slm kızlarr benide ekleyin duaya :)))
canlarim nasil isterseniz ben okuyucam olsun kendim icin okurum birde burda sevdiklerim icin eger basqa bir karar versez banada haber verin.. ben aksam okuyucam iste
bir arkadas soylemisdi bilmiyorum unutdum kimdi 49 defa meryem suresi okumus yasin sureside unutdum kac kez okumus amma halen niyyeti gerceklesmemis bende cok dualar okudum allah insanin kalbindekileri bile duayandir herbirseyi bilendir biz sadece niyyetimiz icin cabaliyoruz okunmuslari cok okumusuzsa okumadigimizi neden okumayalimki?
yok canım test mest yapmıcam zaten dikkat ediyorum kendime
foIikasitimide içiyorum hergün
oIursa oIur oImazsa öbür aya umutIarım napaIım kısmet
Anladım tatlım hayırlısı olsun...
Kısmet herşey rabbim ol deyince olacak inşallah
Aynen öyIe tatIım
haa bu arada ben meryem suresini türkçeden okudum
yasin i ezbere biIdiğim için arapça okudum ama
tam biImiyorum arapça yeni öğreniyorum yanIış oImasın diye
arapçasını dinIeyerek türkçe okuyarak eşIik ettim rabbim kabuI etsin...
Ezberemi biliyorsun kızzzzz aferin sana
Rabbim kabul etsin canım...
Yarın nukra için okunacak...
Ama ben heran adet olacakmışım gibi geliyoradetliyken boy abdestti alıp hemen okusam olmazmı ki?
bnmde yarın öbürgün geIecek eIi kuIagında şimdi nukra için başIıyorum okumaya
adetIiyken okunmaz canım sonra okursun yada adet oIana kadar okuyabiIdiğini oku tatIım
Aynen öyIe tatIım
haa bu arada ben meryem suresini türkçeden okudum
yasin i ezbere biIdiğim için arapça okudum ama
tam biImiyorum arapça yeni öğreniyorum yanIış oImasın diye
arapçasını dinIeyerek türkçe okuyarak eşIik ettim rabbim kabuI etsin...
cnm o kişi benim.41 tane meyrem süresi okumuştum.hergün bir tane okunuyor ancak onu sadece kendin yapıyorsun .adet olduğunda bir arkadaşın okuyor.çünkü 41 gün tam olmalıymış.fakat ne yazık ki olmadı nasip. olan çok kişi var bu sure sayesinde. onuda meyrem suresi ile hamile kalanlar topiğinde görmüştüm
kizlar niyeti nasil soylediz? bende meryem suresini azerice okursam olurmu cunki bizde kuran tercumesiyle evde yasin suresini arapca okuyucam
Kırmızılar geldi kızlar...
Hayırlı uğurlu olsun :)
25. Günümde geldi inşallah bir dahaki Aya bebeğim gelsin
Canım dediğin gibi yapayım dedim... Gittim banyoya ve geldi kırmızılar...
Zaten 2 gün sürüyor benim adetim
3. Gün yıkanır NUKRA-SEN VE FERİDEİ Yİ okurum aynı günde...yani 25 nisanda yada 26 nisanda yetişirim sizlere...
bu arada kim okuduysa allah razi olsun 2 kisi qaliba okudu dimi sirin ve mybaby?
kizlar niyeti nasil soylediz? bende meryem suresini azerice okursam olurmu cunki bizde kuran tercumesiyle evde yasin suresini arapca okuyucam
dedim ki bahar kızı aypara kuIuna evIadını ver yarabbim.sağIıkIa sıhhatIe bereketiyIe rızkıyIa eIi ayagı duzgun hiçbir azası noksan oImayan sağIıkIı vatana miIIete annesine babasına hayırIı bi evIat sahibi oImasını nasip eyIe yarabbim dedim...önceIikIe aypara kuIuna sonra tüm isteyenIere ver rabbim dedim. oImuşmu
sercem ben de okudum ama yasini.
aksam da meryem suresini okuup dua edicem. boylece gunde iki ogun dua etmis olucam sen de iki ogun dua almis olacaksin. arkadaslar hayirli zamanda hayirmi evlat diye dua edelim; eksik dua olmasin. yoksa evladin hayirsizi da -Allah korusun- iyi degil.
bu arada bugun mutluyum. burdan bu abla trye gidiyormus 2 haftaligina. RAbbime sukur olsun ki aklima dusurdu dedim ben neden bitki istemiyorum.
hayit tohumu ve aslan pencesi bitkilerini istedim. ins onlari da deneyeyim.
evet evet hayırIısıyIa deyin mutIaka arkadaşIar hepimize hayırIı evIat nasip oIsun inşaIIah
----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM
7 BYZBLT
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
bugün herkes sercem arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
bu arada biri siyah adet oluyorum sogandan demis. baya bi sayfa arkada kaldi ismini hatirlayamadim.
normal aslinda bi cok kisi yaziyor. ici daha cok temizledigini soyluyorlar.
bugun adetimin 29. gunu. adet belirtisi bile yok yani. sogani da 21 gun yaptim. bana misin demedi yine. atesim hala 36.6 cikiyor.