- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
kızlar biraz kendimden bahsedeyim bizim 1.5 sene çocuğumuz olmamıştı baştan kendimi baktırayım dedim her şeyie bakılmıştı bende hiç bir şey çıkmadı.Eşime sıra geldi gittik dr.a doktor varikosel demezmi aynen böyle oldum bilmiyoz tabii ozaman hiçbirşey başka dr.gittik oda aynısını söyledi ameliyat dedi.biz tm dedik ama kayınvalidem saolsun acayiip bir insan olduğu için ben oğlumu ameliyat ettirtmem falan dedi ee eşimde anacı olduğu için onu dinledi bakın başıma gelenlerisonra ben internette araştır araştır sabahlara kadar bu soğan suyunu bulmuştum hem siz hem eşiniz içsin diyodu i.saraçoğlu ben o ay başladım ben içerken eşimede içirdim sonra daha önce gittiklerimden daha mütevazı bir dr. gittim eşime idrar testi yaptı dediki sende varikosel filan yok sende sadace iltihap var dedi 1 antibiyotik verdi bide klomen bu ara 2.ay olmuştu soğan sularımızı 2.ayda içmiştik ve bize beraber olacağımız günleri söyledi veeeeeeee ne olduuu o ay hamile kaldım ALLAH ım hiç unutamam ogünü o dr.a idrar testi yaptırmıştımve pozitif çıktı şükürler olsun oğlum başta ALLAH sonra o dr. ve soğan suyu yüzünden oldu.şimdi 1 senedir 2. çocuk istiyoruz oğlum 3.5yaşında oldu o dr.verdiği ilaçları hemen kullandık ama olmadı nedendir bilmiyorum ama soğan suyuna geçen ay başladım keşke daha evvel başlasaydım ama her şeyde bir hayır var sizle tanışmak gerekiyomuş demek ve bu ay eşimede başladım oda içiyo kızlar sizde eşlerinize içirin haaa bu ara o dr. öldüüüü ALLAH rahmet eylesin zaten yaşasaydı izmirde olan arkadaşları o dr. yollardım resmen başka prof.dr. imkansız dediği şeyi başardı mekanı cennet olsun