Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canlarim nasil isterseniz ben okuyucam olsun kendim icin okurum birde burda sevdiklerim icin eger basqa bir karar versez banada haber verin.. ben aksam okuyucam iste :KK53:
bir arkadas soylemisdi bilmiyorum unutdum kimdi 49 defa meryem suresi okumus yasin sureside unutdum kac kez okumus amma halen niyyeti gerceklesmemis bende cok dualar okudum allah insanin kalbindekileri bile duayandir herbirseyi bilendir biz sadece niyyetimiz icin cabaliyoruz okunmuslari cok okumusuzsa okumadigimizi neden okumayalimki?

cnm o kişi benim.41 tane meyrem süresi okumuştum.hergün bir tane okunuyor ancak onu sadece kendin yapıyorsun .adet olduğunda bir arkadaşın okuyor.çünkü 41 gün tam olmalıymış.fakat ne yazık ki olmadı nasip. olan çok kişi var bu sure sayesinde. onuda meyrem suresi ile hamile kalanlar topiğinde görmüştüm

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE
bugün herkes sercem arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

Anladım tatlım hayırlısı olsun...
Kısmet herşey rabbim ol deyince olacak inşallah:KK16:

Aynen öyIe tatIım
haa bu arada ben meryem suresini türkçeden okudum
yasin i ezbere biIdiğim için arapça okudum ama
tam biImiyorum arapça yeni öğreniyorum yanIış oImasın diye
arapçasını dinIeyerek türkçe okuyarak eşIik ettim rabbim kabuI etsin...

Aynen öyIe tatIım

Ezberemi biliyorsun kızzzzz aferin sana :KK16:
Rabbim kabul etsin canım...

Yarın nukra için okunacak...
Ama ben heran adet olacakmışım gibi geliyor:KK43: adetliyken boy abdestti alıp hemen okusam olmazmı ki?

Ezberemi biliyorsun kızzzzz aferin sana :KK16:
Rabbim kabul etsin canım...

Yarın nukra için okunacak...
Ama ben heran adet olacakmışım gibi geliyor:KK43: adetliyken boy abdestti alıp hemen okusam olmazmı ki?

bnmde yarın öbürgün geIecek eIi kuIagında şimdi nukra için başIıyorum okumaya
adetIiyken okunmaz canım sonra okursun yada adet oIana kadar okuyabiIdiğini oku tatIım

bnmde yarın öbürgün geIecek eIi kuIagında şimdi nukra için başIıyorum okumaya
adetIiyken okunmaz canım sonra okursun yada adet oIana kadar okuyabiIdiğini oku tatIım

Kırmızılar geldi kızlar...
Hayırlı uğurlu olsun :)
25. Günümde geldi inşallah bir dahaki Aya bebeğim gelsin

Canım dediğin gibi yapayım dedim... Gittim banyoya ve geldi kırmızılar...
Zaten 2 gün sürüyor benim adetim
3. Gün yıkanır NUKRA-SEN VE FERİDEİ Yİ okurum aynı günde...yani 25 nisanda yada 26 nisanda yetişirim sizlere...

Aynen öyIe tatIım

kizlar niyeti nasil soylediz? bende meryem suresini azerice okursam olurmu cunki bizde kuran tercumesiyle evde yasin suresini arapca okuyucam

cnm o kişi benim.41 tane meyrem süresi okumuştum.hergün bir tane okunuyor ancak onu sadece kendin yapıyorsun .adet olduğunda bir arkadaşın okuyor.çünkü 41 gün tam olmalıymış.fakat ne yazık ki olmadı nasip. olan çok kişi var bu sure sayesinde. onuda meyrem suresi ile hamile kalanlar topiğinde görmüştüm

canim eger 41 i tamamlamadinsa ben yardimci olurdum simdide istersen olurum Allah tez bir zamanda sevindirsin sen :KK16:

Kırmızılar geldi kızlar...
Hayırlı uğurlu olsun :)
25. Günümde geldi inşallah bir dahaki Aya bebeğim gelsin

Canım dediğin gibi yapayım dedim... Gittim banyoya ve geldi kırmızılar...
Zaten 2 gün sürüyor benim adetim
3. Gün yıkanır NUKRA-SEN VE FERİDEİ Yİ okurum aynı günde...yani 25 nisanda yada 26 nisanda yetişirim sizlere...

hayırIısı şirincim napaIım öbür aya umutIarımız
sıkıntı yok canım sen adetin bitince okursun kaIanIara
ben nukra yada okudum AIIah ım kabuI etsin inşaIIah

bu arada kim okuduysa allah razi olsun 2 kisi qaliba okudu dimi sirin ve mybaby?

