltihaplanma söz konusu şuan. hamile kalabildiğimi biliyorum yani. inşallah soğan kürü iltihaplarımı atmama yardım ederde hamile kalırım :KK49:

inşallah cnm büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.

inşallah cnm büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.

çok teşekkür ederim canım geçti bitti çok şükür Allahtan düşmanıma dilemem herkese sağlıklı evlatlar versin rabbim. inşallah bu sefer olacak yaaa hissediyorum :KK49:

gecen aykı gıbı kıst olmasından korkuyorum ya ...doktorda bısıy demıyo adetle atarsın falan fılan ,ama gecıyor netıcede ...bılmıyorum ya tam 7 gun oldu olmadı bı test alsam cıkarmı acaba

gecen aykı gıbı kıst olmasından korkuyorum ya ...doktorda bısıy demıyo adetle atarsın falan fılan ,ama gecıyor netıcede ...bılmıyorum ya tam 7 gun oldu olmadı bı test alsam cıkarmı acaba

idrar testi yap tabii, negatif çıkarsa da muhakkak kan testi de ver vakit kaybetmeden, ne olur ne olmaz.

cnm dedimyha hamilesin gözün aydın 100 de.100 hamilesin....:KK9: Kime ne dedimse çıkıyor içime doğuyor ,,,bu ay birinden daha haber alıcaz haydi bebişler topiğeeeeeee pozitiffffffffffffffffffffff:KK64: :KK64: :KK64:

imsallah ya rabbimin bu nimeti şifam oldu galiba allahım sizlerdende razı olsun test pozitif olmasa bile insanın morali burda pozitif oluyo insallah değerimde artarda :KK9: çok mutluyum anne olucam inanamıyorum allahım nazardan korusun herkesin meleğini

merb kızlarrr adım medine anne adı zeynep kusura bakmayın geç cevap verdim bugün ne okuyacağımı yazın bana olur mu ?

amin canım mucize bana oğlum bide sünnetli doğdu tam sünnetli:nazar: ah yaşasaydı o dr. gitmezmiydik.ALLAH ım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşim

tm canım buraya yazarım bakalım ne diycek dr. benim adet 3 gün siyah geldi yaa bitti bugün ama hala göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyo falan :110: nedir bu acaba

Canımm ne büyük bir mucize işte Rabbim var herşey var... Allahım oğluna uzun sağlıkla hayırlı bir ömür versin canım... Hayırlısıylada tez zamanda kardeş :)

Sıkma canını onlar bende de olmuştu için temizleniyor tatlım kasık ağrısı göğüs ağrısı karın ağrısı hepsi adet olduktan sonra bile ağardı ama bu ikinci kürde hiç ağrı olmadı canım sadece yumurtalar oluşurken yada çatlarken ağrım oldu adetimde ağrısız geldi... İnşallah hepimize faydası olacak soğanın...

bugün bende başladım bu küre... inşallah faydasını görürüm :KK16:

Hoşgeldin tatlım...
Seni ateş topiğinden tanıyorum... Bende ateş takibi yapıyorum kızlarda sağolsunlar yorumluyorlar...
Sanada soğan şifa olsun ınsallah :KK16:
Bebeğin gelsin hemen :KK16:

böyle aynı senin gibi birisinin yazısını okudum kk de edeti gecikmiş idrar testi yapmış negatif 2 3 gün geçmiş kan tahlili yaptırmış veee hamile yarın sen bence kan tesi yaptır canım inşallah hamilesindir olmasada ettiğimiz dualarla inşallah bu ay hamile kalısın canım benim:KK3::KK3:

İyi yapmışsın canım... Doktorda bir görsün inşallah düşündüğümüz gibidir temizliyordur içimizi...
Haber et durumlarından...
doktorla tel de görüştük olabilir normal bişeydir dedi bende gitmiycem bu ay dr. eşimle beraber soğan kürünü iççez aynı zamanda eşim pharmaton içiyo dualarımızıda edicez ALLAH ın izniyle inşallah bu ay olur olmassa obür ay aşılama yaptırıcam artık :KK59:

hiç oImadı bi idrar testi yap ama bence kan vermen daha garanti bi sonuç oIur
adetinde 7 gün geçmiş ne duruyorsun kız hemen gittt koşş koşş:KK55::KK55:
ayy inşaIIah hamişsindir:KK16:

ayyhh canım senin hep içine hamiIeIer dogsun inşaIIah
bizIerde o isimIerin içinde oIaIım :KK70:
sanırım ben adet oIucam ama biImiyorum oIdum gibide denebiIir :KK43:((

merb kızlarrr adım medine anne adı zeynep kusura bakmayın geç cevap verdim bugün ne okuyacağımı yazın bana olur mu ?

dün okudun mu sen canım
dün başIadık sercem için okuduk ..bugünde nukraya okuyacagız
şimdi günceIIerim ordan bakabiIirsin
yarın sıra bende duaIarınız benmIe oIacak AIIah ım kabuI etsin

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes NUKRA arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK...

Son düzenleme:
az önce wc gittim çamaşırımda hafiften IekeIenme başIamış:KK5::KK5::KK5:
AIIah ım duaIarımızı kabuI etsin hepimiz hamiş oIaIım mayısta inşaIIah
ama çok üzüIdüm bir an :KK14::KK14::KK14:
şimdi bende sorun yoktu biIiyorsunz sizce sogan suyunu tekrarIayım mı?
eşimde sorun var sayı ve morfoIoji %2 düşük baya :KK43:(
karar veremedim sogan suyunu yeniden yapsam mı yapmasam mı :44:

böyle aynı senin gibi birisinin yazısını okudum kk de edeti gecikmiş idrar testi yapmış negatif 2 3 gün geçmiş kan tahlili yaptırmış veee hamile yarın sen bence kan tesi yaptır canım inşallah hamilesindir olmasada ettiğimiz dualarla inşallah bu ay hamile kalısın canım benim:KK3::KK3:

canım ben yaptım bugun negatf cıktı ya .ınan cok uzuldum .1 hafta gecmıstı adetım

doktorla tel de görüştük olabilir normal bişeydir dedi bende gitmiycem bu ay dr. eşimle beraber soğan kürünü iççez aynı zamanda eşim pharmaton içiyo dualarımızıda edicez ALLAH ın izniyle inşallah bu ay olur olmassa obür ay aşılama yaptırıcam artık :KK59:

Ha tamam o zaman süper... İnşallah öbür aya kalmaz bu ay hepimizin yüzü güler canım...

az önce wc gittim çamaşırımda hafiften IekeIenme başIamış:KK5::KK5::KK5:
AIIah ım duaIarımızı kabuI etsin hepimiz hamiş oIaIım mayısta inşaIIah
ama çok üzüIdüm bir an :KK14::KK14::KK14:
şimdi bende sorun yoktu biIiyorsunz sizce sogan suyunu tekrarIayım mı?
eşimde sorun var sayı ve morfoIoji %2 düşük baya :KK43:(
karar veremedim sogan suyunu yeniden yapsam mı yapmasam mı :44:

Kıyamam sana ya :KK43: bende çok ağladım bu ay çok üzüldüm :KK43:
Çok dokunuyor insana çok iyi anlıyorum seni... Ağla ağla için açılsın rahatlarsın canım... Bak bu ay toplu dua ediyoruz... İnşallah Rabbim duyacak sesimizi... İnşallah tez zamanda verecek bize yavrularınızı.., sen eşine keçi boynuzu yada çakşır içiriyormusun canım...iyi geliyormuş... Sen bilirsin soğan kürü ile ilgili bişi diyemicem canım... Ben 2 ay yaptım... Bu ay yapmıyorum...
Hayırlısıyla dualarla gelecek yavrularımız....

X