amin kuzum duaIarımız senin için bugün rabbim kabuI etsin
meryem suresine internettten bakabiIirsin
Mukabele.com - Kur'an-ı Kerim - Hatim - Meal (Oku / Dinle) bak bi istersen buraya

kizlar niyeti nasil soylediz? bende meryem suresini azerice okursam olurmu cunki bizde kuran tercumesiyle evde yasin suresini arapca okuyucam

dedim ki bahar kızı aypara kuIuna evIadını ver yarabbim.sağIıkIa sıhhatIe bereketiyIe rızkıyIa eIi ayagı duzgun hiçbir azası noksan oImayan sağIıkIı vatana miIIete annesine babasına hayırIı bi evIat sahibi oImasını nasip eyIe yarabbim dedim...önceIikIe aypara kuIuna sonra tüm isteyenIere ver rabbim dedim. oImuşmu :KK70:

dedim ki bahar kızı aypara kuIuna evIadını ver yarabbim.sağIıkIa sıhhatIe bereketiyIe rızkıyIa eIi ayagı duzgun hiçbir azası noksan oImayan sağIıkIı vatana miIIete annesine babasına hayırIı bi evIat sahibi oImasını nasip eyIe yarabbim dedim...önceIikIe aypara kuIuna sonra tüm isteyenIere ver rabbim dedim. oImuşmu :KK70:

Süperrr olmuş canım...ağzına yüreğine sağlık canım...
Bende bahar kızı aypara kuluna tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evladını vermem için senden diliyoruz ya rabbi diyerek... Niyetlendim ve duaları okudum... Rabbim kabul etsin inşallah :KK16:

sercem ben de okudum ama yasini.

aksam da meryem suresini okuup dua edicem. boylece gunde iki ogun dua etmis olucam sen de iki ogun dua almis olacaksin. arkadaslar hayirli zamanda hayirmi evlat diye dua edelim; eksik dua olmasin. yoksa evladin hayirsizi da -Allah korusun- iyi degil.

bu arada bugun mutluyum. burdan bu abla trye gidiyormus 2 haftaligina. RAbbime sukur olsun ki aklima dusurdu dedim ben neden bitki istemiyorum.

hayit tohumu ve aslan pencesi bitkilerini istedim. ins onlari da deneyeyim.

hilalcim sen bu hayit tohumunu kullandin. baska topiklerde 3 ay kullanilmali yaziyor.

sen de oyle mi kullanmistin bi de hergunse adet olunca da mi iciliyor. adette birakilmiyor galiba.

sercem ben de okudum ama yasini.

aksam da meryem suresini okuup dua edicem. boylece gunde iki ogun dua etmis olucam sen de iki ogun dua almis olacaksin. arkadaslar hayirli zamanda hayirmi evlat diye dua edelim; eksik dua olmasin. yoksa evladin hayirsizi da -Allah korusun- iyi degil.

bu arada bugun mutluyum. burdan bu abla trye gidiyormus 2 haftaligina. RAbbime sukur olsun ki aklima dusurdu dedim ben neden bitki istemiyorum.

hayit tohumu ve aslan pencesi bitkilerini istedim. ins onlari da deneyeyim.

evet evet hayırIısıyIa deyin mutIaka arkadaşIar hepimize hayırIı evIat nasip oIsun inşaIIah

evet evet hayırIısıyIa deyin mutIaka arkadaşIar hepimize hayırIı evIat nasip oIsun inşaIIah

Sağlıklı da diyelim kızlar hem hayırlı hemde sağlıklı olsun yavrularımız Allah'ın izniyle...
Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin yüce Rabbim...

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM
7 BYZBLT
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer

bugün herkes sercem arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn

ALLAH razı olsun olsun arkadaşlar benim yarın adetim biter yarın nukrayaokuncak galiba ben hem nukraya hemde serceme dua edeyim olurmu

bu arada biri siyah adet oluyorum sogandan demis. baya bi sayfa arkada kaldi ismini hatirlayamadim.

normal aslinda bi cok kisi yaziyor. ici daha cok temizledigini soyluyorlar.

bugun adetimin 29. gunu. adet belirtisi bile yok yani. sogani da 21 gun yaptim. bana misin demedi yine. atesim hala 36.6 cikiyor.

ben ben söylemiştim arkadaşım adetim siyah geldi bu ay ve 3 gün sürdü bende evham yaptım cuma günü dr.dan randevu aldım. eşimedsperm testi yaptırcaz bakalım dr. ne dicek eşimde hareket sorunu var 1 ay proxeed plus kullandı ben burdan buldum bu ilacı ilaçta çok pahalı dr.devam edin derse devam edicez ben buraya sonuçları yazarım kızlar TOPLU DUAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUUUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİİİN HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİNİZE (yasini,meryem süresini ve ALLAH ın 99 ismini hergün okuyoruz değilmi sırayla 1 er kişi için ben tam öğreneyimde ben yarın tamamen temizlencem adet bitçek abdest alayım listedeki ilk 2 kişi için okuyayım)

X